Şimdi Ara

Yarın 11.11'e 1 kala büyük gün. (N11) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
35
Favori
44.601
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Apakk

pcdepo.com için de aynısı söyleniyordu n11'den aşağı kalır yanı yoktu. Buyrun neler oldu gördü herkes. O yüzden güvenmek zor.

Bu arkadasi alalim burdan
  • şu saati alayım mı diye kararsız kaldım fiyatı iyi gibi ama 800tl az da değil

http://urun.n11.com/erkek-kol-saati/seiko-srg009p-kol-saati-P28296547
  • bu 50 tl üstü %11 ile herhangi başka bir indirim birleşiyor mu arkadaşlar ona göre çek alayım. boşa elimde patlamasın lastik almam lazım
  • drift34 kullanıcısına yanıt
    Hesabina bak 1 saat içersinde fln iptl ettirdiysen hemen iadesi oluyor
  • PS4leri sömüren arkadaşlar burdamı ?
  • Ben mi cok zenginim yoksa millet mi cok fakir arkadas 5 10 110 lira için mi bu kadar beklediniz yani bir ps4 için 110 liran yok mu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedom058 kullanıcısına yanıt
    ben aldım bunu http://urun.n11.com/doga-ve-hayvan/aliens-xenomorph-queen-ultra-deluxe-P76557515 %11 indirimle 444.11 liraya denk geldi 54.89 liramı ne indirim oldu işte belki bir 5 sene sonra falan satabilirsem en azından zarar etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trabzonspor

Ben mi cok zenginim yoksa millet mi cok fakir arkadas 5 10 110 lira için mi bu kadar beklediniz yani bir ps4 için 110 liran yok mu :)

110 lira ucuza alma imkani varken pahaliya alacak kadar enayi değil millet. Para kolay kazanilmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    bu ney laaa...
    ne ise yarıyor uzaktan kumandalı filanmı?
  • http://urun.n11.com/saat/seiko-sndy22p-kadin-kol-saati-P28280788

Şu ürünü aldım. İnternette araştırdım en uygunu 1000 TL idi burada yarısı fiyatına. Umarım satıcı güvenilirdir. Türkiye Yetkili Distribütör garantili demese kesin sahte derdim.

Buarada iphone 6s ile PS4 gerçekten çok uygunmuş, kaçırdık. Gopro'nun fiyatı da çok uygun gerçi ama ihtiyacım yok.. alsam mı bilemedim :)
  • Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    Sen dogru başlıkta olduguna emin misin? Burasi "sıcak fırsatlar", sen beleş mezar var mi ondan haber ver....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yükleniyor. Ben yüzde 11 kullanarak bir alışveriş yaptım. yüzde 5 kupon geldi.
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Bir Alien sever olarak çok beğendim. Keşke az daha ucuz olaydı :) Hayırlı olsun
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Aldım kaçırmadım. Keşke her ebatta olsaydı babama da alacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

205-55-16 lastik aldım bende 830 TL 4 adeti
    lastikçide 1000 tl:)

hocam şu michelinin 4 mevsimini mi aldınız

aynen hocam cross climate
  • manjimaru kullanıcısına yanıt
    valla ebaydan alsam 350 lira oluyordu yine de pahalı pahalı ama ne yapalım artık bayadır almak istiyordum hamdolsun kazanıyoruzda bu ölümlü dünyada bunu almadan ölmeyeyim bari dedim aldım teşekkürler darısı başına
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    action figür bunlar arkadaşım alırsın sergilersin sıkılınca satarsın kimi zaman zarar edersim kimi zaman kar edersin şayet bir 3-5 sene beklersen iyi kar getiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apakk

pcdepo.com için de aynısı söyleniyordu n11'den aşağı kalır yanı yoktu. Buyrun neler oldu gördü herkes. O yüzden güvenmek zor.

o değilde amazon.com güvenilir mi beyler ? bakkaldan pepsi alıcam içinde hıyar çıkar mı ? bakkala güveneyim mi ?
  • iyi fırsat oldu telefon aldık 60 tl indirimle.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.