Şimdi Ara

Yarına kadar acil Michelin primacy 4 mü? Goodyear efficientGrip performance mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
8.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • goodyear eg 2 var alabiliyorsanız onu alın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun. Good year effiancegrip (tam yazılışını hatırlamıyorum) uzun süre araştırıp almıştım. Desibel değeri daha iyi. Fren ıslak zemin aynı sayılır. İyi seçim yapmışsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki lastiği de kullandım kesinlikle michelin öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Yerli üretim ile yabancı üretim nasıl anlaşılıyor? Modeline göre mi?

Alıntıları Göster
    Üstünde yazıyor :p

Bildiğim kadarıyla da zaten 4 oluklu Türkiye'de üretilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Üstünde yazıyor :p

Bildiğim kadarıyla da zaten 4 oluklu Türkiye'de üretilmiyor.

Alıntıları Göster
    internetten alırken üstündeki yazıyı görme şansımız yok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, zaten artık lastiği almışsınız.

Michelin Primacy 4 kullanmakta olan biri olarak diğer lastik hakkında bilgim olmamasına rağmen doğru yapmışsınız diyebilirim.

P4 2018 Ağustos'ta aldım. İlk senesinde çok iyi bir performansa sahipti. Kışın da kış lastiği kullanıyorum. 2019 yazında performansı gene kötü değildi. Ancak şu anda virajlara girerken tedirgin oluyorum. Araç sanki lastik yerinden çıkmış da üzerinde gidiyormuş gibi. Önü ayrı kayıyor arkası ayrı.

Daha önce benzer sorunu CrossClimate'da yaşamıştım. Lastik 4 mevsim, sıcak havalarda sorun oluyor diye düşünmüştüm. P4'te de aynı durumu yaşadım. Sorun genel olarak Michelin kaynaklı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

internetten alırken üstündeki yazıyı görme şansımız yok :)

Alıntıları Göster
    Ben bayiden aldım.

Ama internetten alırken gerekirse dagiticiyla irtibata geçip teyit ettirmek lazim.

• Hocam almış olduğunuz lastigin linki var mı? Bu fiyata bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sert3333 -- 2 Mayıs 2020; 10:33:23 >
  • bu listeye contiyi de ekleyin bence.
  • Birkaç hafta önce 195/65/15 Michelin Primacy 4 aldım.

Geçenlerde önüme avare bir yaya çıktı diye yaklaşık 70 km hızla manevra yaptım. Bildiğiniz geyik testi gibiydi, araç toparladı ama yola dönerken arka çok hafif kaydı.

Lastikleri aldığımdan beri normalden daha tedirgin kullanıyorum. İlk taktığım zamanlarda araç yolda yüzüyor hissi veriyordu. Bahsettiğim manevradan sonra lastiklere daha fazla güvenmeye ve daha rahat sürmeye başladım.
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de aynı ebat Continental ecocontact6 taktırdım geçen yıl 15 bin km'dir kullanıyorum.
    Lastikçiden çıktım, ilk kez kullanıyorum. Yolda yüzme hissini aynı ben de yaşadım. Sonra bir daha olmadı. Lastikçinin dedigine göre janta oturma sürecinde yaparmış.
    Geçen ay da tırtırlı yoldan kaymak asfalta geçerken bir anda Viraj başlıyor. Direksiyonu hızlı kırdım, araba kıç attı, Esc devreye girdi, arka lastikleri kilitledi kısa Bi süre. Sonra topladı hemen.
    Birkaç heyecan anı yaşatsa da ben de memnunum

• Yigit3735 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun size de.

EC6 ben de baktım ama yeni lastik diş derinliği 6-6.5 mm olarak gördüm, normal lastiklerde 8 mm diş derinlikleri. Bu nedenle vazgeçmiştim almaktan.
  • 2011-12 yıllarına kadar lastik tavsiyesi isteyen herkese Michelin yazılırdı. Michelin'in üstü kapalı dokunulmazlığı bile vardı. Eleştiren linç ediliyordu:) Continental'in adı bile geçmezdi. Acaba Continental 2011-12 yılından önce lastik üretmeyi beceremiyor muydu? Lastik yapmayı O yıllardan sonra mı öğrendi:)

Ha birde unutmadan Michelin'in kaderini Castrol de yaşıyor:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Ben 1 takım goodyearı eskitmek üzereyim. Tekrar aynı lastiği alırım. Arabamı ilk aldığımda michelin primacy 3 vardı. Lastik bitmeye yakın her su birikintisinde vsa devreye sokuyordu. Şimdiki goodyearlarda olmuyor ama. Ek olarak ses seviyesi düşük ve ıslak zemin etiket değeri A hissedileni de A zaten.

Tavsiyem 4 kanallı goodyear egp. Dikkat edin 3 kanallı almayın
    kesinlikle ikisini de kullandım goodyear daha uzun ömürlü üstelik..
  • Aracımda p4 takılı ıslak zeminde berbat bir lastik bence. Sürekli kayma eğiliminde.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.