Şimdi Ara

Yarin ki buyuk oranli maci ( slovakyadaki gruptan aldim )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar slovakyadaki bi ucretli gruptan aaldigim maci yaziycam denemek isteyen deyebilir :) ben 40 eu bastim ama orda celtic te vardi oyuzden benim kur biraz yuksek cikt

Mac fransa liginsen

Anggers - clermond - x/1 oran 4.50
    Cok yuklu girmeyin neolur neolmaz :)
    Ama mac vip ucretli gruptan alintidir ii gecelwr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illegalsistemdeneme -- 24 Ekim 2014; 2:15:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam olsun da görelim. Şahsen pek güvenemiyorum.
  • Bende şunu anlamıyorum yahu maç şikeliye ve o kadar eminseniz varınızı yoğunuzu basın zengin olun,üç beş kuruş kazanmak için ücretli grup açmak ve maçı riske atmak neyin kafası,birde maç paylaşmak için beğeni şartı koyan embesiller var onlar ayrı bir dünya.Bunlara inanıp para verenler ayrı bir dünya zaten söylenecek söz yok.Gelin bende de maç var 10/10 güven FIXED.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Bende şunu anlamıyorum yahu maç şikeliye ve o kadar eminseniz varınızı yoğunuzu basın zengin olun,üç beş kuruş kazanmak için ücretli grup açmak ve maçı riske atmak neyin kafası,birde maç paylaşmak için beğeni şartı koyan embesiller var onlar ayrı bir dünya.Bunlara inanıp para verenler ayrı bir dünya zaten söylenecek söz yok.Gelin bende de maç var 10/10 güven FIXED.

Arkadasim ne hcretli grupu ne serveti ben burda ucretli grup yada begeni almak icin acmadim konuyu actim ki belki bu mac cikabilir baska insanlarda kazanai maksat bu bos bos bilmedign seye cevap verme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İspanya domineligi bitti artik
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.