Şimdi Ara

Yarış Oyunu Öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Need For Speed serisinden bir oyun oynamayı düşünüyordum ancak çoğunun kötü olduğuna ilişkin incelemeler okuduktan sonra ne yapacağıma karar veremedim. Beklentilerim geniş araç yelpazesi, modifiye imkanı(aracın doğal hızını kontrolünü arttırabileceğim), oynanışın kötü olmaması, sağlam hikaye, tabi çok eski oyunları (Most Wanted vb.) düşünmüyorum NFS olmak zorunda değil her türlü öneriye açığım.
    Sistemim

Windows 10
    Core İ7 6500U 2.5 - 3.1 GHz
    nvidia GT940M 2GB
    12 GB DDR3 Ram

• Çok güzel araba yarışları yok artık maalesef... Eskidendi araba yarışı oynamak çıkanların çoğu artık pist, ralli türünde.

Ama şansına bugün the crew bedava oluyor araştır bakalım bir ay sonrada Forza'ya bakarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    The Crew minimum GTX 460 istiyor ama benim kart GT 940M olduğu için olmaz.
  • Nfs Carbon dedik ya hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: YeşilOk

Senin kartin kasmadan oynatiyormus bu arada.Minimum ozelliklere bakmaktan ziyade youtubedan o kartin gameplaylerine bakman gerek."gt 940m the crew" yazman yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: YeşilOk

Sıkıntı yok indir.
  • The Crew'i Uplay hesabı açtıktan sonra indirmeden önce hesaba ekleyip istediğimiz zaman indirebiliyormuşuz sanırım. İnternette öyle yazıyor. Nfs Carbon deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 14 Eylül 2016; 21:35:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.