Arkadaşlar yarın notebook fanı almayı düşünüyorum.Öğrenci bütçesiyle bütçe maksimum 30 tl dir.Laptop da oyun oynadığım için qwerty tuşlarının olduğu çok ısınıyor ve oyunu kapatmak zorunda kalıyorum bunun için bir öneri de bulunursanız sevinirim.Benim düşünüdüklerin şunlar; Bu arada teknosadan alıcağım.
Bunlardan hiçbir şey olmaz. Laptopunun fan'larının olduğu yer, fanların çalışma yönü önemli. Ayrıca 5v USB'den güç çekerek plastik yüzeyde soğutma sağlayamazlar. Dell n5110 kullanıyorum, tahliye kanalı önündeki fan dışarı üflediğinden kendim soğutucu yaptım 12v adaptörle elektriğe bağlı 10-12 derece ısı düşüyor artık tahliye hızlandığından yük altındayken.
quote:
Orijinalden alıntı: NoWLoadinG
Bunlardan hiçbir şey olmaz. Laptopunun fan'larının olduğu yer, fanların çalışma yönü önemli. Ayrıca 5v USB'den güç çekerek plastik yüzeyde soğutma sağlayamazlar. Dell n5110 kullanıyorum, tahliye kanalı önündeki fan dışarı üflediğinden kendim soğutucu yaptım 12v adaptörle elektriğe bağlı 10-12 derece ısı düşüyor artık tahliye hızlandığından yük altındayken.
Kendi yaptığınız soğutucuyu burada tanıtabilirseniz bizim açımızdan çok faydalı olur.
quote:
Orijinalden alıntı: kocak157
quote:
Orijinalden alıntı: NoWLoadinG
Kendi yaptığınız soğutucuyu burada tanıtabilirseniz bizim açımızdan çok faydalı olur.
Plastik yuzeylı sogutucu alman alırkende hem ergonomık bi sogutucu şecın hemde laptop altında hava tahlıye kanallarına uygun bişi olsun ayrıca usp portlu alman tavsıe
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme