Şimdi Ara

Yaşınız Kaç ve Ne Kadar İzin Alabiliyorsunuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
3
Favori
15.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz daha 20 yaş altına bu sorum yaşınız kaç ne sıklıkla evden çıkıyorsunuz ? nasıl geçiriyorsunuz gününüz ? saat kaça kadar takılabiliyorsunuz ?

• Yaşım 19,ben çıkıyorum der çıkarım,nereye diye sormazlar aşağı yukarı bilirler nereye gittiğimi çünkü.Herhangi bir kısıtlama yok merak ederlerse ararlar şurdayım derim sonra devam.
  • ben ilkokulluyum ergenim. dışarı çıkamıyorum. en son çıktığımda araba çarpmıştı. ekmek almaya ve okula gidiyorum sadece
  • Yaşım yarın 19 olacak

İsteğim kadar dışarı çıkma izni alabilirim.Gece istediğim saatte gelirim eve.Genelde bütün gün evdeyim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 1 Kasım 2013; 17:54:56 >
  • 18 yaşındayım yurttayım kafama göre hareket ediyorum.evdeyken de çok uç şeyler yapmadığım sürece istediğimi yapıyordum
  • 19 yaşındayım yazın 2-3 e kadar takılıyorum zaman kısıtlamam yok.
    Şu günlerde ertesi gün dersane veya iş olduğu günler eğer dışardaysam 11 de falan aramaya başlarlar evden. Hadi gel yat falan diye sonra eve 12 de gelirim biraz tartışır sonra yatarım.
    Bu yaz tatilinden sonra 11-12 ye kadar takıldığım pek söylenemez zaten dersaneden işten yorulup evde yatıyorum kendim. Bazen arkadaşlar çağırıyor falan o zaman sıkıntı çıkıyor işte eve geç gelince illaki bi tartışıyorum.
  • Yaşım 18, yazın eve girmesem de pek umursamazlar. Biraz da güvenirler bana. Kışın okul gibi sorumluluklarım olduğundan ve okulu iplemediğimden sorumluluğu kendi üzerlerine alırlar, genelde 12-1'e kadar hafta içleri dışarda olabilirim. Hafta sonları da öyle, çıkarken nereye diye sorar annem. Söylerim gideceğim yeri, bir şey olduğu zaman da arar haber eder. Hıdırellez, 14 Haziran gibi akşam aktivitelerin olduğu günlerde de pek saat sormazlar. Telefonun açık olsun yeter derler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar birikiminiz var
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 18 yaşındayım herhangi bir kısıtlama yok. babam evden dışarı çık diye kovuyor hatta
  • 21 yaşındayım; istediğim zaman çıkar, istediğim zaman gelirim. Hatta eve hiç gelmeyebilirim. Lise 2-3'den beri böyle.
  • 16 yaşındayım.Evden istediğim gbi çıkabiliyorum.Geceye kadar dışarıda kalmam istenmiyor.
  • yaş 14 istediğim gün saatleri içerisinde çıkıp 24:00 a kadar gezebilirim zaten spordan eve dönünce saat 23:00 oluyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

yaş 14 istediğim gün saatleri içerisinde çıkıp 24:00 a kadar gezebilirim zaten spordan eve dönünce saat 23:00 oluyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damarli Yaprak -- 2 Kasım 2013; 13:50:20 >
  • Yaşım 21 istediğim zaman çıkar istediğim zaman gelirim. Hiç sıkıntı yaşamadım izin konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirr0r

quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

yaş 14 istediğim gün saatleri içerisinde çıkıp 24:00 a kadar gezebilirim zaten spordan eve dönünce saat 23:00 oluyo :D

• derneğe diye çıkarım . Arkadaşlarla party hard yaparız her gün.
  • gençler hayallerini yazmış bir de bilgisayar başından kalkabilseler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

gençler hayallerini yazmış bir de bilgisayar başından kalkabilseler

+1
  • 20 yaşındayım istediğimi yapıyorum.
  • Yaş 16, bazen kafama esiyor çıkıyorum bir yarım saat dolaşıp geliyorum. Her hangi bir kısıtlamam yok yani. Merak ederlerse arayıp sorarlar zaten.
  • İzin derken ne iz ni? 20 yaş altına değil 10 yaş altına sormuş resmen.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.