Şimdi Ara

Yaş 30 tm ham 12k ilk üniversitem olacak İNŞALLAH (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eytedpasa kullanıcısına yanıt
    Kanıta hiç gerek yoktu sadece böyle konulara temkinli yaklaşıyorum illa inanmadığım için değil yani. Ama yine de uğraşıp atmışsınız. Tekrar tebrik ederim sizi başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 12 Ağustos 2019; 2:31:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler hocam. Okula bir dönem ara vermeseydim görüşürdük bu sene Sakarya'da. :)
  • tebrik ederim hocam iyi iş çıkartmışsınız

• Hocam tebrik ederim dükkan mükkan hepsi boş okumak, bir şeyler öğrenebilmek en güzel şey.
    Çok zor bir karar verip peşinden gitmişsiniz umarım cesaretiniz herkese örnek olur.

• itsmyturn_ kullanıcısına yanıt
    Fakülte felan derken foruma pek bakamadım.
    Dükkanda emeğimin karşılığını alamadığım çok olmuştur ama kitaplar bana tüm emeğimi verdi .
    En önemlisi de öğrenmekten çok büyük haz aldığımın farkına vardım.
    Hepiniz çok daha iyisini yapabilirsiniz.

• qtay kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Tebrik ederim hocam cesaretiniz her şeyi göze almanız o kadar güzel ki her şey gönlünüzce olur umarım. Gidip motivasyon videosu izlemek yerine sizin gibi insanları örnek almanın daha doğru olacağına inanıyorum. Önemli olan yaş ya da geçen seneler değil :") hedefler ve hayaller siz de buna tutunup başarmışsınız

İşte asıl motivasyon kaynağı budur.

• Ruzpai_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Benim motivasyonum hep hedeflerim olmuştur.
    Başarılar

• Hayırlı olsun hocam

Halil abinin yakın arkadaşıyımdır harbiden dedikleri noktasına kadar doğrudur. Yılmadı , azim etti şuan sakarya hukukta herşey gönlünce olsun abicim
  • 2019da niye obp kırılmış onu anlamadım

• Teşekkürler kardeşim.
    Bu sene kütüphanede yalnızsın tadını çıkar,iyi degerlendir .
    Zamanı iyi kullan kardeşim sinava yaklaşık 33 hafta felan var

• 2019 da obp kırılmadı .
    Benim obp 57 zaten.
    2008 meslek lisesi elekronik mezunuyum .
    Obp 57 olunca 34 puan civarı getirisi var.

Bu leş sınav sistemine bak be. 12k'dan 25k'ya atmış. Kesinlikle sınav sistemi revize edilmeli. Birçok öğrencinin hakkı yeniliyor. Abi siz 2008 yılında mezun olmuşsunuz, o zamanlar internette ders çalışmak diye bir şey yoktu. Şimdi bakıyorsun her yer ders videosu. Öğrenciler hem okulda ders dinliyor hem de evde bilgisayar başında ders dinliyor. Durum böyle olunca herkes okul sınavlarından yüksek not alıyor, bu da çoğunluğun obp'sinin yüksek olmasını sağlıyor. Eksi toprak öğrenciler herhangi bir nedenle sınava tekrar girince obp sorunundan mütevellit çok geride kalıyor, bu adamların suçu ne?

Şartlar kesinlikle aynı değil. Olan eski toprak öğrencilere oluyor. Her türlü haksızlık var burada. Burada eşitlik olmalı, ya obp etkisi azaltılmalı ya da obp tamamen kaldırılmalı.

Şimdi diyeceksiniz ki obp kalkınca kimse ders dinlemez. Bırakın abicim ders dinlemeyen dinlemesin, eğitimde zorlama olmamalı. Online eğitim diye bir şey var, online eğitimden göreceğin eğitimi hiçbir yerde göremezsin. O kadar kaliteli yani. Ders dinlemek isteyen okulda da ders dinler, dinlemek istemeyen gider evinde ders dinler. Bu kadar basit. Hatta yoklama da kalkmalı bence. Öğrenciler özgür olmalı, öğrenciler istediği şekilde ders çalışsın -isteyen evde, isteyen okulda, isteyen hem evde hem okulda ve daha birçok kombinasyon...- akabinde sınav günü tüm öğrenciler okulda ortak bir sınavına girsin. Sistem böyle olunca ülkece daha ileriye gideriz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 5 Ekim 2019; 12:42:5 >

• Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın sana katılıyorum kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eytedpasa -- 5 Ekim 2019; 15:52:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.