Şimdi Ara

Yarın alacağım Laptop (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: EcheLoN_

laptop alınırken ilk bakcağın marka;
    1, toshiba
    2. dell
    3. asus

ben bunu öneririm
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33047

PENRYN INTEL CORE 2 DUO T8100 işlemci
    256 mb GF 8600 M GT ekran kartı
    3 GB ram ile rakipsiz fiyat performans oranı var.

İçerik olarak güzel.Ama 1525 serisinin HDMI çıkışı var.Madem 2000YTL para harcanacak, HDMI'ıda olsun.HD destekli televizyonlarda film izlenebilsin

• bence laptop konusunda lider toshiba. Kütük gibi kasası var ama sağlam. Ben hp pavillion aldım, incecik güzel bişi ama her tarafı çürük, her yandan patlak veriyor, çok pişmanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 2 Mayıs 2008; 4:35:15 >
  • Dell nasıl arkadaşlar?
  • Acer çok güzel ama 2000YTL dediğine göre Acer'dan çok daha iyisini alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rosenrot

Dell nasıl arkadaşlar?

Listemde Toshiba ve Sony'den sonra 3. sırada olmasına rağmen yeni Dell aldım.Eskiden Dell'in ekranları çok berbattı.2-3 kişi film izlemek çok zordu.Şimdi Samsung yerine LG ekran kullanıyorlar.Çok daha güzel görüntü var.Kasa olarak Dell çok iyi.Tuşları falan da güzel.Teknik servisi 10 numara
  • Hayırlı olsun şimdiden

Ama bence bi kez daha düşün..

Elektroniğe para vereceksin arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 2 Mayıs 2008; 6:42:00 >
  • ve fakat şimdi aklım olsa, yada şimdi bilgisayar alma ihtiyacım olsa ve ev kullanıcıs olsam CREA alırdım, sadece müzik, internet ve video için ve ofis işlerinde, evde ders için lazım olacak diyorsanız, fazla beklentiniz yoksa Vista starter ile gelen CREA sadece 626 lira, üstelik TTnet kampanyasında... bence kaçmaz, 1400 liran cebine kalsın arkadaşım...

2 defa masaüstü sahibi olduktan sonra 2 sene kadar önce dizüstüne terfi ettim, ince eledim, sık dokudum, araştırdım, inceledim ve keseme en uygun olanı değil, en mükemmel sistemi olanı değil, benim ihtiyaçlarımı karşılayacak ve sorun çıkarmayacak bir alet buldum, evet ben de Asus kullanıyorum...

kutusundan açtığım gibi başlat düğmesine basıyorum, ne bir hata verdi bugüne kadar, ne bir sorun çıkardı, servis, tamir derdinden kurtuldum, CBB olduğundan parçaları masaüstü gibi söküp takmak da kolay, ram eklemesi yaptım o kadar, 1000 dolara alınabilecek en güzel aleti almıştım, üstelik modelleri de son 2 sene içinde pek değişmedi, kasası eski durmuyor, moda olsun diye tasarım değiştirmiyor, halen güncel bir model

ve en beğendiğim yanı pili halen 4:30 saat dayanıyor, elektrikten fişini hiç çıkarmıyorum, ve pek çoklarının dediği gibi geceleri de rahatca açık bırakabiliyorum makinayı, benim elimde başka bir alet olsaydı şimdiye kadar cılkı çıkardı, herkese tavsiye edeceğim bir marka Asus...

ama durun başka tavsiyelerim de var, elbette Sony tasarım ve donanımı ile Vaio markası şüphesiz bir numara, Toshiba ise sony olmasa liderdi, ama dünyanın en güzel aletlerini halen onlar üretiyor, Dell ise başarısını daha çok kurumsal olarak kanıtlasa da kişisel kullanımda da fena değil, Asus bunlar gibi değil elbette, belki olamayacak ama verdiğiniz paranın her kuruşuna değiyor, ve sırf tasarımı var diye, daha çok makyajlı diye paranızı almıyor, en azından Mac gibi değil.. anladınız siz..

• Herkesten çok özür dilerim ama inanılmaz saçma yorumlar okudum!

Öncelikle bu başlık altında tavsiyelerde bulunan arkadaşların çoğunluğu notebook konusunda tecrübesiz ve yanlış yönlendirmelerde bulunmuşlar. Bu yüzden bu başlık altında yapılan yorumlara kulak asmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum, çünkü sizi yanıltacak yorumların sayısı daha fazla!

Kesinlikle forumdaki Notebook başlığı altındaki yorumlardan ve bilgilerden faydalanmanızı öneriyorum.

Ben yorum ya da öneri de bulunmayacağım, çünkü bu kadar yanlış yönlendirme içinde bir değeri olacağını düşünmüyorum.

Sadece sizin ilk mesajınızda sorduğunuz soruya bir cevap vereyim. Linkini vermiş olduğunuz Arçelik markalı notebookun fiyatı, benim gibi bu işi hobi edinen ve her ay en az 1 bilgisayar dergisini takip eden, ayrıca da bir çok notebook kullanmış birisinin değerlendirmesine göre 1000 YTL'yi geçemez!

Dediğim gibi size öneride bulunmayacağım ama şiddetle hata yapmaya yakın olduğunuzu hatırlatıp, forumun ilgili kısmına davet ediyorum. Forum zaten bu yüzden var ama yanlış yerde cevap aramanın sonuçlarını büyük bir hata yaparak ödemek üzeresiniz gibi gördüm, lütfen dikkat!

• Arçelikten sakın
  • Aman diyim arçelikten uzak dur. Mis gibi Asus al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MFIRE

Dostum hardisk sata diyor sana format sırasında uğraştırabilir..

Benim tercihim casper al derim ... 2 bin ytl para veriosun o laptop a bence o paraya kral casper pc alırsın.... iyi araştır.

yahu bu nasıl bi yorumdur Allah aşkına..bişey anlamıyosanız yazmassanız olur biter illede yazacaksınız diye bi kaidemi var forumda

neymiş sata harddisk diyomuş format sırasında uğraştırabilirmiş::BU nasıl bi cevaptır yahuu...neyi uğraştıracak bi anlatırmısınız...ide diskmi kaldı artık hem...

bide kral casper al demezmi yaa..bazılarını tv de gördüğü reklamlar gerçekten çok etkiliyo...konu hakkında hiçbi bilgin yoksa yorum yapmassın olur biter...
    ama adam zaten bilmediği için konu açmış sizde adamı dahada beter ediyonuz yazdıklarınızla....

konuyu açan arkdaşada asus ve acerden şaşmamasını öneririm...hp ve toshibaya servis sorunları yüzünden bulaşmasa iyi olur

• monster kesinlikle pişman olmayacaksın
  • casperım var nıravana ama
  • işim gereği çok pc sattım servisini verdim ama sony nin yeri bir başka

Yarın alacağım Laptop

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72213#tablnk

• www.karmanet.com.tr bence bu firmanın ürünlerini incele irtibata geç firmayla hem her konuda bilgilendiriyorlar hemde ucuz ve kaliteli kargo filnada var. Ben aldım ürün ve aradılar bile 2 defa sıkıntınız probleminiz varmı diye.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.