Şimdi Ara

YARIN ALACAĞIM ACİL 3000TL SİSTEMİM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Y YARIN ALACAĞIM ACİL 3000TL SİSTEMİM!!

Bugün veya yarın sipariş edeceğim lütfen bilgisi olanlar bilgisine güvenenler yorumlayabilir mi sorularımı?

1:Evet arkadaşlar sizce nasıl?
    2:Monitörüm syncmaster b2230 samsung 1920 1080 marka sorun oluşturur mu? bütçem yok monitör almaya o yüzden bu kalacak.
    3: bu fiyata en iyi sistem bu der misiniz? her şey dahil (ssd psu kasa ayrı ayrı hepsi monitör hariç)
    4: akıcı yayın yapılır mı?
    5: ne gibi bir sorunla karşılaşma şansım olur bunu alırsam?

• areyoudisco kullanıcısına yanıt
    Intel Core i5-6500 Skylake 6M 3.20Ghz 1151
    MSI B150M Pro-Vdh D4 2133Mhz mATX 1151
    Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2133Mhz
    Sapphire Radeon Nitro+OC RX470 4GB
    Zalman ZM500-LX 500W
    Sandisk Ultra II 240GB
    Zalman ZM-T1 Plus ATX

2500-2550, monitör vga ise değişmesi lazım gelebilir.
    1.Güzel.
    2.Aktif dönüştürücü almalısınız.
    3.Evet budur.
    4-İnternet'in sağlamsa yaparsın.
    5.Şansına ne çıkarsa.Genel anlamda sorun çıkmaz.Üretim hatası vb. olursa bilemeyiz.
  • Ebrar bilgisayardan alırsam bu sistemi kasa zalman r1 700w 80+ zalman psu + birde 16gbram dahil 2997 tlye denk gelecek sizce nasıl? Esrardan almalı mıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: areyoudisco

Ebrar bilgisayardan alırsam bu sistemi kasa zalman r1 700w 80+ zalman psu + birde 16gbram dahil 2997 tlye denk gelecek sizce nasıl? Esrardan almalı mıyım

İleride garanti konusunda, telefonla aradığınız zaman istediğiniz muameleyi görememe,ilgisizilik ve kullanıcı hatası damgası yemek olası olduğundan bu tür firmaları tavsiye etmiyorum. İnventus en güvenli site, ucuzluk konusunda Teknobiyotik ve Sinerji tavsiye listemde. Vatan ise bilinirlik ve şube sayısıyla daha fazla muhattap bulabileceğiniz bir firma.
  • Orada gördüğünüz sisteme 16gbram ekledim 600w 80+ aerocool ve zalman z3 masa ekledim . sinerjide 50tl daha ucuz hala. Sinerjidekindr 8gb tam olmasına rağmen.

Ve ebrar ile yazılı bütün yorumları okudum farklı farklı konularda . yani sanırım buradan alacağım. Enerjiden alacaktım fakat 8gb hali 3000 iken. Ebrarda 16gb ramlisi 2950

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    profilime bakarsanız i7 li sistem var onu kesinlikle almanızı öneririm.topladığınız sistemden daha iyi ekran kartı da ekleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.