Galiba toplamda 2 yıldır transfere Arsenalden daha çok para harcıyoruz. Tarihinin en yaşlı Fenerbahçesini kurduk, ismi olmayan adamların yüzüne bile bakmıyoz Kuytundan tut Meirelesine kadar
Ama dün çocuklarla yendiler bizi, hele kulübede birini gösterdi muhtemelen 17 yaşında falandı. Soruyorum Monreal diye oyuncu duydunuz mu daha önce yada sakatlanan Koscielny (onun nerden geldiğini bilen de yoktur da) yerine giren Jenkinson kim?
Biz hala tartışalım kuyt 564567965 Km koşuyo diye Kuyt kanat oyuncusuysa Theo Walcott ne ?
Arsenal, kadrosundaki kaç oyuncuyu 23 yaşından sonra transfer etmiş ? kaç tanesine 5 M den fazla para ödemiş ? Kim doğruyu yapıyo, her sene yıldızları topladığını sanan Fenerbahçe mi ? Çoluk çocukla uğraşıp takım yapan Arsenal mi ? Recep Salih Fenerbahçe için çocuk Wenger için futbolcu
biz de adamların oyuncularının bizimkinden iyi olduğunu anlatmaya çalışıyoz ama zeki adamlar için anlattığımdan biraz dolambaçlı anlatıyorum, dolayısıyla senin gibiler yanlış anlıyo
Allah bereket versin. . .iyi para gelir. . .
aynı takımı tuttuğumuzu mu sanıyon
Nacho Monreal İspanya Milli Takımı'nda bile oynadı. Yanlış hatırlamıyorsam yaz başında Konfederasyon Kupası'nda oynamıştı. Jenkinson da 2011'den beri Arsenal'de. Koscielny de aynı.
quote:
Orijinalden alıntı: DD11
Nacho Monreal İspanya Milli Takımı'nda bile oynadı. Yanlış hatırlamıyorsam yaz başında Konfederasyon Kupası'nda oynamıştı. Jenkinson da 2011'den beri Arsenal'de. Koscielny de aynı.
şimdi sende bana oyuncu sor internetten bakıyım söleyim
quote:
Orijinalden alıntı: he_man
quote:
Orijinalden alıntı: DD11
şimdi sende bana oyuncu sor internetten bakıyım söleyim
Arsenal iyi genç oyuncuları bulup çıkarttığı ve dünya futboluna kazandırdığı için çok büyük saygım var. Sırf bu yüzden 10 senedir kupa alamıyorlar. Bu yüzden kim gelmiş kim gitmiş takip ediyorum. Bilmeden eleştirmek kolay