Şimdi Ara

Yardımsever dostlar içeriye lütfen (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ayti_QJ

Kardeşim benimde aklımda o vardı lakin olumsuz yorumlar canımı sıktı biraz.Sen kullanıyor musun memnunmusun acaba.Telefonu 1-2 saat inceleme fırsatım oldu çok beğendim ama millet yok çin malı yok markası yok 2 aya kalmaz elinde kalır cart curt baya bi yorum okudum sonrasında kafam karıştı işte

2 Aydan fazla oldu gayet memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayti_QJ

önümüzdeki hafta vatanın şubesi açılacak belki açılış ayağına daha da inebilir fiyatı.Ben bi bakayım

Evt cmtsı pazarda ındırımde oluyor genelde takıp et bencede

• Kısa ve net xperia sp,1000 lıra fıvarı en ıyısı.dıscoveryde sakın son oısmanlık fayda etmez suan furya dıye gaza gelıp hataya düşme derim

• Nexus 4 oneririm..kasma donma takilma namina hicbir sey yok... Yaklasik 6 aydir kullaniyorum.. Sp ye falan bulasma..al bir nexus 4 keyfine bak

• Nexusun ısınma sorunu malum,ısınınca cpu hızını dusurdugutermal troattıng ayrı handikap. Kaoasıte dolunca kartsızlık acı gelır ınsana ve adam gıbı oyun oynayıp nette takılınca adaptoru takacak yer ararsın nexusta,kamerayı yada kasa kalıtesızlıgını soylemıyorum.Guncelleme ram artısı var o kadar,saf androıdte telefondan alınan zevkı kesıyor bana gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Nexusun ısınma sorunu malum,ısınınca cpu hızını dusurdugutermal troattıng ayrı handikap. Kaoasıte dolunca kartsızlık acı gelır ınsana ve adam gıbı oyun oynayıp nette takılınca adaptoru takacak yer ararsın nexusta,kamerayı yada kasa kalıtesızlıgını soylemıyorum.Guncelleme ram artısı var o kadar,saf androıdte telefondan alınan zevkı kesıyor bana gore.

Dediklerinin hicbiri yok he ben romlu kullaniyorum ve telefonla ger turlu seyi yaptim..o islem sicakligini falan ayarlayabiliyorsun..ve yaptigim ayarlamalar sonucu telefonum xperia zden daha performansli (: antutuda 21 bin kusur puan aliyor... 70 tane uygulama yuklu gram kasma takilma yok..sanki telefonda hicbir sey yuklu degilmis gibi..

+ kasasi oldukca kaliteli..asil sonylerin kasalari 5 para etmez..z ve z1 disinda.. Ve lgnin servisi oldukca iyi.. Ben siddetli nexus oneriyorum... Android telefonda nexus ve wp8 de lumia disinda telefon alinmaz bence..

Konu sahibine gelince..git nexus al..ve androidin tadini cikar..zaten androidle hasir nesir olunca rom ve root islerine gireceksin.. Nexusu oyun hamuru gibi istedigin sekle sokabilirsin

• Kasası saglammı nexusun

• quote:

Orijinalden alıntı: jerome34

Kasası saglammı nexusun

Saglam demedim kaliteli dedim... Tabi duserse kirilma tehlikesi var sonucta komple cam..iphonelarda oyle.. Ama bu kaliteli oldugu gercegini degistirmez

• Dayanıksız olan kasa,kalıtelı olsada ne avantajı olacak,bısekılde hepımız dusuruyoruz telefonlarımızı ve nexus bu acıdanda cok yetersız bence

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.