Şimdi Ara

yarın büyük gün psp alıcam :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar son kez burayada yazayım benden günah gitsin 'psp slim 3004' alıcam forumu karıstırdım kafam corba oldu kimisi diyo kırılabiliyor kimisi diyo kırılamıyo,tek merak ettigim bu ürünler tvye baglantı yapılabılıyormu?

• tv aparatıyla bağlayabilirsin
  • eğer tv için istiyosan al psp slim bak keyfine ikisindede tv-out varama 3000 de görüntü kalitesine iyileşme varmı bilmiyorum bildiğim kadarı ile ekran dan başka pek önemli değişiklik yok 3000 de ekrandada sorun var aynı zamanda görüntüde kesiklik filan oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 23 Eylül 2009; 1:39:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

eğer tv için istiyosan al psp slim bak keyfine ikisindede tv-out varama 3000 de görüntü kalitesine iyileşme varmı bilmiyorum bildiğim kadarı ile ekran dan başka pek önemli değişiklik yok 3000 de ekrandada sorun var aynı zamanda görüntüde kesiklik filan oluyor

Ne işe yaradığını bilmiyorum ama psp 3000 de tv-out menüsünde fazlada bir veya iki seçenek var.ayrıca Psp 3004 tam kırılmaz yarım kırılır yani aleti kapatırsan veya bataryayı sökersen olmadı pili tam biterse alete yüklettiğin versiyon silinir yüklemesi kolaydır.

• tekrar cfw yüklemek kolay olduğundan bir süre sonra yöntemi öğrenir ve alışırsın bu yüzden psp-3000 alınabilir diyorum.
    unutma ki en parlak ekran önemli bir unsur.

Ayrıca 2000 serisinden itibaren tv-out özelliği psp de mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 23 Eylül 2009; 14:26:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.