Şimdi Ara

yardm pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • heryerde nokia 6070 hafızasının 3.2 mb olduğunu yazıyor ama 2.3 mb tan sonrası hiçbirşey yapmıyor(foto çekmiyor , ses kaydı...vs)

• quote:

Orjinalden alıntı: gorkem31

heryerde nokia 6070 hafızasının 3.2 mb olduğunu yazıyor ama 2.3 mb tan sonrası hiçbirşey yapmıyor(foto çekmiyor , ses kaydı...vs)

Çünki kalan hafızayı;sistem dosyaları,mesajlar vs... kullanıyor.

• toplam hafıza aslında 16 mb. kullanıcı hafızası 3.2 mb.. ama ben 2.3 mb tını kullanabiliyorum
  • nedenini bilen warmı??bilen warsa beni aydınlatsınnnnn ltfn kafayı yicemmmm
  • 0.9 mb ıcın kafayı yemeye degmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit

0.9 mb ıcın kafayı yemeye degmez...

3.2 mb lık bi tlfn için 0.9 mb ne demek senn haberin warmı?hafıza saten yetmiyor hiçbişeye

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit

0.9 mb ıcın kafayı yemeye degmez...

3.2 mb lık bi tlfn için 0.9 mb ne demek senn haberin warmı?hafıza saten yetmiyor hiçbişeye

N70 den önceki telefonumum hafızası 970 Kb'tı Hissettiklerini benden başka kimse anlayamaz

Bir anda mı oldu bu kayıp?Yoksa telefonu yeni mi aldın da yeni mi fark ettin böyle olduğunu?Bence normal bir durum :S

• quote:

heryerde nokia 6070 hafızasının 3.2 mb olduğunu yazıyor ama 2.3 mb tan sonrası hiçbirşey yapmıyor(foto çekmiyor , ses kaydı...vs)

Bu konuda yapacak bir sey yok dostum, o teli almakla ilk hatayi yapmissin:) memnun kalmadiysan en kisa zamanda sat, daha iyi bir tel al, keyfine bak..butcen kisitliysa tavsiye edebilecegim teller: siemens CX70, CX75, SE K510i gibi modellerdir..

• Hocam önbelleği silmeyi bir denesene.
  • tlefonu bayadır kullanıom ama hafızası yetiordu..yetmemeye başlıyınca anladım önbeleği nası silcem ağa yardım pls

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.