Şimdi Ara

Yarın alınmak üzere sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arkadaşıma yarın pc alıcazda bu sistemi bu şekilde almamız iyimi

Asus P8Z68-V PRO/GEN3 Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2200MHz(O.C.)

İntel Core i5 2500K

Corsair 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram

bu parçalar yada anakart yerine MSI Z68A-GD65 (G3) düşünüyoruz daha tavsiye edebilecek olan varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azaell -- 30 Mart 2012; 23:46:46 >

• Herşey tastamam olmuş ayrıca anakartı değiştirmeyin Asus'tan şaşmayın
  • Siz anakarttan memnunmusuz sizde aynı anakartı kullanıyorsunuz birde SSD alıcaz da OCZ Vertex 3 mü yoksa Corsair Force Gt mi alsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azaell

Siz anakarttan memnunmusuz sizde aynı anakartı kullanıyorsunuz birde SSD alıcaz da OCZ Vertex 3 mü yoksa Corsair Force Gt mi alsak.

Yani bana sorduğunuz için ve kullandığım için tabii ki Corsair Force GT, gerçi kime sorsanız Corsair diyecektir çünkü gerçekten sorunsuz ve çok hızlı bir ssd. Bugüne kadar aldığım en iyi bilgisayar parçalarından biri. Anakart içinde ben yıllardır Asus'tan şaşmadım bundan önceki kartımda Asus P5Q PRO'ydu ve ondan da çok memnundum. Bu kartı da çok araştırıp aldım ve çok memnunum. Asus bu konuda gerçekten iyi, evet fiyat olarak daha pahalı ama hakkını veriyor. Zaten ekran kartım ve monitörüm de Asus

• Gördüm bende zaten asustan şaşmam şu anda kullandığım benim anakart biraz eskide olsa hala asus commando yakında bende bi yenilemeye gideceğim zaten.
  • Size bişi daha sormak istiyorum ssd den tam performas alabiliyormusuz genelde sorun yaşayanlarda oluyorda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azaell

Size bişi daha sormak istiyorum ssd den tam performas alabiliyormusuz genelde sorun yaşayanlarda oluyorda.

Tam performans alıyorum hatta üzerinde desem yeridir. Harddiskin yarısı dolu ve bilgisayarın güç tuşuna bastıktan 10 saniye sonra masa üstü kullanıma hazır hale gelmiş oluyor. Zaten piyasadaki en sorunsuz ssd bu. Bunla ilgili şikayet duyamazsınız pek. Okuma yazma testlerinde de 555/516 mb hızlar aldım Atto'yla.
    Commando zamanının sağlam kartlarındandır, sizde bir Asus kullanıcısı olarak şaşmayın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 31 Mart 2012; 0:10:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hazır Sistem Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şiddetle asussssssssssssssssssssssssss
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.