quote:Orijinalden alıntı: _deadmaster quote:Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT quote:Orijinalden alıntı: _deadmaster bizim bi arkadaş vardı o da 22 saat uçak yolculuğu yapacaktı 21. saatte kalp krizi geçirdi,dün gömdük. Allah rahmet eylesin töbe töbe olm kandil günü ağzınızı hayra açın yav @CambazTr İyi yolculuklar kardeşine @Madao İnş. yol uzun pilotu kontrol et uyumasin 3 kere de pilot değişecek uyumaz herhalde hem auto pilot var olm
hadi iyi uçuşlar yalnız alitalia batmamış mıydı?? bir 3 sene önce ispanyaya gitmiştim onla sadece bi kek vermişlerdi. ama yinede pegasustan iyidir ):
hacı sende bi konu açarsın artık Boston Güncem diye,açarsan ve SS'ler ilde desteklersen süper olur hayırlı yolculuklar bu arada...
quote:Orijinalden alıntı: durgun_cocuk hacı sende bi konu açarsın artık Boston Güncem diye,açarsan ve SS'ler ilde desteklersen süper olur hayırlı yolculuklar bu arada... Bakalım güzel şeyler olursa niye olmasın quote:Orijinalden alıntı: Sosisli Süt hadi iyi uçuşlar yalnız alitalia batmamış mıydı?? bir 3 sene önce ispanyaya gitmiştim onla sadece bi kek vermişlerdi. ama yinede pegasustan iyidir ): Valla bilmiyorum ama pek iyi bir hava yolu şirketi değilmiş