Şimdi Ara

'YASAL UYARI' Ne yaa ???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla tırsar olduk bugünde bizemi gelecek diye..
  • ya fatura olduktan sonra bişey olmaz
  • arkadaslar ev arkadasimin tele (6630) de klon mesaji geldi 30 gun sonra kapanacak diyor. Noluyo bu tellere yaw!!
  • klon mesajı gelen arkadaşlar eğer elinizde faturanız varsa sorun yokk panik yapmanıza gerekde yok telefonunuz açılır yada çatır çatır paranızı alırsınız ama yeterki yasal hakkınızı sonuna kdr arayın peşini bırakmayın ztn bırakılabilecek gibi diilde en az 500-600milyon vermişsiniz faturasız olanlarda illegal yollardan halledebilirler ist da 100dolara fln yapıyolardı birara
  • malesef bizim eleman ikinci el almıs bi dükkandan. adamın tepesine çökecez artık.

bu telefoncuların yaptığı işi bilgisayarla bizim yapmamızın bi yolu yok mu? eski bi telin IMEI NO'yu atıversek söz konusu tele,eski teli de çöpe. yoksa herifler dediğiniz gibi çok para alıyorlar
  • Bu işi yapmak için sanırım bir cihaz gerekiyor. Bu cihaz da kullanıcılarda olmayacağına göre yapmak imkansız.

quote:

Orjinalden alıntı: nightmare115

malesef bizim eleman ikinci el almıs bi dükkandan. adamın tepesine çökecez artık.

bu telefoncuların yaptığı işi bilgisayarla bizim yapmamızın bi yolu yok mu? eski bi telin IMEI NO'yu atıversek söz konusu tele,eski teli de çöpe. yoksa herifler dediğiniz gibi çok para alıyorlar
  • İkinci el telefonların imei numarasının klonlu olması veya sonradan klonlanması ihtimali var. Çünkü telefonun kimlerin ve hangi teknik servislerin elinden geçtiği belli değil. Bu nedenle ikinci el telefonların imei numarası bir çok kişi tarafından biliniyor olabilir. Telefon satın alındığı anda imei numarası klonlu olmasa bile sonradan klonlanma ihtimali var.
    Asıl şaşırtıcı olan mağazadan garantili-faturalı olarak alınan telefonlarda klonlama problemin olması. Telefonu satın alırken kesinlikle imei numarası kontrol edilmeli. Bunun yanında problemsiz bir telefon satın alınsa bile imei numarasının sonradan klonlanma ihtimali var. İlk olarak kendimizin kullanmaya başladığı telefonun imei numarası nasıl klonlanır bunu anlamak zor ve kötü bir durum. Böyle durumlarda yasal hakkımız var. Çünkü, klonlu cihazlar ayıplı mal sınıfına giriyor ve satıcının bu problemi çözmesi gerekiyor. Bu problemi çözünceye kadar insan parasıyla rezil oluyor tabi.

• Benim telefonada geldi klonlandı mesajı ama aldığım mağaza kapanmış napacam ben şimdi.
  • çözümü ben anlatiim...genpa veya kvk nerden aldıysanız tel numarasını ibraz ediosunuz tabi kimlik fotokopisinden beyan kağıdına kadar 4-5 evrak dolduruosunuz bunu gönderiosunuz sizin klonlu tle sadece belirttiğiniz numara ile çalışıo başka hiç bi ibraz etmediğiniz numara ile çalışmıyo..n güzel çözüm di mi?? olan yine klonlanan faturalıya oluyoben uğraşamadım bayramdan sonra ilgilenicem olayla
  • benim kaçaktı kaydını yaptım mesaj gelmedi
    ama arkadaş teknosadan garantili 6630 almıştı.o mesajla kayıt zamanında da klonlu faln diye mesajlar geliyordu.bügünn 30 gün içinnde kapanacak diye mesaj geldi.bakalım tknosa ne yapacak?
  • sonradan başka tel no eklenebiliyor mu klonlulara veya ilk başta birden fazla gsm no su kaydı yapılabiliyor mu?
    quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

çözümü ben anlatiim...genpa veya kvk nerden aldıysanız tel numarasını ibraz ediosunuz tabi kimlik fotokopisinden beyan kağıdına kadar 4-5 evrak dolduruosunuz bunu gönderiosunuz sizin klonlu tle sadece belirttiğiniz numara ile çalışıo başka hiç bi ibraz etmediğiniz numara ile çalışmıyo..n güzel çözüm di mi?? olan yine klonlanan faturalıya oluyoben uğraşamadım bayramdan sonra ilgilenicem olayla

• quote:

Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak

sonradan başka tel no eklenebiliyor mu klonlulara veya ilk başta birden fazla gsm no su kaydı yapılabiliyor mu?
    quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

çözümü ben anlatiim...genpa veya kvk nerden aldıysanız tel numarasını ibraz ediosunuz tabi kimlik fotokopisinden beyan kağıdına kadar 4-5 evrak dolduruosunuz bunu gönderiosunuz sizin klonlu tle sadece belirttiğiniz numara ile çalışıo başka hiç bi ibraz etmediğiniz numara ile çalışmıyo..n güzel çözüm di mi?? olan yine klonlanan faturalıya oluyoben uğraşamadım bayramdan sonra ilgilenicem olayla

tek numara ile konuşabiliyorsun
    başka hat alırsan sonradan beyanla onu ekleyebilirsin ama önceki iptal olur bi daha eski hattın o telde çalışmıyo...

• evde klon makinası yapamazmıyız???
    data kablosu ile olmaz mı bu iş???
  • yarın yollıcam bakalım gerekli evrakları...bakalım başımız başka neler gelicek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.