Şimdi Ara

Yaşama Sevinci Ve Umut Veren Kitaplar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi insana yaşama sevinci veren hikaye veya roman kitapları varmı?

• Erdal demirkıranın,tüm kitapları.
  • A'dan Z'ye Temel fıkraları
  • İlk başta sizin dereceniz nedir? ne ile ilgili okuyabilirsiniz? size önereceğimiz kitaplar size ağır gelir mi? yani biraz kendinizi anlatsaydınız önerimiz daha iyi olabilirdi? y.anlamayın lütfen.

Ama size bir tane kitap önericeğim ama lütfen okumadan geçmeyin...İyi düşün doğru karar ver.Doğan cüceloğlu'a ait.Okuduğunuz zaman burayada yazarsanız okudum diye çok sevirim..:) iyi hoş vakit geçirmeler..
  • Erdal Demirkıranın kitaplarını okuma ve yazma bilen herkez anlayabilir.Eğlenceli ve akıcıdır.Belli bir, bilgi birimi istemez.

Bir arkadaşımız kendi sevdiği kitapları yazmış ama,felsefe başlıbaşına bilgibirkimi isteyen bir konu.Fakat eğlenceli, fazla kurcalamamak kaydı ile. ( Fazla ileri gidince ben kimim? ,o kim?,Biz aslında varmıyız?,düşünüyorsam varım,düşünmediğimde yokmu oluyorum ? diye başlayan ilerisi meçhul,engin bir deniz gibi. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kılıç_ -- 12 Aralık 2008; 22:07:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _kılıç_

Bir arkadaşımız kendi sevdiği kitapları yazmış ama,felsefe başlıbaşına bilgibirkimi isteyen bir konu.Fakat eğlenceli, fazla kurcalamamak kaydı ile. ( Fazla ileri gidince ben kimim? ,o kim?,Biz aslında varmıyız?,düşünüyorsam varım,düşünmediğimde yokmu oluyorum ? diye başlayan ilerisi meçhul,engin bir deniz gibi. )

böyle olacaktı galiba
  • Bu tür kişisel gelişime katkıda bulunabilecek, hayata bakışımızı değiştirebilecek, mutluluğumuzu artırabilecek kitap önerilerinizi ben de bekliyorum arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim aslında benim aradığım kitap türü bireysel gelişim değil daha çok roman veya hikaye türü olmasını istiyorum.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

quote:

Orjinalden alıntı: _kılıç_

böyle olacaktı galiba

Evet,teşşekkürler.

Gittiğiniz bir kitapçıda Erdal demirkıranın kitaplarının ilk 30 sayfasını okumanızı tavsiye ederim.
  • Forumda ilk defa ban yedim,Vay canına kader de buda varmış

Bi sakin ol arkadaşım,tamam, eğer bir sokrat yada platon'nun doğmasına engel olduysak afola.

Felsefe çok boyutludur.(Senin tanıdığın felsefeciler daha iyi bilir ) Mesela, İdealizm;tanrının varlığını kabul eder.Materyalizim ise tam karşısıdadır,madde ve maddenin hareketleri değişimi haricide ki hiç bir şeyi kabul etmez.Bu iki kavramda, kendi içinde de tutarlıdır.Hobi ve yaşama sevinci amacıyla, bu türde ki kitapları okumak ancak sıkıntı doğrur (ilerleyen vadede).

Birde sorbakalım arkadaşım,Doğru göreceli bir kavram mı?
  • marianne williamson - hergün bir lütuf
  • scott peck "az seçilen yol" kesinlikle okumanı tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nokias35

scott peck "az seçilen yol" kesinlikle okumanı tavsiye ederim

evet evet bu kitap da çok iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.