Şimdi Ara

Yaşanmış Amatör Casusluk Hikayesi.(Özet olarak son part eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlığı değiştirdim aşağıdaki paragraf konuyu ilk açtığımda yazdığımdı. Bozulmasın siye kaldırmadım.

Beyler çok acil hacker lazım. Okuldaki bilgi işlemden kamerakayıtlarını uzaktan bağlanarak silebilecek biri lazım. Neler olduğunu anlatırım ama varsa lütfen bana ulaşın çok önemli !!!!

Hallettik beyler ama ne var ne yok silindi yani butun hafiza basimiz agriyabilir simdide onun korkusu bastirmaya basladi :D

Aşırı istek üzerinden zor da olsa yazıyorum hikayeyi tamamiyle gerçek zaten olağanüstülükler yok.

10 Kasım 2013 saat 14.15-15.30
    Telefonda anlaştığımız üzere pazar günü okula gittik zaten okul açıktı çünkü bazılarının dersleri oluyodu . Bizde hemen en üst kattaki tek güvenlik kamerası olmayan sınıfa girdik. 7 kişiyiz. Tahtada planlar yaptık ne olursa veya olmazsa yapacaklarımızı kararlaştırdık. Ondan sonra dışarı çıktık. Yemeğe gittik ve olacakları iyice bi kafamızda tasarladık konuştuk fikir alışverişi yaptık. 2 Kişi başlarına bela alma korkusundan ayrıldılar. Biz devam ettik. Okula geri döndük.

16.00 - 17.20

Evet herşey planladığımız gibi giderse tıkır tıkır işi halledecektik. 3 arkadaş alt ve üst katları kontrol ediceklerdi. Biraz saçma gelebilir ama eğer herhangi bir hocanın yukarııkması söz konusu olursa onlar hocaya hocam yağmur yağabilir diceklerdi bizde saklanıcaktık. Allahtan gerek kalmadı. Kamera kayıtlarının Bilgi işlemde olduğunu biliyoduk. Tek korkumuz kapının kilitli olabilme ihtimaliydi. Şansımıza değildi ve İçeriye iki kişi girdik kamera kayıtlarını sileceğimiz içinde hiç kasmıyoruz tabi rahat rahat dolanıyoruz. İçeri girince ben ve diğer hacker arkadaş ilk başta kameranın kayıtlarının hangi pc de oldugunu araştırıyoruz.4 pc var. Hepsini açtık teamwiever kurduk id nin falan fotoğrafını çektik monitörü kapadık sınıfa çıktık. Sınıfta bi netbook vardı ondan bilgisayarlara teker teker bağlandı hacker arkadaş. Baya bi okulun internet sitesidir maillerdir şifreleridir bulduk ama kameraya dair hiç bir şey yoktu. Bilgi işleme tekrar girmemiz gerekiyodu. Bu durumda baya moralimiz bozulmuştu ama devam edicektik.

17.20-17-50

Evet son derse de girilmişti sonrasında okul kapanıcaktı. çok acele etmemiz gerekiyodu fakat hiçbir bilgimiz yoktu. Hemen kamera kayıt cihazını bulmaya koyulduk. 3 kişi olduğumz içinde hemen bulduk. Monitorlerden birini söküp kamera cihazlarından üsttekine taktık. Orda bizim kaydımızı bulamayınca alttakine taktık. Hem bilgi işlem odasına girişimizin hemde bizim ilk kaydedildiğimiz olay ondaydı. Silmeye çalıştık her şeye tıkladık her yere girmeye çalıştık fakat hepsindede şifre istiyordu odanın altını üstüne getirdik şifre yoktu. Kendimiz salladık bişeyler. 7-8 denemeden sonra aniden diiiiid diye bi sinyal sesi duyduk. Alarmler falan devreye girdi sandık korkuyoduk kameraya baktık güvenlik görevlisi bizim olduğumuz yere doğru geliyodu ve o an tamam dedik. Eğitim öğretim hayatımız bitecekti. Ne diye bu işlere bulaşmıştık ki sadece sınavımıza çalışmak varken diye düşünmeye başlamıştık ki kapı sesi duyduk. Arkamıza baktık ve bizim kapının hiç hareket etmediğini farkettik. Meğer adam tuvalete girecekmiş. Ohh dedik ve sarılmaya başladık birbirimize fakat unuttuğumuz bir şey vardı. Kayıtlar hala karşımızda duruyordu...

17.50-18.00

Hemen tekrar bilgisayara döndük vakit az kaldığından gergindik birbirmize bağırıyorduk. Ve o sırada arttık ben sinirlenmiştim ve dayanamayıp s**icem şimdi ya deyip kamera cihazının kablolarından 4-5 tanesini çektim fırlattım. Salak napıyosun bilmediğin şeyleri çekmesene falan demişti hacker arkadaş ve diğeri. Hemen geri taktık 4-5 dakikamız vardı. Kabloları takıp kamera cihazına tekrar bağlanınca gördüğümüz karşısında hepimiz şaşırmıştık. Bende baya havalanmıştım çünkü kayıtlar silinmişti. Nedenini bilmiyoduk her yere baktık ama kayıtlar yoktu. Belkide şanstı ama bizi ilgilendirmez hemen çıkmamız gerekiyordu. Nasıl çıkacağımızı düşünürken zil sesini duyduk.

Kaçış Planı 18.00-18.20

Herşeyi toparlayıp yangın merdivenine çıktık. Bilgi işlem odasının yangın merdivenine çıkması bir şanstı bizim için. Sizin anlayacağınız baya şanslıydık o gün. Hemen diğer arkadaşları aradık. Hepsi çoktan dışarı çıkmışlar. Onlarada iyi bir sövmüştük. Nasıl çıkacağız diye düşünürken aklımıza kızlar tuvaleti geldi. 5. kata çıktık. Kızlar tuvaletinin camı yangın merdivenine bakıyordu küçük kare bi camdı. Sıkışa sıkışa da olsa geçtik. Atladık ve artık serbesttik. İçimiz rahattı. Sarıldık birbirimize. Çıktık dışarı. Hemen eşyalarımzı toplayıp okuldan çıktık. Evlerimize dağıldık.Arkamızda hiç iz bırakmamıştık fakat kayıtlara bakarlarsa diye Aklımızda kalan tek bir soru vardı.Onuda kimsenin farketmeyeceğini düşünerek kendimizi avuttuk. O soru ise şuydu ;
    Girmediğimiz halde "Kızlar tuvaleti"nden nasıl çıkmıştık ?

üşenmedim özetle yazdım. Okuyanlara teşekkürler. Emeğe saygı lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YürümeyenMerdiven -- 12 Kasım 2013; 21:46:41 >

• hadi beyler hiç mi yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YürümeyenMerdiven

hadi beyler hiç mi yok ?
    Yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: WmGMD

Yav he he

Alıntıları Göster
    okuldaki kamera kayıtların bilgi işlemde tutulmuyor olabilir özel bir firma tarafından takılmışsa kameralar onların veritabanında da olabilir bu iş seni aşar ahbap
  • hangi okul detayli anlat
  • quote:

Beyler çok acil hacker lazım. Okuldaki bilgi işlemden kamerakayıtlarını uzaktan bağlanarak silebilecek biri lazım. Neler olduğunu anlatırım ama varsa lütfen bana ulaşın çok önemli !!!!

Bilgi işlemde olduğunu nerden biliyorsun ki?

Ve eğer yaptığını öğrenirlerse büyük ceza alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

hekır okanı aradım hemen geliyor kardeş böyle küçük işlerle ugraşmıyormuş ama senimi kıracam dedi
  • quote:

quote:

Hey yavrum benim
  • quote:

quote:

hacker okan hizmetinizde
  • Videoları izlerlerse daha büyük belaya girer beyler kameralarda kesin bilgi işlemde okul çok büyük bi okul değil yani bi apartman okul :D Toplam mevcudu 200 kişi en fazla ismini direk burdan veremicem o yüzden kamera kayıtları öyle özel bi firmanın veritabanında bile olsa kimse onla uğraşmaz gibime geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lahmacun Küreği

hacker okan hizmetinizde

Alıntıları Göster
    Biri Hacker mı dedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanqMan07

hacker okan hizmetinizde

Ciddi arkadaşlar pm atsın daha ayrıntılı konuşalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HanqMan07

hacker okan hizmetinizde

Ciddi arkadaşlar pm atsın daha ayrıntılı konuşalım

tmm qnq
  • Halledebilene benden tam porsiyon künefe ve sınırsız çay
  • quote:

Halledebilene benden tam porsiyon künefe ve sınırsız çay
    polisde zaten burdaki konuyu görmicek
  • Olum mudure soylicem bittin lan sen
  • quote:

Yolla 5 bin tl metasploit ile bağlantı alabilirim pc ye yada rat ile bağlanıp silerim dosyaları künefe çay dalgamı geçiyorsun sen ? bu arada şaka yapmıyorum pazarlık ile 4 bine inerim fazlasını yapmam uygun görüyorsan pm lersin detaylı olarak skype de konuşuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avarel Dalton

quote:

Yolla 5 bin tl metasploit ile bağlantı alabilirim pc ye yada rat ile bağlanıp silerim dosyaları künefe çay dalgamı geçiyorsun sen ? bu arada şaka yapmıyorum pazarlık ile 4 bine inerim fazlasını yapmam uygun görüyorsan pm lersin detaylı olarak skype de konuşuruz.

sağol kardeş bedava yapan birini buldum. Sanki cia veritabanına giricek hm.
  • Okuldaki wifi şifresini nasıl kırarım peki lütfen yardım ( bu arada geçen biri ipad getirdi sinyalden mi ne buldular korktum nasıl oluyor ya)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celerymen

Okuldaki wifi şifresini nasıl kırarım peki lütfen yardım ( bu arada geçen biri ipad getirdi sinyalden mi ne buldular korktum nasıl oluyor ya)
    Nolmuş anlat bakem, belki ücretsiz yardımcı olurum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.