Şimdi Ara

yarına almayı düşündüğüm pc için yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Phenom II X4 840 AM3 3.2GHz 2MB Cache 45nm İşlemci - 218 tl
    ASUS M4A78LT-M LE AM3 AMD 760G/SB710 DDR3 1800MHz (O.C) VGA&DVI Anakart - 115 tl
    HIS HD5750 IceQ GDDR5 1GB 128Bit ATI DX11 Ekran Kartı - 250 tl
    KINGSTON 4GB (2*2GB) DDR3 1333MHz CL9 Dual KIT Ram (KVR1333D3N9K2/4G) - 91 tl
    SEAGATE 3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk - 89 tl
    GIGABYTE GZ-X7 550W AKTIF PFC MidT ATX SİYAH KASA - 172 tl

vatanbilgisayardan alınacak. peşin ve dükkandan alınacağı için o mağazayı tercih ettim. Parça tavsiye derken vatanbilgisayar.com sitesinden tavsiyelerde bulunmanız daha iyi olur.
    Yeni parça tasiyesinden çok bu markaların ve parçaların birlikte uyumu kaltesi üzerine yorumlarda bulnursanız daha iyi olur.

• 840 ın bir esprisi yok saat hızı dışında yerine phenom ii x4 925 alın
    anakartı foxcon 790gx yapın
    samsung hdd almaya çalışın seagate in sorunlu ürünleri ile uğraşmayın
    cooler master 500w kasa mevcuttu uygun fiyata ona bakın
    ekran kartını vtx5770 yapabilirsiniz stokta varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

840 ın bir esprisi yok saat hızı dışında yerine phenom ii x4 925 alın
    anakartı foxcon 790gx yapın
    samsung hdd almaya çalışın seagate in sorunlu ürünleri ile uğraşmayın
    cooler master 500w kasa mevcuttu uygun fiyata ona bakın
    ekran kartını vtx5770 yapabilirsiniz stokta varsa

ek ran kartı dısında aynen katılıyorum arkadasa ekran kartını ıse benım tercıhım bu olurdu.http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11164-04-20r-hd5750-vapor-x-gddr5-1gb-128bit-ati-dx11-ekran-karti-%2811164-04-20r%29/productdetails.aspx?I_ID=41586
    asla ısınma problemı yapmıyor ve daha sessız bence buna bı bak
  • phenom II x4 925
    foxconn a7da-s
    4gb Geil ram
    Saphire 6850
    Samsung 500gb
    Silverstone Procisin 500w

böyle sistemden aşağı düşmeni önermem 3-5 kuruş fazla ver böyle al..
    neden dersen oyun performansın daha iyi olacak ilerde 1tane daha 6850 alıp cf yapabileceksin..
    kasanın psu girişi altta olacak hava akımı iyi olacak..

5750 200liradan fazla edecek bir kart değildir 5770'de 230lira..

250lira 5750 alacağına 330liraya 6850 al derler adama

iyi forumlar
  • Vatanbilgisayardan alacağım ve bütçem 920 tl. Kşeke yardımcı olsaydınız arkadaşlar. Vatanbilgisayarda olmayan ve olup da pahalı olan parçaları önereceğinize bende biliyorum tavsiye ettikleriniz parçalar benchmark listelerinde daha yüksekte. Benim sizden ricam aynı fiyata daha kaliteli bir sistem elde edilir mi. Neyse yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
  • Vatana mecbur bırakma kendini. Artık internetten bütün parçaları aynı siteden alırsan çoğu toplayıp gönderiyor. İnternetten alışverişte havale ile çok kolaylaştı zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

Vatana mecbur bırakma kendini. Artık internetten bütün parçaları aynı siteden alırsan çoğu toplayıp gönderiyor. İnternetten alışverişte havale ile çok kolaylaştı zaten

Evet, katılıyorum.

NOVA
    Inventus
    Eksen buralara bir bak, novabilgisayar montajlayıp test edip yolluyor kasayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet bu vatan merakı ne dır.yaa ınternetten arastır butun parcaları fıyatları soylendıgı gıbı hepsıde taksıt yapıyor.anladıgım kadarıyla pek parcalardan ve montajdan anlamadıgın ıcın kendını guvenceye almak ıcın buradan almaya calısıyosun.ama bence anlayan bırını bul ve oyle al.en az 100 lira karın olur aynı parcaları alarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.