Şimdi Ara

Yarın İphone Alacağım Nelere Dikkat Etmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Yarın elden İphone 6s plus (64) alacağım ürün sıfır ambalajı dahi açılmamış. Model koduna dikkat etmem gerektiğini biliyorum telefonun model koduda A1687 (TR de 1 yıl garantisi olan) söylediğine göre. Ürün yurt dışı kayıtsız. Kayıt işini kendim halledeceğim bunun dışında nelere dikkat etmeliyim?

• https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=102294204
    Böyle bir konu mevcut. Buyurun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonun 6s için 1688 6s plus için 1687 kodlu olduguna bakıcaksınız zaten. Kutuyu açıp aktif etmeden önce bi sorgulayın seri numarası ile garantisini. İmei numarasını sorgularsınız. Geri kalan şeyler için zaten sorun çıkarsa ürün apple tr de 1 sene garantisi var. Her şekilde sıkıntı cıkmaz. Tabi ben 2 aydır iphone kullanıyorum daha iyi bilenler vardır elbet
  • Cevabınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Telefonun faturasını almalı mıyım? Garantide bir sıkıntı olabilir mi faturası olmazsa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazı aktif etmeden garanti sorgulaması yapamassınız bilginiz olsun faturasını alın ne olur ne olmaz işi sağlama alın.
  • Can_R6 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için

• Telefonu kazasız belasız aldım cihaz İngiltere'den alınmış. Şuan bir sıkıntı yok yorumlarınız için teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.