Şimdi Ara

yaris 1,0 ac + lpg [takildi] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam iki fotoğraf çekip koysan maldini yazan yerin millet susucak 2 sayfa olmuş dalga geçmeyin diyorsun yarısında , işi 2 foto çözer
  • 2 BMW'si bir amerikan 7.7 si olan ve bunu kör gözüne parmak gibi insanlara anlatan
    Ancak 1.0 yarisine 60 lt'lik lpg tankı koyduran arkadaşıma bir sorum olacaktı;
    Ben de Ancelotti ve Totti marka kitleri kullandım memnun kalmadım.
    Maldini nasıl acaba performans olarak.

Bir de burada Maldini'yi gördüm
    Peki Maldini de bizi görecek mi??????

Ahuhuhaaa zuhahahahahaa tıshıhahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robespierre -- 13 Kasım 2007; 0:22:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ac Schnitzer

ne yalan solucem..

a3 1,6 nin unolara sahinlere gecildigini cumle alem bilio.. yaris mi yiyemicek
    yaris japon ruhlu otomobil

ne demis uzaylilar..

ici bizim uzay gemisinden bile genis

quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Atma ziya din kardeşiyiz..

quote:

evet performans gayet yeterli bencede..

yarisle arkadasimin 1,6 a3 fsi ini diger arkadasimin golf 1,6 fsi bir diger arkadasiminda 1,6 leon 102bg araclarini yedim

quote:

Orjinalden alıntı: kir-pi

Hiç kullandınız mı bilmiyorum ama Yaris 1.0 ın performansı şehir içi için gayet yeterlidir. 2. viteste 80-90 görür gerektiğinde, basarsanız 170 e kadar çıkar. ha tabi o zaman ekonomikliği de kalmaz tabi
    quote:

Orjinalden alıntı: hmisir

Olmayan performans düşer mi? 1.0'ın performansı düşse ne olur düşmese ne olur. Kağnıya da lpg takarlar yakında.

Evet yaris LPG ile uçar ama yola paralel değil dikine uçar

• Bence gayet mantıklı bir hareket olmuş dizel almaktan daha mantıklı şimdiki aklım olsa 1.2 Clio alır mandini tüp taktırırdım fiyatıda uygunmuş...
  • noluyo burda ya
  • üffff sövecem ya neyse

bende ve ya babamda o arabalar olsa ben söylerim.

hayırlı olsun arkadaşım

her şey in takliti var da lpg nin mi olmayacak

pionsonic SQNY panafonik
    vsvsvsvsvs
  • Ben FSM 640 a taktırtacaktım fakat 60 lt. lik depo için remork eklemen lazım dediler arabaya vazgeçtim... :)
  • bilader madem geyik istemiyorsun millet bişey diyo sende uyda utanan utansın!
    yarisin gaz deposunu , lpg marka armalarını , garanti belgelerini , mmo odası belgesini vs gibi tanıtıcı belgeleri çek koy burayada susan sussun
  • Şimdi iyi gidecek ama yılar sonra motor pert olacak mercedenz bile oldu
  • herhalde 1,6 fsi 1,6 leon rolantide 20-30 km hızlarla filan gidiyordu değil mi?

Ben de lpg li hyundaimle s350 geçmiştim adam 60km/s ile gidiyordu ben 95km/s yanından cyuwwww diye geçtim dikiz aynamdan küçülmesini izlemiştim.

quote:

yarisle arkadasimin 1,6 a3 fsi ini diger arkadasimin golf 1,6 fsi bir diger arkadasiminda 1,6 leon 102bg araclarini yedim

quote:

Hiç kullandınız mı bilmiyorum ama Yaris 1.0 ın performansı şehir içi için gayet yeterlidir. 2. viteste 80-90 görür gerektiğinde, basarsanız 170 e kadar çıkar. ha tabi o zaman ekonomikliği de kalmaz tabi
    quote:

Olmayan performans düşer mi? 1.0'ın performansı düşse ne olur düşmese ne olur. Kağnıya da lpg takarlar yakında.

• takıldığım bir konu var yalnız bagaj çok daralmazmı arabanın zaten çok dar bagaj
  • Herşey bir yana daha 2 günlük LPG kitinizden nasıl bu kadar memnun olabiliyorsunuz ve soru bekliyorsunuzki...
  • İki zamanlı motorlara LPG bağlanabilir mi? Benzin deposundan motor yağı takviyesi yapıp tüpten LPG veremez miyiz? Benzin fiyatları arttı. Elimdeki harçlığa Trabant alıp kullanmanın hazzını yaşamak istiyorum.
  • quote:

tesekkur ederim arkadasim..

walla yarin e30 u mada e46 mida taktircam.. gercekden cok guzel.. memnunum lpg den

HIMMM E30-E46-YARİS DEVİRLİ KULLANMAK LPG YAŞ KAÇ
  • quote:

hic durmayin hemen taktirin.

bende de 7,7cc 1972 Buick Electra amerikan war.. ama ona taktirip orginalini bozmak istemiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: mchll

[font="Arial"]sen 1.0 cc ye takdırdıysan benim taktırmam farz oldu

MAŞALLAH SENDE DE YOK YOK YOK YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_samuray -- 13 Kasım 2007; 11:27:51 >

• quote:

babam yada ben bu sizin icin sorun mu?

yaris evin ortak arabasi.. kim bulursa o kullaniyor.
    bende e30 328 ve e46 320 var.
    [amerikan pederin./b]

digerlerini solemim nazar degmesin

Amerikan pederin almanda papazınmı ya bırakın allah aşkına bu ağızları biri internetten resim bulur aynı yerde şekilmiş arabaya benim der biri 5-10 tane arabam var der bu neya form form olmaktan çıktı çoluk çocuk yuvasına döndü konu açacaksan bir daha bu tarzda lütfen gereksiz mesajlar bölümüne aç yaş ortalan oraya daha müsayit
  • quote:

BU BAHSİ GEÇEN ARAÇLAR SABİT DURUYORDU DİMİ
  • quote:

quote:

quote:

afiyet olsun bir bardak su içte boğazına tıkanmasın

• Hocam tamamen iyi niyetten bilgi amaçlı soruyorum öncelikle hayırlı olsun ama 1.0 motor araca lpg'taktırdığınızda (devirli kullandığınızıda söylüyorsunuz),Aracın motoru daha fazla zorlanacağından yıpranma vb.sorunlar çıkarmazmı?Motorun çıkarabileceği yıpranma ve zorlamaya bağlı masraflar üç-beş kuruşluk benzin tasarrufuna değiyormu?Muhtemelen bagajıda tamamen iptal ettirdiğinize göre çok karlı bir işlem olduğunu düşünmüyorum
  • bende dizel arabama maldini marka LPG taktirayım bari bukadar ekonomikse.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.