ya gelcek olsa hic olmazsa notice gecerler merak etmeyin acılıs tarihini k2 bile bilmio siz nerden biliyonuz eger k2 bilse soyler sabredin biraz acılır ins.
adamlar ayin 9 unda haber yayinlamışlar daha açılmacak diye yani en az 1 hafta war beyler heyecanlanmayın insallah 3 hafta sona açılır
Valla açılacaksa da beklesinler okullar açıldıktan sonra başlasın okullar açılana kadar geçen seneki not yükseltme ödevlerimi bitirmem lazım(son hafta sendromu :) şimdi bu 2 hafta içinde gelirse yetiştirmem imkansız ama bu günde 2 saatten fazla oynamıyacağım ilk server olacaknormalleşmeye karar verdim de
abi sitede gördüm ama logos 31 ağustos yazıyo ama bişi sorcam logosun server olduğu ne malum
quote:
Orjinalden alıntı: By PCCoPAt
abi sitede gördüm ama logos 31 ağustos yazıyo ama bişi sorcam logosun server olduğu ne malum
Başka ne olaki? Valla bizim aklımız fikrimiz severda başka bişey anlamıyoruz Belki başka bişeydir ama server olması daha mantıklı bence
www.knightonlineworld.com a girin. oyun bilgilerine tıklayın. hikayeyi seçin ve okuyun. Logostan falan hep bahsediyo.Anladığım kadarıyla Logos.Şehirleri kurmuş, ırkları yaratmış.Kısacası adonisi o kurmuş.
quote:
Orjinalden alıntı: MaNiACc
haber mi geldi?
ewet ss koysana
gece vahi gelmiş olabilir elemana..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme