Şimdi Ara

YARDIMMM EDİNNN (nat verio)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yha bana sürekli nat veriy okardeşler bunu nasıl önleye bilirim :S bunun nedenini bilen varsa HELLLLLLPP!!!!

• Cannot Server ... öyle bişiler dio onumu kastettin ? bide İjji mi Pri server mi biraz daha açar mısın
  • Agent Error u kastediyo heralde...

Agent Error port açmakla ilgili bi problem.

Not:Eğer TTnet'in Kampanyasında verilen Zyxel modemlerden kullanıosan hiç uğraşma..Portu açıosun firewall olmadığından kabul etmio
  • Yha hani türklerin gunzda pingi 70-60 o civarlar yha benim 200 lerdeymiş
  • YHAAAAAAA ETT ben ZYXeLi kullanıommmm ARTIK HİÇ OLMUCAKMI
    yaniiiiii
  • ZYXeL de NAT problemi olduğunu biliyorum, bi ara arkadaşta almıştı benim Zyxel modem onda da sürekli nat veriyodu hiç bi şekilde düzeltememiştik.
    Bana kalırsa modemi cok kurcalamadan değiştir :P
  • Ama şöyle bi durum var;

Nat Problemi Bildiğim Kadarı ile sadece TTnetin verdiği modemlerde oluyor.Oda Portları açtığımız halde Modem Firewall ı Olmadığından Kapatamadığımız için...

Eğer Zyxel Modemi Kendin Para Ile Aldıysan Sorun Olacağını Sanmıyorum..

Modeminin Modelini Verirsen Ilgilenebilirim.Tabi Arayüz Sayfasının Screen Shot´u da lazım..

Edit:Imla..

Edit 2 xD: Eğer Olmazsa Bildiğim KAdarı ile Euro Gunz´da Nat fixlenmişti.2 Ay önce X-Gunz Gm si own_prox çözmüştü sanırım.Bende Zyxel Kullandığım ve Port açmadığım halde rahatça oynayabiliyorum (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoobStory -- 11 Mayıs 2008; 10:17:26 >
  • Bilmiyorum dediğim gibi arkadasa da aynısı oldu, Port açtık güvenlik ayarlarını düşürdük vs vs bi dolu sey denedik olmadı sonunda modem değiştirdi simdi tıkır tıkır :D
  • En temizi değiştirmek ama küçük olan ve parası olmayan arkadaşlarımız için başka çözümler üretilmesi gerekir :P
  • Arkadaşlar ben değiştirmesine Deiştiririm de ZAten Ona BAbam neden die sorar Ben de Oyundan dersem hiç deiştirmez Ama Ben sadece neden nat verdiğini öğrenmek istiyorum
  • Hmm bildiğim kadarı ile şöyle oluyor;

Oyuna Girdiğimizde Oyun Sunucusu ile Modem Arasında Bağlantı Oluyor..

Fakat Modemin Firewall´ı bu bağlantıyı engelliyor :/ Bunun Olmaması için Firewall´ı Modem Arayüzünden Disable etmek gerekiyor..Fakat TTnet´in verdiği modemlerden kullanıyorsan ne yazıkki bu ayar bulunmuyor..

Ama Modemi orjinal modeli ile alırsan her ayar mevcut...
  • format at belki geçer
  • formatla düzelmez modemi değiştirmekle ilgili Port ayarlarını kabul etmiyo mudur nedir bilmiyorum, Ama Zxytel marka modemde(Nerden aldı bilmiom sormakta aklıma gelmedi) daha öncede dediğim gibi bi arkadaşıma Portta açtık, tüm gerekli ayarlarıda yaptık düzelmedi (Modemin güvenlik koruması yüzünden fln sanırım) Sonra değistirdi sorun çözüldü bu kadar yani :D
  • kardeşim NAT modemindne kaynaklanıyor xyztel mi öle bişi modem arıza yapar
    modemini değiştir sorun kalkar ortadan
  • yusufcan sende o tako modemden wardı bir ara :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgisayarkolik_1

yusufcan sende o tako modemden wardı bir ara :D

tako dediğin modemin ödüllü derecede güvenlik koruması ve o yüzden oyuna izin vermediğini, bunun sonucu olarakta ne yaparsan yap NAT verdiğini biliyor musun bilmem ama, o modemde ne olursa olsun nat vermesinin sebebi senin modem gibi tako olmaması :)

• isa anlayabiliormusun
  • xD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.