arkadaşlar bana yardım edin kafam karıştı hangisini alıyım.limitim 400,00 tl dir.
hocam slm, diğer tabletleri bilmiyorum ama ben Gold dan Smarttab için sipariş geçtim 29.08 de kargoya vermelerini bekliyorum, okuduğum yorumlara göre Avantajları: Kadifemsi kasa, mükemmel dokunuş, Tam bot USB , aynı notebooklardaki gibi. başka bir tablette yok. IPS'e yakın LCD kalitesi, 5 nokta dokunmatik, 1, 2GHZ işlemci, 400MHZ GPU (grafik işlemci) , Süpper fiyat...
Dezavantajları: Dahili hafızası sadece 4GB ve daha önemlisi 512Mb Ram’e sahip. 800×480 ekran çözünürlüğü olması ise tabletin üçüncü ve en büyük dezavantajı.
Tercih senin
kıyasladığınız ürünlerin sınıfları birbirlerinden tamamen farklı.
çift çekirdek istiyorsanız şu anda EF2, AURORA2 ve POLYPAD 7200hd var. bunlar arasında 7200hd ile elf2 özellik olarak birbirlerine yakın.
smarttab ı kıyas edebilmek bunlarla imkansız. İPS kalitesine yakın bir lcd ekran için 800x600 çözünürlük çok düşük malesef orada yazılan özelliklerin dogru oldugunu düşünemiycem.
aralarında ki fiyat farkları da zaten bunu ortaya koyuyor. kullanış amacınız ve fiyat aralığınız burada belirleyici husus olacaktır.
eğer bu üçünden biri ise kesinlikle auroa2 derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme