Yasin'in zaten köyü oynaması beni şaşırtmıyor. Bu kadar olay çıkarmaya gerek yok bence. Geldiği klüp, aldığı maaş, bonservisi bellidir.
Ama bu sene kimse Sneijder için birşey yazmıyor. Bu sene Sneijder ne yaptı ?
Sen nasıl bir insansin lan?
Hamit ne yaptı bu sezon?
Yasin'in aldığı para belliymis, ssk primine de bak bakalım yatıyor mu? Adam 1 milyon euro alıyor. Adam gibi oynayacak.
Semih napti bu sezon?, Selçuk, Sabri, Umut
11 milyon euro garanti maaş alıyor bunlar ne verdiler???
Sen Cristiano Ronaldo'nun ne kadar para aldığını biliyor musun?
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alinti: tlhGS
quote:
Orijinalden alinti: Harry Kewell
quote:
Orijinalden alinti: özcan35
Yasin'in zaten köyü oynamasi beni sasirtmiyor. Bu kadar olay çikarmaya gerek yok bence. Geldigi klüp, aldigi maas, bonservisi bellidir.
Ama bu sene kimse Sneijder için birsey yazmiyor. Bu sene Sneijder ne yapti ?
Sen nasil bir insansin lan?
Hamit ne yapti bu sezon?
Yasin'in aldigi para belliymis, ssk primine de bak bakalim yatiyor mu? Adam 1 milyon euro aliyor. Adam gibi oynayacak.
11 milyon euro garanti maas aliyor bunlar ne verdiler???
Sen Cristiano Ronaldo'nun ne kadar para aldigini biliyor musun?
Kazandy?y her ?eyi hesaba katynca yylda 45-50 kazanyyor. Benim babam 70-80 kazanyyor ortalama, yani öyle çok bi?ey de kazanamyyorlar ama i?te davulun sesi uzaktan ho? geliyor tabi ...
quote:
Orijinalden alıntı: tlhGS
quote:
Orijinalden alıntı: Harry Kewell
quote:
Orijinalden alıntı: özcan35
Yasin'in zaten köyü oynaması beni şaşırtmıyor. Bu kadar olay çıkarmaya gerek yok bence. Geldiği klüp, aldığı maaş, bonservisi bellidir.
Ama bu sene kimse Sneijder için birşey yazmıyor. Bu sene Sneijder ne yaptı ?
Sen nasıl bir insansin lan?
Hamit ne yaptı bu sezon?
Yasin'in aldığı para belliymis, ssk primine de bak bakalım yatıyor mu? Adam 1 milyon euro alıyor. Adam gibi oynayacak.
11 milyon euro garanti maaş alıyor bunlar ne verdiler???
Sen Cristiano Ronaldo'nun ne kadar para aldığını biliyor musun?
rızkımızın peşindeyiz yaani glüp verdhse hayırr mı deelim
itici alamancı
Geçen sene nispeten iyi performans gösterdiği son 2-3 hafta da yazmıştım bu adama bel bağlanmaz yedek olarak bile şüpheyle yaklaşılmalı diye malesef yanıltmıyor. Ben de nefret ediyorum. Bu adam yüzünden maçları zorla izliyorum.
Buradan direkt kaleye vurarak gol yapacak iki kisi tanirim.Messi ve Ronaldo...Onlarda kalecinin üzerinden asirir ,kalecinin belini kirarlardi.Buradan kaleye Hemde ayak ici ile sut atmak, akil fikaraliginin örnegidir.Önündeki tarla gibi bos yere topu atmamak bencilligin tarifidir.
Uplamanın zamanı geldi sanırım
Bu adamın bu takımda ne işi var.. böyle çapsızların olduğu takımın östurlara vs elenmesi zaten beklenen bir şey olmalı..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme