FFFFFFFFFFFFFFFFF < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadman0000 -- 1 Mart 2021; 0:37:55 > |
Yaşadığım Zihin Kontrol İşkencesi ve Gangstalking Olayları (3. sayfa)
-
-
JJJJJJJJJJJJJJJ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadman0000 -- 1 Mart 2021; 0:37:59 > -
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadman0000 -- 1 Mart 2021; 0:38:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadman0000 -- 1 Mart 2021; 0:38:13 >
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadman0000 -- 1 Mart 2021; 0:38:18 >
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadman0000 -- 1 Mart 2021; 0:38:26 >
quote:
Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem
Bu mesaj silindi.JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadman0000 -- 1 Mart 2021; 0:38:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: synanBunlar cok klasik Şizofreni belirtileri. Nerde gorsem tanirim. Diger versiyonlari beni uzaylilar takip ediyor , Hareketlerimi kontrol ediyorlar... Bir keresinde bir tanidigim bana catiyi gosterip su an orada olduklarini soylemisti. Catida tabiki kimse yoktu. Bu arkadasdaki Ileri seviye. Agir ilaclari var. Gecmis olsun
bir keresinde bir adam cia beni öldürmeye çalışıyor diye karakola sığınmış, bunu orada deli diye hastaneye koymuşlar. sonra adam öldürülmüş ve gerçek anlaşılmış ki gerçekten de cia peşindeymiş ve onlar öldürtmüş
öyle bir olaya dönmesin de
-
İlk defa yazıyı okumayıp sonda "zombi" var mı diye baktım ancak yokmuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: olishernandezbir keresinde bir adam cia beni öldürmeye çalışıyor diye karakola sığınmış, bunu orada deli diye hastaneye koymuşlar. sonra adam öldürülmüş ve gerçek anlaşılmış ki gerçekten de cia peşindeymiş ve onlar öldürtmüş
öyle bir olaya dönmesin de
Alıntıları GösterJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadman0000 -- 1 Mart 2021; 0:38:45 > -
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadman0000 -- 1 Mart 2021; 0:38:53 > -
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadman0000 -- 1 Mart 2021; 0:39:2 > -
quote:
Orijinalden alıntı: deadman0000JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
fetocular yani globalistlermi size bunu yapıyor?
Kafanıza scan' çektirmişiniz fotolarda kafanızın içinde garip birşey varmış gibi duruyor eğer sizinse tabi fotolar. doktor ne dedi?
Harcamaya çalıştılar diyorsun neden 1tane mermi atmak yerine bu kadar uğraşa giriyorlar? neden sizi seçtiler?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 9 Kasım 2020; 9:48:56 >
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9Afetocular yani globalistlermi size bunu yapıyor?
Kafanıza scan' çektirmişiniz fotolarda kafanızın içinde garip birşey varmış gibi duruyor eğer sizinse tabi fotolar. doktor ne dedi?
Harcamaya çalıştılar diyorsun neden 1tane mermi atmak yerine bu kadar uğraşa giriyorlar? neden sizi seçtiler?
Alıntıları Gösteronlardan burada benimle uğraşan varsa ex olanlarındandır. bu sefer başka tarikat mensubu da var.
1-2 tane emniyet'e bağlı memur falan da dahil bu işe aslında. onlar emniyetlerine güveniyor(muş) açıkcası. xd.
çok daha fazla kişi var bu işin içinde haberin olsun ve ayrıca insanları öyle bir inandırmışlar ki benim kurtulamayacağımı düşünenler falan var. bir de bana öjeni falan yaptırıldığını, düşük/donuk zekalı falan olduğumu iddaa ediyorlar. aşağılıyorlarmış beni. sokak tiyatrosu da dönüyor, herşey oluyor bildiğin. bu bildiğin gangstalking.
zaten dediğim gibi kanımda bir gariplik var 8 ay önce gittiğim sultanbeyli devlet hastanesinin acilinde bana takılan serumdan beri. üstünü örtemezler. bence başlarına daha kötü bir bela açtılar aslında da anlamazlar onlar. dava meselesi değil.
ben de farkındayım o garip şeyin fakat doktor birşey demedi. biraz tırsıyorlar onlar.
elimde delillerle beraber suç duyurusunda bulunacağım inşallah gelecek hafta.
çember altındayım ondan dolayı sıkıntı var ve ayrıca cidden bir halt olmayan sıradan insanlardan bile bazıları haberdar bu haltlardan. üstü kapalı bir oyun çeviriliyor anlayacağın.
he o kadar delile rağmen beni burada geri çevirdiler diyelim, bu ne demek oluyor sence ?
git aihm'ye onlar seni korusun git ülkeye dava aç demek oluyor bu dediğim şey.
neden oluyor ? başımı yakmak için tamamen. almanyada da belki işkencelerler bu elemanı diye düşünüyordu bunlar.
tamamen şerefsizliğine yapılıyor bunlar. fantezi geçiyorlardı ve şimdi fark ettiğim için üstünü örtmeye çabalıyorlar.
aslında dediğin doğru, bir adamı bitirmek istiyorsan fantezi geçmeye çalışmazsın işkencelemezsin.
ya direkt kafasına sıkarsın yada içeri tıktırmanın bir yolunu bulursun.
bunların metodları zaten en baştan yanlış. analitik zeka yok analiz yeteneği yok hedef belirlemede yanlışlık var.
bu arada bunları yapanlar emniyet,mit ve askeriye falan değil. onlara birşey demiyorum, türkiye'de bu şeyleri yaşayan çok fazla suçsuz insan var fakat onlar sen delil toplayıp suç duyurusunda bulunmadığın sürece müdahil olmuyorlar.
bu işler böyle işliyor buralarda bildiğim kadarıyla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadman0000 -- 23 Kasım 2020; 17:42:57 >
-
ssssssssssssssssss
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadman0000 -- 1 Mart 2021; 1:2:52 > -
beni mahkemede geri çevirebilirler, beni zehirlettiler/kanımı bozdular bu yüzden ölebilirim. als yapabilirler beni.
benim bundan sonraki görevim bana bunu yaptırtanların ne halt olduğunu bütün dünyaya yaymak olacak.
ne olduklarını yaymak etnik kökenleriyle alakalı değil.
başka bir şey değil. şizofren olan da kendileri.
bizi sevmiyorlar.
devşirme olanları çok severlerdi halbuki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadman0000 -- 23 Kasım 2020; 17:46:21 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X