vatanbilgisayardan alınacak. peşin ve dükkandan alınacağı için o mağazayı tercih ettim. Parça tavsiye derken vatanbilgisayar.com sitesinden tavsiyelerde bulunmanız daha iyi olur. Yeni parça tasiyesinden çok bu markaların ve parçaların birlikte uyumu kaltesi üzerine yorumlarda bulnursanız daha iyi olur.
840 ın bir esprisi yok saat hızı dışında yerine phenom ii x4 925 alın anakartı foxcon 790gx yapın samsung hdd almaya çalışın seagate in sorunlu ürünleri ile uğraşmayın cooler master 500w kasa mevcuttu uygun fiyata ona bakın ekran kartını vtx5770 yapabilirsiniz stokta varsa
quote:
Orijinalden alıntı: Mckhan
840 ın bir esprisi yok saat hızı dışında yerine phenom ii x4 925 alın anakartı foxcon 790gx yapın samsung hdd almaya çalışın seagate in sorunlu ürünleri ile uğraşmayın cooler master 500w kasa mevcuttu uygun fiyata ona bakın ekran kartını vtx5770 yapabilirsiniz stokta varsa
ek ran kartı dısında aynen katılıyorum arkadasa ekran kartını ıse benım tercıhım bu olurdu.http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11164-04-20r-hd5750-vapor-x-gddr5-1gb-128bit-ati-dx11-ekran-karti-%2811164-04-20r%29/productdetails.aspx?I_ID=41586 asla ısınma problemı yapmıyor ve daha sessız bence buna bı bak
böyle sistemden aşağı düşmeni önermem 3-5 kuruş fazla ver böyle al.. neden dersen oyun performansın daha iyi olacak ilerde 1tane daha 6850 alıp cf yapabileceksin.. kasanın psu girişi altta olacak hava akımı iyi olacak..
5750 200liradan fazla edecek bir kart değildir 5770'de 230lira..
250lira 5750 alacağına 330liraya 6850 al derler adama
iyi forumlar
Vatanbilgisayardan alacağım ve bütçem 920 tl. Kşeke yardımcı olsaydınız arkadaşlar. Vatanbilgisayarda olmayan ve olup da pahalı olan parçaları önereceğinize bende biliyorum tavsiye ettikleriniz parçalar benchmark listelerinde daha yüksekte. Benim sizden ricam aynı fiyata daha kaliteli bir sistem elde edilir mi. Neyse yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Vatana mecbur bırakma kendini. Artık internetten bütün parçaları aynı siteden alırsan çoğu toplayıp gönderiyor. İnternetten alışverişte havale ile çok kolaylaştı zaten
quote:
Orijinalden alıntı: KadirSahin™
Vatana mecbur bırakma kendini. Artık internetten bütün parçaları aynı siteden alırsan çoğu toplayıp gönderiyor. İnternetten alışverişte havale ile çok kolaylaştı zaten
Evet, katılıyorum.
NOVA Inventus Eksen buralara bir bak, novabilgisayar montajlayıp test edip yolluyor kasayı.
evet bu vatan merakı ne dır.yaa ınternetten arastır butun parcaları fıyatları soylendıgı gıbı hepsıde taksıt yapıyor.anladıgım kadarıyla pek parcalardan ve montajdan anlamadıgın ıcın kendını guvenceye almak ıcın buradan almaya calısıyosun.ama bence anlayan bırını bul ve oyle al.en az 100 lira karın olur aynı parcaları alarak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme