Şimdi Ara

Yaşı yüksek oyuncuların kendinden küçük yaşlı oyuncuları hor görmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Blade Waltz

Defalarca geldi tank fizz de moda şu aralar hepsi gördü gününü merak etme

Gel hesabı vereyim,geç oyna westte gold 3,ekko banlanmayınca oyun dodgeluyorum,bir alsınlarda gör gününü
  •  Yaşı yüksek oyuncuların kendinden küçük yaşlı oyuncuları hor görmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Yaşı yüksek oyuncuların kendinden küçük yaşlı oyuncuları hor görmesi

1999*
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

Tamam öyle diyorlar da, onlar sana öyle diyene kadar sen 10 yıl yaşlanıyorsun zaten. Stresse giriyorsun, ne gerek var.

Tr Server' i ezbere oyunu çok sever, normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

2 gün önce tank katarina geldi yine takıma. Karşısında da nasus vardı. Nasusun stack 15. dakikada 280 idi, devamına bakmaya korktum :) Hasarı yokmuş bunun, nasusu kesemiyorum yazıyor. Olmaz tabi yani tank katarina nedir? Tamam seçimlere saygılıyım ama biraz da takımı düşünerek yapın işleri. Oynayabilene sözüm yok ama yayınlardan şurdan burdan görüp de derecelide deneyenlere sinir oluyorum. Ayrıca yaş mevzusu ne alaka? Ve 17 yaş da az bi yaş değil, oyunun ortalamasının 13-14 olduğunu düşünürsek.

Haklı olabilirsin ama tank katarina yapan cidden oynamayı biliyorsa ? benim mainim yani genellikle maçları taşıyorum %75 win oranım var şuan ve takıma da faydası var kesinlikle yani en azından benim elomda böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Gel hesabı vereyim,geç oyna westte gold 3,ekko banlanmayınca oyun dodgeluyorum,bir alsınlarda gör gününü

Kesinlikle katılıyorum

Fakat açıkcası neden bir anda tank ekko patladı onu bilmiyorum. Meta çok hızlı değişiyor takip edicek vaktim yok

• Tank kata alınca dodge atmaları kadar normal bişiy yok. Diamond eloda olsan bi kaç saat giremezsin oyuna

• quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Kesinlikle katılıyorum

Fakat açıkcası neden bir anda tank ekko patladı onu bilmiyorum. Meta çok hızlı değişiyor takip edicek vaktim yok

Buffladılar ve sonra muhtemelen korelinin biri buzdogan+günateşi denedi ekkoda,baktılar her şey var,çok op,çok güçlü meta oldu Bir heroda her şey mi olur

• PagRyze kullanıcısına yanıt
    kanka bana versene xDddd

• Arashigimo kullanıcısına yanıt
    Oynamayı bilene lafım yok zaten. Hatta meta dışı karakterleri de hakkını vererek oynuyorsa o da sıkıntı değil. Benim kızdığım kişiler sadece metayı, profesyonel oyuncuları taklit etmek amacıyla boş boş bu karakterleri oynayanlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden oyundaki seviye yüksekti herkes oyunu öğrenmeye çalışıyordu.Kötü oynuyorum diye hic küfür yediğimi hatırlamazdım.Şimdi işe küçük çocukların bu oyuna başlaması ile seviye yerlere indi.Gank attığımda counter gank yememizden sonra bana söven insanın yaşı büyük olamaz.Haliyle hor görüyorum ben.

• Kişiye özgüdür.Ben hiçbi zaman küçümsemem ama yaşı küçük olanların,flame, trolleme vs gibi davranışlarda bulunma ihtimali daha yüksek; olgun olmadıkları için.
    Not:Mid yasuo görünce koşarak uzaklaşın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.