Şimdi Ara

Yaşayan Arkadaşlara 2 Sorum Olacak! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

adam düşük fiyat yüksek performans istemiş sen gidipte intel işlemci tavsiye edersen seni döverler döver

yuksek performance = intel

yüksek performansdan öncesini okumadan yazdın galiba inteli :D

• Ben güleyim mi ağlayayım mı onu söyleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Ben güleyim mi ağlayayım mı onu söyleyin

Makina gayet güzel ağlanacak bir durum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyw :)
  • sadece oyun oynucaksan AMD neyine yetmiyor ki? :D
  • Oyun oynamıcam Lineage II oynıcam desem
  • o zaman kıycan paraya alıcan en iyisini :D öyle kıytırık işlemcilerle oyunun adını kirletemezsin taaammı :D

ama şaka yapıyrm ya :D vallahi bak 2gb+ ram 512+ ekran kartı bile yetiyor ama kingston ram, ATI ekran kartı NVIDIA ATI den iyi ama l2de tırt çıkıyor NVIDIA l2 oynucaksan ATI alıcaksın :D sonra bul beni ben server bulucam sana :D pcne hayırlı olsun serveri :D
  • Eyw yavrum seviyorum seni :)
  • quote:

Eyw yavrum seviyorum seni :)

canım sıkıldı forumda dolanıyodum gördüm mesajını kardeşim yüksek performans yüksek grafik istersen ve dersen ki ben bu makinada sadece l2 oynucam 2 gb ram intel dual core 150 200 liralık bi ekran kartı ve mekanik diskle l2 yi full + full de oynarsın 5 değil 25 yıl da aralıksız gidersin tabi donanım sıkıntın olmazsa :D ha dersen ki ben l2 den başka oyunlarda oynarım üst seviye grafik istiyorum falan
    1. o makinada sadece oynarsın ( oynarken ne kadar zevk alırsın seni eğlendirip görsellik açısından tatmin eder bilmiorum)
    2. benim gibi grafikler şöyle olmalı böyle olmalı rüzgar esince toz kalkıcak falan filan ayrıntı istiyosan öncelikle ciddi bi rahatsızlığın olduğunu bil sonrasında da o makinadan vazgeç içinde ssd disk olan intel işlemci ve nvidia vga kullan iyi bi makina için max. 1700 - 2000 tl arasında bi tutar harcarsın
    3. benim makinam core 2 duo e7200 cpu 3 gb 800 mhz ram 1 tb disk 9400 gt vga olan bi makina yeni bi makina toplucam param yok o yüzden de harcamamaya çalışıp paramı topluyorum bence sende azcık sık dişini ( eğer hala toplamadıysan ) :D

oyunla ilgili soruna gelince bildiğim kadarıyla şu an ki versiyon üstüne 1 versiyon daha gelicekmiş ama ncsoft galiba 2008 yada 2009 da lineage 3 le ilgili fotoğraflar yayınlamıştı ve o zamanlar söylenilen 2013 te çıkıcaktı ama son durumu nedir bilmiyorum hatta bende bi kaç fotosu var istersen eklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: sucxx

quote:

Eyw yavrum seviyorum seni :)

canım sıkıldı forumda dolanıyodum gördüm mesajını kardeşim yüksek performans yüksek grafik istersen ve dersen ki ben bu makinada sadece l2 oynucam 2 gb ram intel dual core 150 200 liralık bi ekran kartı ve mekanik diskle l2 yi full + full de oynarsın 5 değil 25 yıl da aralıksız gidersin tabi donanım sıkıntın olmazsa :D ha dersen ki ben l2 den başka oyunlarda oynarım üst seviye grafik istiyorum falan
    1. o makinada sadece oynarsın ( oynarken ne kadar zevk alırsın seni eğlendirip görsellik açısından tatmin eder bilmiorum)
    2. benim gibi grafikler şöyle olmalı böyle olmalı rüzgar esince toz kalkıcak falan filan ayrıntı istiyosan öncelikle ciddi bi rahatsızlığın olduğunu bil sonrasında da o makinadan vazgeç içinde ssd disk olan intel işlemci ve nvidia vga kullan iyi bi makina için max. 1700 - 2000 tl arasında bi tutar harcarsın
    3. benim makinam core 2 duo e7200 cpu 3 gb 800 mhz ram 1 tb disk 9400 gt vga olan bi makina yeni bi makina toplucam param yok o yüzden de harcamamaya çalışıp paramı topluyorum bence sende azcık sık dişini ( eğer hala toplamadıysan ) :D

oyunla ilgili soruna gelince bildiğim kadarıyla şu an ki versiyon üstüne 1 versiyon daha gelicekmiş ama ncsoft galiba 2008 yada 2009 da lineage 3 le ilgili fotoğraflar yayınlamıştı ve o zamanlar söylenilen 2013 te çıkıcaktı ama son durumu nedir bilmiyorum hatta bende bi kaç fotosu var istersen eklerim

lineage2 god clientini oynayabilmek icin sistem gereksinimlerinizi arttırmanız gerekebilir.

• cosmonightmare gelmiş mıhtar :D forumu yine GOD a toplama yolunda emin adımlarla ilerliyor :D
  • @sucxx

Tavsiyeler için çok teşekkür ederim kardeşim, imzamda yer alan kasayı toplattım ama henüz satın almadım. Çünkü daha uygun fiyata bu sistemin 3-5 katı iyi şekilde oyun oynatabilecek sistem tavsiyeleri aldım. İzmir Çiğli'de bir yer var tanıdık çıktı adam 1 hafta boyunca topladığı sisteme 13-14 oyun kurup her oyundaki performansına tek tek bakarak kasayı o şekilde oyunlarla beraber satıyor ve bu oyunlar arasında NFS Run gibi oyunlar da dahil. Taksit seçeneğimiz de var ve ben bu kasayı Lineage Eternal çıkana kadar alıcam daha doğrusu o konuyla alakalı haberleri bekliyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.