dün vw ile çok dalga geçti adamlarda çızık çektiler nickinin üzerine
9 KÖYDEN KOVSALAR GERÇEKLER DEĞİŞMEZ
10. dan mı yazıyosun
yok poligondan
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
quote:
Orjinalden alıntı: Eswod
@ceyhun'u uçurmuşlar yine..
dün vw ile çok dalga geçti adamlarda çızık çektiler nickinin üzerine
9 KÖYDEN KOVSALAR GERÇEKLER DEĞİŞMEZ
bende 2006 model yaris var 1.0 terra memnun değilimm 3 senesini doldurmadı araba ama iç malzemesi çok kötü olmaya başladı bir diğer konu aracın yakıt tasarrufuyla ilgili Arkadaşlar şunu söyliyim kesinlikle tasarruflu bi araba deill bu arabayı 100 ytllik benzinle ( benzinin litre fiyatı 3.45) 400 - 450 km yol yapıorum bu arabanın neresi ekonomik 1.6 ford focus alırdım 100 ytl lik benzinle 400 km yol giderdim konforu gücü için az giderdim ama huzurlu giderdim az yakıt die tercih ederseniz yanılırsınız. AMa araba güvenlik derseniz gercekten üst düzel güvenlik önlemi var 70 km hızda ve hiç hız kesmeden şahin marka aracın arka direk kısmından vurarak bi kazam meydana geldi aracın airbaglarinin patlaması hasarı büyülttü ancak airbag olmasa hasarım 2 bin ytl civarında olucaktı görünür hasarım sadece ön tamponun düşmesi ve motor kaputunun ön kısmının yamulması farları dahil kırılmadı şahini sormayın bile :) ama şöyle söyliyim 25*30 bin ytlye yarisi alacağıma o para ile daha konforlu ve daha güçlü ikinci el olarak mükemmel konforlu araclar satın alabilirsinizzz... teşekkür ederimm
14 ay, MMT şanzımanlı YARIS kullandım. arabayı erkenden değiştirmemin %95 sebebi MMT, benim önerim MMT bir arabayı min 2 gün kiralayın kullanın, beğenen de var, beğenmeyen de, ben çok rahatsız oldum, çok sarsıntılı ve konforsuz olduğunu düşünüyorum.
Dediğim gibi min 2 gün araç kiralayıp, trafikte ve yalova-bursa arası özelliklerde bir şehirlerarası yolda denemenizde fayda var.
quote:
Orjinalden alıntı: hasansarac35
bende 2006 model yaris var 1.0 terra memnun değilimm 3 senesini doldurmadı araba ama iç malzemesi çok kötü olmaya başladı bir diğer konu aracın yakıt tasarrufuyla ilgili Arkadaşlar şunu söyliyim kesinlikle tasarruflu bi araba deill bu arabayı 100 ytllik benzinle ( benzinin litre fiyatı 3.45) 400 - 450 km yol yapıorum bu arabanın neresi ekonomik 1.6 ford focus alırdım 100 ytl lik benzinle 400 km yol giderdim konforu gücü için az giderdim ama huzurlu giderdim az yakıt die tercih ederseniz yanılırsınız. AMa araba güvenlik derseniz gercekten üst düzel güvenlik önlemi var 70 km hızda ve hiç hız kesmeden şahin marka aracın arka direk kısmından vurarak bi kazam meydana geldi aracın airbaglarinin patlaması hasarı büyülttü ancak airbag olmasa hasarım 2 bin ytl civarında olucaktı görünür hasarım sadece ön tamponun düşmesi ve motor kaputunun ön kısmının yamulması farları dahil kırılmadı şahini sormayın bile :) ama şöyle söyliyim 25*30 bin ytlye yarisi alacağıma o para ile daha konforlu ve daha güçlü ikinci el olarak mükemmel konforlu araclar satın alabilirsinizzz... teşekkür ederimm
Arkadaşım mutlaka bir yanlışlık olmalı. Bir depo benzinle 400-450 km. İlk defa sizden böyle bir rakamı duydum. 1.3 kullanan arkadaşların bile düz viteslisi 500'den aşağı değil. Yeni yaris ile ilgili topic'de kullananlar bunları listelemiş. Listeye bakmanızı öneririm. 1.3 kullanmakla birlikte 650 bile yaptığı zamanlar olmuş. Şehir içi 500'den aşağı hiç görmedim. Benim kullandığım tam otomatik vites Yaris 1.3 şu anda 328 ve göstergede üç çubuk var. Yol bilgisayarında da 143 yazmakta. Şimdiye kadar ben 1.3 motorla şehir içinde sizin dediğiniz rakamları en kötü şartlarda yakalamaktayım. Aracınızın kontrolünde yarar var bence. Selamlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme