Şimdi Ara

Yarın S4 almaya gidiyorum.İçimde halen kurt var.Alanlar nasıl sizce (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14.08.2013 tarihinde Ankara'dan 1250 TL ye 2. el Samsung garantili aldım. Kozmetiğinde biraz sıkıntısı var sadece.

Ayrı taraftan One kullanıyorum.

Note 2 yide iş arkadaşım kullanıyor.

Ne alırsan al hepsi aynı.. Kişiyi tatmin edecektir. Tavsiyem gönlün hangisini istiyorsa onu al en fazla 1 sene kullanıyoruz artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeFeR'

quote:

Orijinalden alıntı: fbliberkay

quote:

Orijinalden alıntı: sheytan

quote:

quote:

gerçekten 1 haftadır arastırma yapıyorum S4 ıcın yok donma oluyor en az olan subsay surf te bıle takılmalar oluyor yok ramı 1.2 gorebılıyon acılır acılmaz bu kaadar yıyor içime öyle bir kurt dusurdulerki....Ben telefonda cok fazla oyun oynarım zaten 7/24 te ınternetteyım yanı oyun ve unternet ıcın alıcam ama cok pıs kurt dusurduler kardesım

heralde en buyuk sıkıntı oyunları hafıza kartına tasıyamıyormusuz 8 gb ne kadar sıgdırabılırsın

Dostum ben sana söyle söyliyim. Bende note 2, ablamda ise s4 var. Bende senin gibi oyun delisi bir insanım hem oyun oynarım hemde bir yandan 3g veya Wi-Fi daima açık olur. S4 e bir kaç oyun yükledim ufakta olsa arada donmalar oluyo ama bu telefonu almamanıza sebep olacak donmalar değil. Fakat şöyle bi konu var benim gözlemlerime göre s4 pekte oyun için ideal değil. Note 2 almanı tavsiye ederim. Neden dersen note 2 nin şarjı s4 e göre daha fazla gidiyo buda oyun oynarken veya internette takılırken size ekstradan 20-30 dk lık bi kazanım demek. Onun dışında note 2 büyüklük olarakta en idael telefon diyebiliriz ilk başta azıcık büyük gelir sonra zaten alışıyosun. S4 ile Note 2 arasındaki önemli farklarda bence sadece kamera farkı. Note 2 8 MG, S4 13 MG buda senin için önemli değilse note 2yi düşün derim. Note 2de S-Pende var Zaten arada 200-300 TL fiyat farkı var sanırım bir o kadarda kar etmiş olursun. Diğer yandan da beklerim dersen 4 eylülde Note 3 tanıtılacak harika bir telefon olucağa benziyo

kardesım emınmısın note 3 eylul basında alabılceksem 15 gun daha beklerım ne varkı emınmısın ??

4 Eylülde tanıtılacağından eminim ama tanıtılması senin alabileceğin anlamına gelmez tanıtıldıktan 20-30 gün içerisinde TR'de satışa çıkar yani senin yaklaşık 1.5 ay beklemen lazım. Fiyatınında TR'de 1900 TL den aşağı olmayacağını belirteyim.

bunun yurtdışısı bile 1500 den assa olmaz bende bır telefona okadar vermem leptop fıyatı :D ben 1150 ye alayım s4 dimi ?? note2 sımdıden bır guncellemeyı atlmaıs daha fazla guncellme gelmez artık s4 2 sene fılan duşmez piyasadan 1 senede guncelemeydı fılan en az 2- 3 yıl gözde bir telefon olur

off ya inşallah yanlış bişey yapmam

Eğer daha almadıysan s4 al pişman olmazsın Ama biraz daha ucuz ve aynı performans istersen note 2 ideal açıkçası güncelleme almaması daha iyi çünkü aldıkça performans düşer ve telefondan soğursun gittikçe yavaşlar. Açıkçası ben s4 ün note 2 den üstün bir yanını göremedim kamerası haricinde. Eğer atladığım bir şey varsa arkadaşlar söylesin bu önemli bir özellik onu atlamışsın diye. Ama dediğim gibi note 2 donanımsal olarak neredeyse aynı s4 le ayrıca üstün olarak bataryası s4 e kıyasla gerçekten üstün. S-Pende gayet işime yarıyor çok önemli bir özellik bence. 1150 TL yede laptop var bu arada Ama s4 alırsan da pişman olmazsın gayet iyi bir telefon. Gerisi sana kalmış

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gerçekten 1 haftadır arastırma yapıyorum S4 ıcın yok donma oluyor en az olan subsay surf te bıle takılmalar oluyor yok ramı 1.2 gorebılıyon acılır acılmaz bu kaadar yıyor içime öyle bir kurt dusurdulerki....Ben telefonda cok fazla oyun oynarım zaten 7/24 te ınternetteyım yanı oyun ve unternet ıcın alıcam ama cok pıs kurt dusurduler kardesım

heralde en buyuk sıkıntı oyunları hafıza kartına tasıyamıyormusuz 8 gb ne kadar sıgdırabılırsın

Dostum ben sana söyle söyliyim. Bende note 2, ablamda ise s4 var. Bende senin gibi oyun delisi bir insanım hem oyun oynarım hemde bir yandan 3g veya Wi-Fi daima açık olur. S4 e bir kaç oyun yükledim ufakta olsa arada donmalar oluyo ama bu telefonu almamanıza sebep olacak donmalar değil. Fakat şöyle bi konu var benim gözlemlerime göre s4 pekte oyun için ideal değil. Note 2 almanı tavsiye ederim. Neden dersen note 2 nin şarjı s4 e göre daha fazla gidiyo buda oyun oynarken veya internette takılırken size ekstradan 20-30 dk lık bi kazanım demek. Onun dışında note 2 büyüklük olarakta en idael telefon diyebiliriz ilk başta azıcık büyük gelir sonra zaten alışıyosun. S4 ile Note 2 arasındaki önemli farklarda bence sadece kamera farkı. Note 2 8 MG, S4 13 MG buda senin için önemli değilse note 2yi düşün derim. Note 2de S-Pende var Zaten arada 200-300 TL fiyat farkı var sanırım bir o kadarda kar etmiş olursun. Diğer yandan da beklerim dersen 4 eylülde Note 3 tanıtılacak harika bir telefon olucağa benziyo

kardesım emınmısın note 3 eylul basında alabılceksem 15 gun daha beklerım ne varkı emınmısın ??

4 Eylülde tanıtılacağından eminim ama tanıtılması senin alabileceğin anlamına gelmez tanıtıldıktan 20-30 gün içerisinde TR'de satışa çıkar yani senin yaklaşık 1.5 ay beklemen lazım. Fiyatınında TR'de 1900 TL den aşağı olmayacağını belirteyim.

bunun yurtdışısı bile 1500 den assa olmaz bende bır telefona okadar vermem leptop fıyatı :D ben 1150 ye alayım s4 dimi ?? note2 sımdıden bır guncellemeyı atlmaıs daha fazla guncellme gelmez artık s4 2 sene fılan duşmez piyasadan 1 senede guncelemeydı fılan en az 2- 3 yıl gözde bir telefon olur

off ya inşallah yanlış bişey yapmam

Eğer daha almadıysan s4 al pişman olmazsın Ama biraz daha ucuz ve aynı performans istersen note 2 ideal açıkçası güncelleme almaması daha iyi çünkü aldıkça performans düşer ve telefondan soğursun gittikçe yavaşlar. Açıkçası ben s4 ün note 2 den üstün bir yanını göremedim kamerası haricinde. Eğer atladığım bir şey varsa arkadaşlar söylesin bu önemli bir özellik onu atlamışsın diye. Ama dediğim gibi note 2 donanımsal olarak neredeyse aynı s4 le ayrıca üstün olarak bataryası s4 e kıyasla gerçekten üstün. S-Pende gayet işime yarıyor çok önemli bir özellik bence. 1150 TL yede laptop var bu arada Ama s4 alırsan da pişman olmazsın gayet iyi bir telefon. Gerisi sana kalmış

almadım daha 5 gün sonra kesın alıyorum bu 5 gunde netlestırmem lazım okadar para verıyoruz inş hayırlısı olur ya

• varmı başka fikri olan
  • ne alırsan al bi vakit sonra sıkılacaksın
  • Sen bence bir şey alma içime doğdu bozuk çıkacak :)

İşallah olmaz da bir ömür mutlu olursun

Al s4 bak keyfine uğraşma hiç...
  • Kardeşim ben 2 hafta once turkcellden s4 i9500 32 gb aldım.. gereksız uygulamaları kapattım...pil ömrünü uzattım..ne oyunlarda ne de uygulamalarda en ufak bır sorun yasamadım.. spot alırsan parana yazık olur ben pek tavsıye etmıyorum....bide s4 i9505 olanlar çin.. bundan uzak dur.. sanırım 32 gb sadece turkcellde var.. eger dersen kı az daha beklıyım.. o aman note 3 'ü bekle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The KeL

Kardeşim ben 2 hafta once turkcellden s4 i9500 32 gb aldım.. gereksız uygulamaları kapattım...pil ömrünü uzattım..ne oyunlarda ne de uygulamalarda en ufak bır sorun yasamadım.. spot alırsan parana yazık olur ben pek tavsıye etmıyorum....bide s4 i9505 olanlar çin.. bundan uzak dur.. sanırım 32 gb sadece turkcellde var.. eger dersen kı az daha beklıyım.. o aman note 3 'ü bekle..

kaçak tr garantili 1200 tl filan bişey fark etmiyorki.senın s4 ün arkasında made in ne yazıyor ..içimi rahatlattınn kasma fılan yoksa
  • Kesinlikle almanı öneririm 8 gün önce aldım çok memnunum gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

Kesinlikle almanı öneririm 8 gün önce aldım çok memnunum gerçekten.

internette bakıyorumda yazmıslar 8 cekırdek satılık fılan s4 4 cekırdek neden oyle yszıyolar bırde sızın telefonın arkasında made in ne yazıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

Kesinlikle almanı öneririm 8 gün önce aldım çok memnunum gerçekten.

internette bakıyorumda yazmıslar 8 cekırdek satılık fılan s4 4 cekırdek neden oyle yszıyolar bırde sızın telefonın arkasında made in ne yazıyor

Benim ki Vietnam fabrikasında birleştirilmiş. Buna takılmanızı önermem. Bir örnek vericek olursam Sakarya'ta Toyota fabrikası var. Arabaların parçaları burada birleştiriliyor fakat çin malı Toyota değil

Türkiyede ki model 4+4 = 8 çekirdekli S4

Tabi tüm çekirdekler aynı anda çalışmıyor. Yüksek sistem gereksinimli oyunlarda daha güçlü çekirdeğe sahip işlemci devreye giriyor. Böylece sarjdan tasarruf etmiş oluyorsunuz.

• made in vietnam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The KeL

made in vietnam :)

Fark yok hocam. Aynı S4 yine
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: devilmycry_87

quote:

Yarın S4 almaya gidiyorum arkadaşlar.yurt dısı kayıtlı alıcam 1200 tl ye .ama halen aklımda soru işaretleri var note2 mı alsam yada hıc bu telefonlardan almasammı diye.S4 KULLANICILARI SIZCE NASIL BEN FULL OYUN VE INTERNETTE ZAMAN GECEIRIM TELEFONDA.alayımmı sizce lutfen bır el atın

2 ay once 1350 aldim gayet memnunum bu arada kayitli tr garantiliydi :)

kardesım nerden aldın hem yurt dısı kayıtlı hemde tr garantılımı ??

1 haftalik cihaz olarak aldim aldigim kisi dokunmatik kullanamiyordu nakit verince hemen satti faturasi bile 1750 tl yaziyordu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• s4 guzel telefon da bana gecis model gibi geldi hep ozellikle zoom active mini yi cikardiktan sonra pek isinamadim.simdi ocaga kadar note3 bekliycem yilbasi indirimiyle anca 1600 bandina duser bende alir en az 2-2.5 yil kullanirim.

• alıcam s4 ama aklımdakı tek soru işaretleri şunlar kaldı.arkadaslar dıyorlarkı yurt dısı kayıtlı alınca guncelleme fılan yaapamıyorsunuz bılgısı olan varsa soyleyebılırdı guncelleme yapılmıyorsa almanın bır anlamı kalmaz ki, bılgıısı olan bır arkadas varmı
  • Ben yeni aldım galaxy s4 bana gore ortalama bir cihaz. 4sten sonra bana arti olarak birşey vermedi daha. Ama iphone 5dense s4 veya 4s daha iyidir bence ikisi de kafamda eşit suan. S4 de yag gibi degil bu arada kimse kusura bakmasin. 4s daha akici

Edit: arti olarak eski s2 kullanicisiyim en ufak bir ilerleme gorenedim valla bi tek kasayi begendim iphone a gore daha islevsel olsa da kasiliyor abi nerde bu 5 cekirdek dedim diyecegimi bilerek almistim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 19 Ağustos 2013; 19:56:25 >
  • Bende Iphone 5 i verdim bugün.
    S4 yarın öbürgün elimde olur.
    i5 iyi güzel akıcı yazılımsal olarak sıkıntı yok ama
    ekranın küçük olması,en basit bi mp3 için bile Itunes falan derken
    Xperia S tende bildiğim androide geçiş yapıyorum tekrar.
    Insallah pişman olmam
  • quote:

alıcam s4 ama aklımdakı tek soru işaretleri şunlar kaldı.arkadaslar dıyorlarkı yurt dısı kayıtlı alınca guncelleme fılan yaapamıyorsunuz bılgısı olan varsa soyleyebılırdı guncelleme yapılmıyorsa almanın bır anlamı kalmaz ki, bılgıısı olan bır arkadas varmı

Yok öyle bir şey dostum...güncellersin..benim cihaz Iraktan geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubica007 -- 19 Ağustos 2013; 21:56:51 >
  • 9505 modelini kullaniyorum iyi ama yazilim olarak androidin gelismesi gerek copy paste vb konularda android sorunlu ama yani telefon iyi androidin gelismesi gerek

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.