Arkadaşlar yarın sabah gidip kendime cep telefonu alacağım ve hala net bir karar vermiş değilim. Benim için alacağım modelde en önemli 3 özellik; WiFi, 3G ve mutlaka tuş takımının olmasıdır. Bunun yanında dokunmatik olmasınıda istiyorum:) ve tahmin edersiniz ki bu saydığım özellikler bütçeme göre sadece 2 telefonda var (en azından ben öyle biliyorum) bu iki telefon ise; Samsung Corby Pro B5310 ve Nokia X3-02 Touch And Aype. Yaptığım araştırmalarda Samsung Corby nin daha çok tercih edildiğini biliyorum (geniş ekran, iyi kamera, qwerty klavye, eğlenceli kullanım..) ama korkum şu; öğrendiğim kadarıyla işletim sisteminde problem olabiliyor ve resetleme yapıyormuş, bazı uygulamalarda ekran yan dönmüyormuş, yani çok stabil çalıştığını söylemiyorlar. Bunun yanında Nokia için çok da şikayet yok ama ekranının küçük olması işletim sisteminin symbian olması gibi eksilerinden bahsediyorlar. Yabancı sitelerde yaptığım araştırmalarda Nokia nın bazı özelliklerinin yeni ve güçlü olduğunu gördüm. Örneğin bağlantı hızı veya desteklediği video formatları gibi. Yani telefon biraz daha yeni nesil sanki. Evet sizden yorum bekliyorum arkadaşlar sabaha alıyorum telefonu.. Teşşekkürler şimdiden.
Corby Pro B5310 daha iyi
Aldın mı?
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
Corby Pro B5310 daha iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme