Şimdi Ara

Yarın çıkma teklif edicem ne diyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.5 yıldır aşıkmışsın kurgu bu yani geceleri hep onu düşünmüşsün falan kızlar hoşlanırlar heralde böle şeylerden

--
  • quote:

Orjinalden alıntı: UawaKe

quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Ne diyeceğini bilmiyorsan,

Yaşından büyük işlere kalkışıyorsun demektir.

Otur derslerine çalış.

Az çok biliyorumda doğaclama girince tıkanıyorum yokmu şöle bi kalıp ezberleyip söylesem

o zaman konuşmayı öğrenmelisin önce. insan konuşurken neden tıkanır ki.

Lütfen topiğimden cıkar mısınız?

zıt görüşler hoşuna gitmiyorsa forum kullanma. burada herkes istediğini yazabilir hakaret etmeden. hoşuna gitmiyorsa yazmıycaksın.

• quote:

Orjinalden alıntı: _Tepkisiz_

tamam işte

1.5 yıldır aşıkmışsın kurgu bu yani geceleri hep onu düşünmüşsün falan kızlar hoşlanırlar heralde böle şeylerden

--

Biraz daha farklı konusmak istiyorum
  • Topici açan hocam;

ben de senle aynı durumdayım 1.5 senedir kızı tanıyorum ama hiç yakınlaşma falan olmadı.. ilk başlarda şirin kız falan diyodum ama şimdi aşık oldum.. ve bunca zaman sustuktan sonra da birden arkadaşlık başlamıyor.. eğer senin durumun da benim gibiyse fazla kasma üzülürsün.. yani o beni 1.5 senedir tanıyor ben onu tanıyorum ama bunca zaman hiç bişey paylaşmamışız, bundan sonrası zor diil mi Allah aşkına ya?
  • Çıkma teklif edecegin kızla neden başbaşa kalmıyorsunda, yanında arkadaşını götürüyorsun?
  • @AlpTéKiN
    Forum kurallarında zıt görüşler hoşunuza gitmiyorsa kullanmayın diye bi ibare geçmiyor

@Miex
    Hocam kızın cıktığı vardı ayrıldı 1 2 ay bekledim şimdi az çok niyetimi belli ettim olumlu gibi teklif kaldı tek

@Chriyn
    Tekliften sonra inş hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UawaKe -- 21 Ocak 2009; 2:14:58 >
  • quote:

@AlpTéKiN
    Forum kurallarında zıt görüşler hoşunuza gitmiyorsa kullanmayın diye bi ibare geçmiyor

@Miex
    Hocam kızın cıktığı vardı ayrıldı 1 2 ay bekledim şimdi az çok niyetimi belli ettim olumlu gibi teklif kaldı tek

@Chriyn

gerçi benim bahsettiğim kızın da geçen sene çıktığı vardı ayrıldı.. ama ayrılalı 5-6 ay olmuştur en az ve icraat hala 0 bende..

• quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

@AlpTéKiN

@Miex

@Chriyn

gerçi benim bahsettiğim kızın da geçen sene çıktığı vardı ayrıldı.. ama ayrılalı 5-6 ay olmuştur en az ve icraat hala 0 bende..

Yarın sende teklif et hocam

• quote:

quote:

quote:

@AlpTéKiN

@Miex

@Chriyn

Tamam da sıfır muhabbet, sıfır samimiyet.. kızın bana verceği cevap direk hayır bu baştan belli bi kere. Neden? Ee çünkü kız beni tanımıyo, hiç bişey paylaşmamışız. Hatta benden 1 yaş küçük olduğu için de abi-kardeş havası var biraz.. Zaten o havayı bi yok edebilsem.. Kızın tarzı o yani.. 'aman kimse bana yavşamasın'

• quote:

quote:

quote:

@AlpTéKiN

@Miex

@Chriyn

Kafeye başbaşa gitmiyomusunuz
    Kız olsam vermezdim...

• Hocam öyle bi tarzı varsa daha önce çıktığı varmış dene derim ben
  • ya benim olacaksın ya da kara toprağın
  • Saati sor, söylesin. iyi şu andan itibaren çıkıyoruz de :p

ya da gözgöze gelip, senin benimle çıkmana karar verdim de :D

ya da direk, çıkışabilir miyiz?
  • ay lav yu du yu lav mi ingilizcen konuşursan kız hayran kalır sana hemen kabul eder
  • abartmadan duygularini söyle. tabii kaybedersen o da ayri konu. birde kızın zaten sende gönlü varsa zamanlada bu olusur tabii kızı boş birakmaya gelmez kapiyolar hemen
  • ortak arkadaşlarınızla çıkıyorsanız ilk etapta ortamda ilgiyi üzerine toplamalısın daha sonra kız içten içe der ki

vay be bu çocukta 6 kg ..şak vardır

sen bu düşünceyi hissettikten sonra ıssız adama bağlarsın kendini

sonrasında baş başa randevuyu koparıcak o kilit soruyu sorarsın '' x şu gün beraber bi şeyler yapalım ''

ayrıca önemli dipnotlar

- kıza asla sana aşık oldum, hoşlandım diyerek yazma

- kızın üzerinde fazla baskı kurma

- diyelim ki kızla çıkıyorsunuz yolda yürürken kızın yanında sıgıntı gibi durma 1. planda sen olmalısın, örneğin yengenle gezerken gıcıklık olsun diye yolda ki kızlara sarkarım vay hatuna bak fln diye kız sinir olur etrafınızda ki her dişiyi ortamdan uzaklaştırma havasına girer.

- kız ile aranızdaki ilişki soğuk olmasın sürekli fiziksel temaslarda bulun karşı cinsin hoşuna gider bokunu çıkarmamak şartıyla...

- kızı senden daha yakışıklı arkadaşlarından uzak tut kız milleti istisnalar dışında saftır, çat diye gönlü kayar anlayamazsın..

- en önemliside özgüven, sonuçta o da sıçıyo fazla kaptırma kendini

• Hoca imzadan banlanma da
  • Çıkma teklif etme ne ya! Benımle çıkarmısın,İnebilirizde :P Eskide kaldı o laflar...

Buluş kızla.. Muhabbet,gırgır makara felan.. Hafiften hafiften hoşlanmakla ilgili laf dokundur..

Ayrılma vakti geldiğinde yeniden buluşma teklif et eğer kızı memnun edebilirsen kabul eder..

2-3 Buluşma sonrasında zaten çıkıyor olursunuz,akışına bırak raad ollll genç :D :))
  • "I wanna be with you" bu cümle ile giriş yap Türkçe konuşma tıkanıyorsun madem ki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.