Şimdi Ara

Yarın dolar ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana kalırsa yarın (yani 24 Kasım 2021'de) dolar yeniden yükselip 13.40 ile 14.00 lira aralıklarında bir yerlere çıkıp, oradan ani satışlar gelir. Bana göre en uygunu, bu senaryoya göre pozisyon almaktır. Her durumda yarın doların bayılacağını düşünüyorum. Çünkü en azından nefes alması gerek. Ya da yeni fiyatlara alışması gerek. Yarın dolarda çöküş görüyorum ama hangi noktadan olacağını bilemiyorum.

Başka senaryosu olanlar varsa, dinlemek isterim.

• Ben bu senaryoyu 2018'de yaşadım, elimde yüklü altın vardı yarın kesin düşer diye sattım, sonra ebeminkini tersten gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin dinlenir, geri çekilir diye bir şey yok. Arjantin pesosuna bakabilirsiniz.

• Başlık yazısında çıkış sonrası bir düşüş öngörmüştüm. Çıkış olmadan bir miktar düşüş oldu. Sanırım epey süre dünkü değeri aşmaz diye düşünüyorum.

• 26 kasım'da (cuma) sanırım dolar satışı gelir ve 11.50 ye çekilme yaşanır.

Edit: Yatırım tavsiyesi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 26 Kasım 2021; 1:59:21 >
  • Her gün düşüşe ters açıklamalar geldiği için, düşüş gerçekleşmedi. Şu an dolar 13.04 ve gram altın 755. Açıklamalar çıkışa destek veriyor.

• Vay be bu elemana üzüldüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen yıl dolar ve altın fiyatı uygunmuş. Şimdilerde dolar 18.61 tl ve altının gramı 1048 lira.  

• Mobidik kullanıcısına yanıt

şimdilerde dolar 29 a gidiyo

tarihe not düşelim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.