Şimdi Ara

YARIN BASIN TOPLANTISI VAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Toplantı hafta sonu yapılacak seçimle ilgili. Sizler gelmiş saçma sapan yorumlar yazıyorsunuz.

Hafta sonu yapılacak olan Genel Kurul ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyecektir.

Basın toplantısı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda bulunan 1907 Tribünü’nde saat 14:00’te başlayacaktır.

Basın mensuplarına duyururuz.

fenerbahce.org

Zahmet edip keşke siteye baksaydınız.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Genel kurul demiyoruz basın toplantisi diyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gök Gürültüsü kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin yancılık sistemi Türkiye'deki kulüplerin neredeyse tamamında var. Amatörde oynayan ve yeni kurulmuş kulüplerde bile muhalefet olmasın diye tüzükler muhalif üyelerin girmemesi, bir şekilde girenlerin de sorgusuz sualsiz üyelikten atılabileceği şekilde yazılıyor. 17 yıldır kulübü yöneten başkan bu yüzden ceketini koysa seçimi alır yorumları yapılıyor. GS'da da benzer bir durum var. Liselilere üyelik kolaylığı, her yıl yeni üyelik sayısının 400 ile sınırlanması v.s.

Tek tehlike taraftar tepkisi, onu da besleme taraftar grupları ile hallediyorlar. Maalesef futbolumuzun yönetim yapısı çok kötü, düzelecek gibi de görünmüyor. Kulüpler yasasının çıkarılmasını kulüp ağaları para ve siyasi güç ile engelliyorlar. FB'nin 1 milyon üye projesi ile bu iş düzelir diye düşünmüştüm ama orada da üye-delege ağalığı sistemi korunuyor.

Yıldırım kendiliğinden bırakmadığı sürece ölene kadar başkanlığa devam etme şansı var. Bu bozuk düzende 3 büyük takımdan birisi mevcut üyelikleri fesh etmeyi akıl edip adam gibi, rekabetçi bir üyelik düzeni getirse o kulüp uçar. Ancak maalesef herkes küçük olsun benim olsun derdinde. Bu yüzden bir arpa boyu yol alamıyor, Avrupa maçlarında boyumuzun ölçüsünü alıp geri dönüyoruz.

• Hahaha yine istifa eder, 2 hafta sonra volkan emre basta olmak uzere futbolcular yalvarirlar yine gelir basa

• Aziz gidene kadar Fenerbahçe taraftarligimi donduruyorum

Aziz Yıldırım açık şekilde ruhsal olarak bitmiş egosu ve kişisel çıkarları Klübü mahvediyor malesef kültürümüzün bir parçası olan biatcilik spor klublerinde de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Genel kurul demiyoruz basın toplantisi diyoruz.

Bende aynı şeyi diyorum. Sitede basın toplantısının genel kuralla alakalı yapılacağı yazıyor.
  • Dik dur eğilme bu taraftar seninle başkanım,zor günlerimizde sana sırt çevirenler utansın,yarın başkan büyük konuşacak herkes yarını beklesin!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hata bizde iki kere istifa etti biz taraftarlar engel olduk geri döndürdük. Hapisten çıkınca kahramanlar gibi karşıladık bu süreç içinde hep destek olduk sonra ne yaptı biz taraftarlara laf söyledi stadyuma sokmadı engelledi.

Hata bizde beyler.
  • Bazı sayfalarda yazıyor yeni td'yi duyuracak diye
  • Ya düşünsenize

1998'deki seçimlerde Aziz Yıldırım 1 oy farkla kazanıyor. Ve Türkiye'de futbola getirdiği gerilim, nefret ve ayrışımın herkes farkında.

Aklı selim Fenerbahçe taraftarı hariç herkes nefret ediyor. Fenerbahçeliler de dahil.

Aziz Yıldırım'a 1998'de 1 oy fazla atan adam acaba şu an ne düşünüyordur ? Fenerbahçe'nin haline üzülüyo mudur ?
  • sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • açılış
    andımız
    herkes bize karşı
    tff komplocu
    hakemler kötü
    gsye sataşmalar
    biz mustafa kemalin takımıyız
    pes etmiyorum,feneri ele geçiremeyecekler
    yüreği olan karşıma çıksın
    bildiklerimi anlatırsam yer yerinden oynar
    istiklal marşı
    kapanış.
  • Aziz Yildirim, şike olaylarindan aklanmadan Fenerbahçe baskanligini birakmaz.

Yani en az bir donem daha Fenerbahceli degiliz. Gencligimizin en guzel yillarinda hayatimizdan futbolu cikardik bu zat yuzunden..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Aziz Yildirim, şike olaylarindan aklanmadan Fenerbahçe baskanligini birakmaz.

Yani en az bir donem daha Fenerbahceli degiliz. Gencligimizin en guzel yillarinda hayatimizdan futbolu cikardik bu zat yuzunden..

Bir kişi yüzünden taraftarlığı askıya almak doğru değil bence.
  • Beni tehdit ediyolar diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim verdi lan o ilanı ne güzel bırakacakmış. offf ya.
  • Abovvv baya baya tehdit ediyor demokrosi çözmesse başka türlü çözeriz diyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.