Şimdi Ara

Yarın Ölecek Olsanız Bugün Ne Yapıyor Olurdunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Shisha

Sevdiklerimle vakit geçirir helalleşirdim.. Hayattayken cesaret edemediğim bazı şeyleri gider yapardım ölecek insanın son isteğini kırmıcaktır herhalde Geceyi onunla bitirir ve elveda fani hayat..

sen arzuluyordun mu diyecektin
  • Kimseyi öldürmez,zarar vermezdim.Nasıl olsa kötü izlenim bırakmak gibi bir amacım yok,tabi bu genel çevrem için,yoksa bu ülkenin başında öldürmek istediğim onlarca insan var ama onları da hemen vuramazsın,uzun süreli bir plan gerektirecektir bu.Ama şansımı denerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vormound

quote:

Orjinalden alıntı: DeparturE_

quote:

Bu Seks yapardım, fuhuş yapardım vb düşüncesi olan arkadaşlar neden ölmeyecekleri normal zamanlarda bunu yapmıyormuş gibi bir düşünce uyandırıyor bende^^ Daha doğrusu bunu daha önce çok defa yapmış yapan arkadaşlar neden ölürken illaki bunu yazmışlar^^ Ölmeyecek olsanız yapmıyor musunuz? Hadi şunu bunu ölürken bende öldürmek isterim mantalitesini anladım. Gerçekten sosyolojik bir deney gibi birşey bu. İnsan psikolojisindeki çeşitli ruh hallerinde ne gibi durumların ortaya çıkacağını merak ediyorum...

bu düşüncenle imzan arasında doğru orantı kurdum

Ne tarz bir ilişik kurdun anlayamadım? alala.gif
    quote:

Daha önce yapmadıkları ve düşünemedikleri için.

Bunda düşünemeyecek veya yapmayacak, yapamayacak birşey yok sonuçta özgür, hür irade, money talks. Bu kadar öleceksem yapayımlık bir durum yokki. Bir alala.gif daha.

Onu düşünecek demedimki alala.gifNormal yaşamı sağlayacak zekaları olmadığı için demek istedim.
    EDİT:Ölüm diyince aklıma bu yazı geldi
     Yarın Ölecek Olsanız Bugün Ne Yapıyor Olurdunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In God We Trust -- 3 Temmuz 2009; 22:37:26 >

• Arabayı kaçırır, evinin altına giderim onu aşağı çağırır dudaklarını öperim. Sonra basar dönerdim.
  • konu erotik konu oldu çıktı
  • rica ederdim annesinden onu bir kere göriyim diye :(
  • @eggys dostum en son psikolojik sorunların vardı atlattın mı?nasıl oldun?
  • quote:

_Right_

Olayı siyasi boyuta taşıyıp konuyu patlatmayı hiç istemiyorum. Ama böyle bir abzürtlüğe(2 taraf içinde) ancak gülerim ben
    Ulan madem inançlısın, içki ortamında işin ne?
    Ulan madem ateistsin, inanmıyorsun, inanana neden nefret besliyorsun sanane?
    Başka bişe diyemicem

Siyasetle alakası yok ben sadece gülelim diye koydum ölüm falan diyince aklıma bu ss geldi.

• herkes de uyurdum demiş ölünce bol bol uyucam zaten neden uyuyayım ki
    ben olsam nasıl olsa ölcem deyip korkak kabadayı adındaki kemal sunal klasiğindeki gibi önüme gelen belaya kendimi atardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy

quote:

Sevdiklerimle vakit geçirir helalleşirdim.. Hayattayken cesaret edemediğim bazı şeyleri gider yapardım ölecek insanın son isteğini kırmıcaktır herhalde Geceyi onunla bitirir ve elveda fani hayat..

Öyle değilde , sevdikleriniz içinde birtanesinin yeri ayrıdır.. Onu daha çok seversiniz daha çok vakit geçirmek istersiniz. Ben onunla 5dk dan fazla konuşamadığım için son gün onunla konuşup vakit geçirmek isterdim zaten o son gün bir ömürden daha değerli olur benim için ... Anlatabildim inşallah :)

• Sevdiğim kızın olduğu şehre giderdim. Onunla buluşup ona duygularımı anlatırdım.Ama öleceğimi söylemezdim çünkü bu davranışlarını değiştirebilir.
  • quote:

quote:

quote:

Öyle değilde , sevdikleriniz içinde birtanesinin yeri ayrıdır.. Onu daha çok seversiniz daha çok vakit geçirmek istersiniz. Ben onunla 5dk dan fazla konuşamadığım için son gün onunla konuşup vakit geçirmek isterdim zaten o son gün bir ömürden daha değerli olur benim için ... Anlatabildim inşallah :)

5 dk dan fazla yapamıyodun yanivur kaç

• elim ayağım titreyene kadar sx
  • Arkadaşlar herkes sanki ölmeyecekmiş gibi şunu yapardım bunu ederdim diyor. belki zamanını tam biemezsek bile hepimiz öleceğiz, hatta belki bu satırları yazarken içimizden birini zamanı gelmiştir yada bu gece yada yarın ilginç olan çoğu arkadaşımız son olarak yapacaklarını yazıyor evet öleceğiz zamanını bilmesek bile o zaman herkes istediğini yapsın bakalım yani herkes istediği şekilde ölüme hazırlık yapsın hayatın gayeside gayeli bir hayat değilmi......................gaye her zaman hazır olak her halde selamlar
  • quote:

quote:

quote:

herkes sxten falan söz edince seninde aklından o geçiyor sandım.
    tam tersi gayet insanca şeyler düşünmüşsün
    bu forum beni fesat yapacak yahu

• temizim ama genede abdestimi alır sonra yakınlarımdan helallik isterdim dünya gözüyle
  • yarın ölücem bugün ne yapmalıyım diye konu açardım
  • önce yapardım, ondan sonra vasiyetimi yazar, COD4'e girer ve uyurdum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Right_

@eggys dostum en son psikolojik sorunların vardı atlattın mı?nasıl oldun?

düzelmeye çalışıyorum dostum iyiyim aslında ama içimde sebebini bilmediğim bir durgunluk, kırgınlık var onun haricinde iyiyim yani herşeyim var birtek o yok işte o da olsa belki çok daha iyi olabilirdim.
  • Abdest alır namaz kılardım...
    Madem dünyevi işlerden fiziken uzaklaşıyoruz ruhende uzaklaşmak gerek...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.