Şimdi Ara

Yarın 11.11'e 1 kala büyük gün. (N11) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
35
Favori
44.599
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kusura bakmayın da bunun sebebi biraz da olsun bu forumdur. Resmen süpürüyoruz, ihtiyaç olmasa bile alıyoruz.
  • 2 yıldır 11.11 de bir cacık vermeyen N11'e ne olduda 11.11'de kampanya yapar oldu. N11'in sonu geliyor galiba ! Gerçi N11'in yapacagı kampanyada seçili ürünlerde yapar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetersiz_Bakiye

11. ci ayın 11 inde %11 indirim vererek şeytani ritüel tamamlıycaklar patronların gözüne girmek için

11 masonlarda kutsal rakam luciferi temsil ediyor

11.11 Çinlilerde bekarlar günüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_yilmaz

Bakarsiniz aninda indirim verir, onuda kuponla birlestirisin.

anında indirim verse bile elmizdeki kupon kullanım şartlarında anında indirimle birleşmez diyor. kısaca eski kampanyalar artık hayal oldu
  • adamların büyüklük anlayışı bu kadar demek ki.
  • http://www.n11.com/kampanya-kfm

Verecekleri listeden 4 ürünün fiyatı bu beyler !!!!

Berbatsın n11 , magazalardan bir dünya komisyon kazanıyor . Sonra tırt , tabi ismini duyurdu artık sağlam kampanya zor yapar !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alay Komutanı -- 11 Kasım 2015; 1:09:31 >
  • http://urun.n11.com/saat/casio-edifice-efr-533bk-erkek-kol-saati-led-isik-3-renk-secenegi-P18435385 bu saati en son forumca ne kadara almıştık? şimdi nerye cekecekler acaba gorelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevmeksucmu

tum siteler yalan dolan indirimi yapıyor artık önceden kampanyalara yetişemiyorduk şimdi sıcak fırsatlarda foruma eleman alıyoruz ilanından başka bir konu göremiyoruz.

online satışlar iyi olunca indirimler de formaliteden oluyor tabi.. müşteriler azcık sakin olsa yine güzel kampanyalar gelir de, olamıyorlar işte.. herkes paso saldırıyor.. dün yurtiçi kargo elemanıyla konuştum, online satışlara yetişemiyoruz diyor
  • Kampanya sayfasında fiyatları görmek için şunu yapın. Sayfa yüklenince adres satırını temizleyip 'javascript:' yazın. Sonra bu kodu devamına yapıştırın.

$('.proDetail').attr("class", "");

Sonra da Enter tıklayın. İşte fiyatlar gözüktü ve fiyatlara tıklaayrak ürünlere ulaşabilirsiniz.

Kampanya fiyatlarının ise bunlar olup olmadığı 11:00'da belli olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirim yok. Dağılabilirsiniz.
  • bakalım belki bi şeyler çıkar
  • geçen yıl yaptıkları saçma indirimler aklıma geldi yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resulalan

quote:

Orijinalden alıntı: sky999

quote:

Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik

Bi jd.com olmayacağı kesin.

aynen hocam 4 farklı sipariş geçtim 3-4 lira ödedim güzel enfes oldu.

sanırım çok şey kaçırdım essah ya nedir bu jd.com ?

ben de ilk defa duydum ama ödeme seçeneklerinde paypal olduğunu görünce çok da tereddür etmedim. 10 dolar altlimitli 10 dolar hediye çeki veriyordu. ürün yelpazesi azdı ama işe yarar şeyler vardı. ben mutfak ürünleri aldım daha çok.

• version53 kullanıcısına yanıt
    aynen Herkes 6s alıyor sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

milleti salak yerine koymasınlar başka birşey istemiyorum bir milletin zekasıyla bu kadar dalga geçilir 1250 liralık tel şimdiden olmuş 1435 tl 1250 düşürecek oranda yüzdelik indirim tanımlanır adı kampanya yaptık olur vatandaş dünde alsa 1250 ye alacaktı kampanyalı alacak yine 1250 demek bu oltalara düşen sazanlar varki bütün firmalar bıkmadan usanmadan aynı taktiği yapıp duruyor

Fiyatlar ile satıcılar oynuyor, n11 değil. Ama buna önlem alması gereken kişi n11. Satıcılar kampanya yapılacağı öncesinde bindiriyorlar fiyatlara hepsi bu
  • Hp laptop hakkında yorum yapabilecek olan var mı? Dün çek ve puanla 1250 civarına mal ediyordum, bu kampanyayı görünce bekleyeyim dedim. 1200 civarına alınası bir şey mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 bekliyordum, bir şey beklemeye gerek yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakinAdam16

http://urun.n11.com/saat/casio-edifice-efr-533bk-erkek-kol-saati-led-isik-3-renk-secenegi-P18435385 bu saati en son forumca ne kadara almıştık? şimdi nerye cekecekler acaba gorelim

cidden ne kadara aldınız merak ettim ben bu saati ilk defa görüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.