2-3 kişi hariç diğer akıllılar konunun ciddiyetinde değil . Neyse şimdi kendime güvenim açıkçası tam değil bunu nasıl sağlayabilirim
dostum karşındaki dişi, erkekler ön plandadır dişiler ikinci, herşeye her olaya erkekler hakimdir böyle düşün sen ondan üstün bi canlısın madem aranızda bi elektrik var patlatıcan lafı olucak biticek ordaki duruma göre davranırsın sonrayı çok düşünme
Gideri varsa ,Vur dudağına
ROMANTİZMİN DORUKLARINA ÇIKART KIZI...
Bırak onu bunu.. götür tenhada söyle hislerini kekeleme akıt içindekileri o an bırak kendini ona ayrıca kızın gözlerinden ayırma gözlerini.. ve bi mallık yapıpda bende seni derse dudaklarına yapışma sonun olur.. tut elinden yürü :D hayır falan derse ki diyeceğini sanmıyorum anlatıyorsun tut elinden kolundan sınıfına bırak.. 2 gün dertlen 2 çavuşu tokatla hayata devam
quote:
Orijinalden alıntı: dogancan-gs-
Kesinlikle kendine güvenli ol, şey deme, kekeleme. Kaçmak nedir ya?
ah kalbim ben senden çook çektim söyle nedir bu halin delisin delisin
Ben de seni seivoyum derse, kızın durumuna göre hareket et. Mesela yanlış olmayacaksa yanağının dudağına yakın kısmına ufacık bir öpücük kondurabilirsin..
"Koşarak kaçsam" yıkıldım
Biri de videoya alacak o anı abovv
Bazılarınızın çok yaratıcı fikirleri var
Dediğin gibi yap..
quote:
Orijinalden alıntı: Simonsorcerer
quote:
Orijinalden alıntı: dogancan-gs-
Kesinlikle kendine güvenli ol, şey deme, kekeleme. Kaçmak nedir ya?
ah kalbim ben senden çook çektim söyle nedir bu halin delisin delisin
Ben mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme