Şimdi Ara

Yarın spor ve diyete başlıyorum (profesyönelim) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
5
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: invaze

Eğer amaç kas yapmak değil yağsız 2düz,fit bir vücuda sahip olmak ise şu videolardaki programı haftanın 6 günü uygulayın istediğiniz sonuçları alana kadar

http://www.youtube.com/watch?v=lvbPQS2nAI4&list=UUtm62jEEkWUO--hsqywmtYw

http://www.youtube.com/watch?v=T69zdBLRJN8&list=UUtm62jEEkWUO--hsqywmtYw

http://www.hurriyettv.com/spor/diger/kosu-oncesi-dogru-isinma-hareketleri_23212 ( ilk 5 dakikasını uygulasan yeterli )

bu videolara ek olarak 5-10 dakika arası ip atlayabilirsin , ve fazla aralık süresi olmadan 10 yakın günlük nizami barfisk cekmen iyi bi forma sokar seni.

Hocam teşekkür ederim peki bir sorum daha olacak normalde amacım kas yapmak değil yağsız bir vücuda sahip olmak fakat kas çalışmak kalori yakmak bakımından da işe yarıyor diye birkaç yazı okumuştum. Bu hareketlerden önce ağırlık programımı yapıp daha sonra bu videoları yapsam kötü mü olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: invaze

bundan 2 yıl önce 115 kiloya yakın biriydim 6 aya yakın bi sürede uzman kişilerden yardım alarak 45 kilo verdim diyet yaparak sonrasında spora başladım tabi ahım şahım bir spor yapmadım tamamen kendi vücut ağırlığıma dayanan ev antremanlarıydı . vücudumu toparlayacak derecede yaptım ve kısa sürede vücudumu toparladım şuan gayet güzel bi fiziğe sahibim 1.85 olan boyum şuanda 1.88 . bu yıl sınavlar nedeniyle aldığım bi 7-8 kilo kadar fazlam bulunmakta bu yüzden yarın kendi yapmış olduğum bir diyet programı ve beraberinde egzersizlerle 1 ayda bu fazlalıklarımı verip fit halime tekrar dönüş yapacağım . Benimle birlikte başlamak isteyen varsa yardım edebilirim (ayda kaç kilo verebileceğinizi,ne yemeniz gerektiğini,hangi antrenmanları yapacağınızı , motivasyon , sabır vs vs. )

Not : Eğer standart kilonuzdan 20-30 yada daha fazla kilo fazlalığınız varsa vereceğiniz ilk 10 kilo çok kolay bi şekilde verilir iyi bir diyetle ve bu 10 kilo sizi gerçekten çok değiştirecek bu değişimi kısa sürede yakaladığınızı görünce inanılmaz bir motivasyon verecek size ve kilo verme döneminizdeki geçen zamanların ne kadar çabuk geçtiğini anlamadan kendinizi fit,zayıflamış biri olarak bulacaksınız .

Kilo vermemin bana kattığı + lar

1) ilk öncelikle inanılmaz güven sahibi oluyorsunuz
    2) çevrenizdekilerin size bakış açısı değişiyor ( sabırlı,kendine inanan,başarılı biri olarak gözüküyorsunuz onların gözünde )
    3) kiloyu verdikten sonra pantolon almaya gittiğinizde soyunma odasında o daracık gibi gözüken pantolonu giyerken bacaklarınızdan yağ gibi kayıp belinize çuk diye oturduğunu görünce hissedeceğiniz duygular tarif edilemez.
    4) artık yakışıklı birisiniz eski halinize göre artık kızların ilgi odağında sizde varsınız bundan güzel ne olabilir ki :)

Kilo vermemin - leri

1) sizi kilolu halinizle tanıyanların yeni halinizi gördüğünde 1 gün hatta 1 hafta hatta her gördüğünde ya nasıl zayıfladın valla helal olsun,banada söylesene şu sırları,valla 10 numara olmuş gibi diyalogları bi süre insana mutluluk verme halinden kafayı sıyırma modlarına sokabilir

2) acaba gücsüzmü oldum lan , eskiden dövdüğüm adamları şimdi dövebilirmiyim acaba gibi psikolojik etkileride olabilir

bende baslicam ama isin beslenme kismini diyet olarakcdegilde kola cips kizartma ekmek vs. lerden uzak durarak halledicem spor kisminda yardimci olabilirmisiniz? androidde runstatic uygulamasini indirdim onu uygulamayi planliyor yürüyüş kosu mekik sinav seklinde yapmayi planliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

quote:

quote:

quote:

quote:

3) kiloyu verdikten sonra pantolon almaya gittiğinizde soyunma odasında o daracık gibi gözüken pantolonu giyerken bacaklarınızdan yağ gibi kayıp belinize çuk diye oturduğunu görünce hissedeceğiniz duygular tarif edilemez.

Bu herşeye bedel.

Not persembe 600kcal basliyorum

600 kalorilik diyet mi olur hasta mısın ?

beni bu kesiyor. kilo 30dan fazla ise sorun olmuyor 70kilo bi adam zaten yapmasın yapamazda 160kilo ile yaptım geçen sene 2 ayda 26 kilo verdim sağlık kısmına gelirsek tamamlıyorum onu diğer takviyelerle

Kesinlikle multivitamin ve omega 3 takviyesi alman lazım onu geçtim. Senin harcadığın kalori zaten fazla o yüzden nomal insanlardan daha yüksek kalorili diyet yapsan da verirsin. O verdiğin 26 kilonun en az 6 kilosu kastır benden söylemesi. Kas yakma 90 kilolara geldiğinde ağlarsın sonra oram buram sarktı diye. Bende 65 kilo verdim 1 yıldan fazladır da body building yapıyorum, görmezden gelme dediklerimi. :)

Incileri dokermisin biraz hocam durma sürecinde
    çözüm önerileri nedir aydinlatirmisin

Öncelikle bir salona git ölçüm yaptır derim. Tanitanın profesyonel cihazlarını kullanıyolar genellikle doğru sonuçlar veriyor. Metabolic rate yani günde kaç kalori yaktığını veriyor ona göre bir diyet hazırlarsın kendine. Ben mesela günlük 2500 kalori yakıyorum oturduğum yerde. 1800 kalorilik diyet yapıyorum. 700 kalori günlük açık oluyor, hiç spor yapmadan bile verebilirsin bu şekilde.

Ayrıca aşırı diyetler sonucu vitamin eksikliği oluyor. Bu yüzden saç dökülmesi başlamıştı neyse ki tahlil yaptırıp takviye kullandım geçti. Onun dışında mutlaka kilo başına 1 gram protein almaya bak, kas yakma kesinlikle. Aşırı diyetlerle bağışıklığın çöküyor kanser riskini bile arttırıyor sırf bu yüzden. Basit karbonhidratlardan olabildiğince uzak dur, kompleks karbonhidrat olarak tüket seni tok tutar.

Günde 2 su bardağı yeşil çayı ihtmal etme. Hem metabolizmanı hızlandırır hemde antioksidan etkisiyle kanserden koruyucu özelliği var. Herkesin mutlaka içmesi lazım aslında, ben hayatımdan eksik etmiyorum.

Suyuda 2-3 litre arasında tüketmeye bak, özellikle ılık olsun soğuk değil. Suyun sıcaklığı arttıkça vücutta kalma süresi uzar ve daha çok yararı olur. Bu yüzden de bitki çayları hep sıcak önerilir. Yağlar da oksijenle yakıldığından suyun etkisi çok büyük. Soracağın başka şeyler olursa sorabilirsin.

Text halinde kayıt ettim çok teşekkür ederim hocam.

• 4 yıl önce 140 tan 100 e düşmüştüm 8 ayda mı ne vermiştim çok az spor ve bol yürüyüşle. Ama cidden hayatımdan her fastfoodu çıkarmıştım. Boyum 195 ve şu an 125 kiloyum. Çok şişman durmuyorum ama oturunca göbeğim kocaman oluyor pantolonlarda sıkıntı yaşıyorum. Spora yazıldım 1 ayım kaldı gitmek için ağustosta full spora gidip diyet yapıp en azından şu 5 kiloyu vericem göbeğimi azaltıcam sonrası artık az yemeye ve spora kalmış.
  • 107 kg 1.78 boy

90 kg ye inmek istiyorum

Önerilerini bekliyorum

Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kilom iyi de varsa sadece göbeği eritecek taktikleri söylersen iyi olur :)

• Kilo fazlam yok fakat guzel bir guclenme programin varsa alirim bi dal

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    Boy 1.78 kilo 88 yani 90 diyebiliriz.
    Hedefin bu olmamali bence cunku gobekliyim ve memelerimde var 65 kiloyu falan hedefle bence cok alcaktan ucuyosun ama bu senin tercihin saygi duyarim

• 2.05 boy 155 kilo hedef 100 kilo bakalım. 2 ayda 120 civarlarıa insem çok müthiş olur. üniye iyi başlayalım. insanity e başlıyorum bugün.
  • Hocam karbonhidrat yok diyosun yani ekmek yok bu dukan diyetini andirdi bana dukan diyeti hakkinda ne dusunuyosunuz. Yukarda belirttigim vucud olculerim 70 civarini hedefliyorum 65 de pek ciliz olurmus gibi geldi simdi ben daha once diyet yapmistim kucukken cok kiloluydum gunde 3 tane cikolata yerdim doktora gitti bazi seyleri yasakladi nerdeyse istedigimi yiyodum doyana kadar birde ilac vermisti tatli ihtiyacimi sifirliyodu ve midemi kucultmustu sanirim cunku cok az yiyerek doyuyodum. Diyeti uyguladiktan sonra kilo verdim pantalonlar cuk diye oturmasada ayakta oramdan buramdan yag fiskirmiyodu ve bu insana muthis oz guven veriyor oturuncada biraz dikkat ediyordum ama o kilomu koruyamadim ustune 10cm den daha fazla uzadim ve kilo aldim ustune turk insani oldugumu ortaya koyarak yagin ustune kas yaptim ama o kaslarin bi amaci vardi babamla telefonuna sozlesmistik o zaman boy 1.73 kilo 85 ve dizlerimin ustunde 5 tane sinav cekemiyordum. Babamda halime uzuluyodu ve biraz guzlenmem icin beni gaza getirdi ve bir iddia ya girdik 30 sinav cek sana telefon alicam dedi o zaman telefonuda cok istiyodum azim ettim calistim 30 tane nizami sinav cektim dusunebiliyomusunuz ya 30 sinav guclu olmanin tadinada orda vardim. Goğuslerimde gerecekten kas vardi ve telefonu alinca biraktim simdi memelerimde sarkik ve 5 tane zor cekiyorum kollarimda guc yok ve kiloluyum tam anlamiyla berbat haldeyim yani dediginizi uygulamak istiyorum ama 1 ay seyahat icerisinde olacagim yani diyeti uygulayamam ondan sonrada okul basliyo liseye gidiyorum bu arada okul zamani uygulamak zor oluyor yani klasiktir ekmek arasi biseyler yemek okulda nasil uygulayabilirim size sorum bu kararliyim kilo vermeye daha once basarmistim baktim boyle bi konu var danismak istedim. Olmadi diyetisyene gidicem tek istegim oz guven ve pantalonlarin cuk diye oturmasi gercekten bu ikisi cok onemli seyler.

• yatmadan önce akşam 19.00-24.00 arası 45 dakika spor yap ve gün içimde az ye,acıkmadan yeme,abur cuburu kes 6 ayda 20 kilo garanti verirsin ,,, fazla kasmaya gerek yok, yumurtanın sarısını yeme demiş, o kadar kasmaya ne lüzum var yaa, yumurtanın sarısına gelene kadar ohoooo
  • Bünyeden bünyeye fark eder bence. Ablamda biraz kilolu diyetisyene gidiyor kamyon dolusu para oduyor diyete sagdik ve her gun sporunu yapiyor ama sonuc pek ic acici degil dediginizi uygulamak kolay doktorun verdigi ilac hala duruyor ondanda icersem kesinlikle dediginizi uygulayabilriim fakat spor kismina soz veremem. Kilo verirsem ablamin verdigi o kadar mucadeleyi ben bununla basarabilirsem cok guzel olur. Dusunmesi bile motive ediyor insani

• ismlcan İ kullanıcısına yanıt
    o zaman günde 1 saat yürü kardeşim, sporsuz olmaz,sporu hayatımızın bir parçası haline getirmezsek habire verip geri alırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 30 Temmuz 2014; 4:34:22 >
  • Zayiflatmak boyu uzatıyor mu ?

• spor a baslamistim 100 kiloydum sonra sporda hem kas hem yag aldim 110 oldum sonra sporu biraktim 125 oldum diyete girdim 120 oldum simdi diyete ara verdim bayram neticesiyle bakalim ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: webconn

Zayiflatmak boyu uzatıyor mu ?

hayir ama mesela yag cok oldugu zaman boy uzamasini yavaslatiyor diye biliyorum uzama cagindayken kilo verirseniz daha rahat uzarsiniz zayifladiginizda da daha uzun gozukursunuz

• Merhabalar, bende kayıdımı yaptırdım ancak kronik bir omuz problemim var başlayamadım, birkaç güne kadar bende başlayacağım, 38 kilo verdim bende daha önce uzman yardımıyla, geri almadım kiloları ama fazlam var hala.
    Başladığımda haber veririm yardımlaşırız

• Peki 1.73 boya 77 Kilo nasıl daha vermeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanta_resmi

spor a baslamistim 100 kiloydum sonra sporda hem kas hem yag aldim 110 oldum sonra sporu biraktim 125 oldum diyete girdim 120 oldum simdi diyete ara verdim bayram neticesiyle bakalim ne olacak

kimisi kilo almak için spor yapar kimisi vermek için,,, kardiyo tabir edilen sporları yapıpta kilo alan görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

Benim kilom iyi de varsa sadece göbeği eritecek taktikleri söylersen iyi olur :)

göbek sporla erir başka türlü erimez, veya çok ağır bir diyet lazım ki o açlığa uzun süre herkes dayanamaz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.