Şimdi Ara

Yarın İphone Alıcam Ama Kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok çok kelepir ikinci el 8 gb iphone buldum arkadaşımdan çok güvenilir biri türkçe ve unlock edilmiş 580 lira...

birkaç sorum var;
    1-bluetooth ile dosya gönderme yokmuş , program vs. ile bu destek sağlanabiliniyor mu ?
    2-video çekmek için program varmış , bu verimli oluyormu , kalitesi nasıl ?
    3-türkçe olduğu için sorun olurmu(bazı pdalerin türkçe romunu yükleyince bazen takılıyor ya onun gibi)
    4-iphone almadan önce nerelerine bakmalıyım ve nelere dikkat etmeliyim(dışına baktım az çizikli idi)

acil cevaplarsanız sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: ZikZak_88

çok çok kelepir ikinci el 8 gb iphone buldum arkadaşımdan çok güvenilir biri türkçe ve unlock edilmiş 580 lira...

birkaç sorum var;
    1-bluetooth ile dosya gönderme yokmuş , program vs. ile bu destek sağlanabiliniyor mu ?
    2-video çekmek için program varmış , bu verimli oluyormu , kalitesi nasıl ?
    3-türkçe olduğu için sorun olurmu(bazı pdalerin türkçe romunu yükleyince bazen takılıyor ya onun gibi)
    4-iphone almadan önce nerelerine bakmalıyım ve nelere dikkat etmeliyim(dışına baktım az çizikli idi)

acil cevaplarsanız sevinirim

Bluetooth kullanımı sadece kulaklık içindir.Ayrıca aynı programı kullanmak şartıyla kendi aralarında iphone veri gönderimi olabiliyor,internet üzerinden çalışıyor.
    Video çekmek için full programlarını bulabilirsin.Bence idare eder nitelikte.
    Türkçe olması bi sıkıntı yaratmaz aksine kullanımı daha da kolaylaştırıyor.
    Çizik o kadar göze batmıyorsa sorun değil.

• yahu şu bluetooth işi olmasa kesin alcam ama karar veremiyorum
  • Telefon'dan Telefona çok mu veri alış verişi yapıyorsunuz ki buna takıldınız?
    Aynı işlemleri bilgisayarlardan da yapabilirsiniz.Bu kadar sıkıntı olacağı kanısında değilim.Tercih sizin.
  • Yaklaşık 7 -8 aydır İphone kullanıyorum.Hiçbir zaman bluetooth ile dosya transfer etme ihtiyacım olmadı.Kişisel olarak bluetooth ihtiyacınız var ise almayınız.Fakat hemen hemen her ihtiyacınız internetten halledildiği için genel olarak ihtiyaç duymazsınız...
  • hiç düşünme arkadaşım al. harika bişi yane. hiçbir telefonla kıyaslayamazsın
  • Peki pcden resim,müzik veya video nasıl gönderiliyor? Usb kablo sumu var yoksa bluetooth lamı? ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PC'den Iphone'a veri gönderebilmek için birden çok seçeneği var.Bu USB kablosuyla da olabiliyor,kablosuz bağlantıyla da.Bu size kalmış.Birbirine veri aktarımı çok kısa zamanda gerçekleştiriliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.