quote:Orjinalden alıntı: synaX:Lecter quote:Orjinalden alıntı: KaJMéRaN quote:Orjinalden alıntı: synaX:Lecter _LoRDi_ Yok ben müslümanım.. (babam sonradan oldu) Biz rus kökenliyiz.. Saygaçfurkan bilir... valla öğrendim nerde olduğunu anneme sordum anlattı.. Umre Kabeyi ziyaret etmektir. Umre de hacca gitmek gibi bir ibadettir ama hacı olmassın. Umreye gidene Hacc farzdır. Bende diorm bu adam niye makyaj yapıo rus kökenliymişsin. N'oldu Arshavin e Arşiv derken 18+mı Sro 2004/0506 sslerimi ? Rus Arshavin.. EURO 2008 .. Futbol .. Top .. Güzel Kızlar.. Daha ne diim
quote:Orjinalden alıntı: KaJMéRaN quote:Orjinalden alıntı: synaX:Lecter quote:Orjinalden alıntı: KaJMéRaN quote:Orjinalden alıntı: synaX:Lecter _LoRDi_ Yok ben müslümanım.. (babam sonradan oldu) Biz rus kökenliyiz.. Saygaçfurkan bilir... valla öğrendim nerde olduğunu anneme sordum anlattı.. Umre Kabeyi ziyaret etmektir. Umre de hacca gitmek gibi bir ibadettir ama hacı olmassın. Umreye gidene Hacc farzdır. Bende diorm bu adam niye makyaj yapıo rus kökenliymişsin. N'oldu Arshavin e Arşiv derken 18+mı Sro 2004/0506 sslerimi ? Rus Arshavin.. EURO 2008 .. Futbol .. Top .. Güzel Kızlar.. Daha ne diim olm dini konuyu neye saptırıon