35 diyerek forumun ihtiyar kurtlar kadrosuna aday olduğumu belirteyim.
Haklısın hocam. Çevremde de yaşımı göstermediğim söyler dururlar.
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Senden -10 düşsünler
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
quote:
Haklısın hocam. Çevremde de yaşımı göstermediğim söyler dururlar.
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Senden -10 düşsünler
quote:
ya bırak allahını seversen. yolun yarısına gelmişsin şaka bir yana hakkaten gostermıyorsun
17
quote:
Orjinalden alıntı: Paus3Break
ya bırak allahını seversen. yolun yarısına gelmişsin şaka bir yana hakkaten gostermıyorsun
Saol hocam teveccühün.
Ayriyetten bizim gönlümüz genç. Hala akşamları eve gidince bilgisayara el koyar çocuklara hadi dağılın bakalım buradan der oyun oynarım. Şu anda F.E.A.R , Resident Evil 4 , ve Call Of Juarez oynamaktayım. Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
doğum tarihim 1977
quote:
quote:
Saol hocam teveccühün.
Ayriyetten bizim gönlümüz genç. Hala akşamları eve gidince bilgisayara el koyar çocuklara hadi dağılın bakalım buradan der oyun oynarım. Şu anda F.E.A.R , Resident Evil 4 , ve Call Of Juarez oynamaktayım. Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Oha o oyunlar ne öyle ya. ben bi tek fifa pes ve nfs bılırım hocam sen pikacu bölümüne de takılıyor musun?
Lem Coca Cola içmiş Müslüm Gürses gibi bıııııııırrrrrrrrrr layıp durma. Ne Pikachusu'ndan Fifa'sından Pes'inden bahsediyon. Genciz dediysek bebeyiz de demedik.
Şu anda netten Silent Hill 4 indiriyom. Onda değişik zombi/yaratık pörtletme teknikleri varmış ilk kobayım sen olma.
quote:
quote:
quote:
Saol hocam teveccühün.
Oha o oyunlar ne öyle ya. ben bi tek fifa pes ve nfs bılırım hocam sen pikacu bölümüne de takılıyor musun?
quote:
quote:
Saol hocam teveccühün.
Hehe ben de gencim. Çocuklara dağılın demiyorum çünkü çoluk çocuk yok henüz. Swat4 oynayan bi takımın kurucu üyesiyim (43 üyemiz var). Deliler gibi oyun oynuyorum. Dx10 yakacak beni pc upgrade isticek galiba
quote:
Orjinalden alıntı: YoK Hehe ben de gencim. Çocuklara dağılın demiyorum çünkü çoluk çocuk yok henüz. Swat4 oynayan bi takımın kurucu üyesiyim (43 üyemiz var). Deliler gibi oyun oynuyorum. Dx10 yakacak beni pc upgrade isticek galiba
Bir aralar bende Quake 3 Arena takılıyordum. Lazer'le tek atış. O sıktı beni. Şimdi tek takılıyorum.
quake yı ben lisedeyken oynuyordum beee
26 haziranda 35 bitti 36 oldi off offf siz yinede 35 dein
22
19
33 yaşındayım
19
hadi yaşları gizlemeyın en yaşlı benmıyım yau
23
21..
forum milan'a dönmeüş be yaşlara bakın
gençlerin önünü açın biraz yaa ne bu kazık mı çaktınız foruma