Şimdi Ara

Yaşlı kurt'a sizde oy verin!!!!1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kambochian

Yaslilar topici ben de seneye girecegim 4. Okul icin endustri muh dusunuyorum beykent uni. Yas 32

Hocam maşallah bu genç yaşta 4. Okula başlıyorsunuz. O vakti nasıl buldunuz acaba nerede çalışıyorsunuz? bende rehber öğretmen olup tekrar okumak istiyorum ama vakit bulamamaktan korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAYATist

quote:

Orijinalden alıntı: 315kd

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 315kd

quote:

sadece matematik okumayın derim, matematik mezunu olarak . bilgisayarı okursanım mıs olarak çalışma şansınız olur

bu arada ben de seneye sınava gireceğim ve halimdeki bölümü okumak istiyorum bunun yaşla alakası yok vaktin varsa neden olmasın

bu arada benim yaş 37

Lisans bilgisayar öğretmenliği mezunuum. Matematik bölümü okuyup branş değiştirmek için sınava başvurdum.İnşallah sizinde istediğiniz bölüm olur

artık matematik bilgisayar yani bölüm fark etmiyor öğretmenlikte sistemin her değişmesinde öğretmenlikte zorlaşıyor

quote:

Yaslilar topici ben de seneye girecegim 4. Okul icin endustri muh dusunuyorum beykent uni. Yas 32

II. öğretim mi düşünüon

hayır tamamen örgün öğretim düşünüyorum :)

okul idaresiyle görüştüm bu arada ben bir lisede matematik öğretmeniyim sınavı kazanrsam sadece maaş karşılığını veririz sen yeter ki kazan dediler sağolsunlar severler beni 10 kusür senedir aynı okuldayım da

Beykent endustri uzaktan egitim tam burslu

• quote:

Orijinalden alıntı: Gsemjw

quote:

Hocam maşallah bu genç yaşta 4. Okula başlıyorsunuz. O vakti nasıl buldunuz acaba nerede çalışıyorsunuz? bende rehber öğretmen olup tekrar okumak istiyorum ama vakit bulamamaktan korkuyorum

Lisansta zaten calismiyordum yukseklisansta aksamlariydi dersler doktorada isten izin alip gittim ama yeterlilik sinavi oncesi birakip askere gittim. Simdi bir de muhendis olalim diyorum. Uzaktan egitim olacagindan derslere gitmece yok is konusunda sıkıntı olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gsemjw

quote:

Rehber öğretmen olrsan okumak için bol zamanın olur. 9-3 çalışma saati. Mesai saatlerinde de sonuçta okulda sana ait oda olduğun için derslere çalışma zamın çok olur.

• Yaşlı kurtlar sizleri bekliyoruz
  • Benden baska var mi diyordum ben de bilişimciyim.Diş ecza yazıcam imkan bulunca da gidip okuyacam inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: cubuk__kraker

Benden baska var mi diyordum ben de bilişimciyim.Diş ecza yazıcam imkan bulunca da gidip okuyacam inşallah.

Var var bizden cok var ama cesaret eden az eee belli bir yaştan sonra ders calismak zor ben bu konuda şansli sayilirim ogretmenim isim test çözmek zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: cubuk__kraker

Benden baska var mi diyordum ben de bilişimciyim.Diş ecza yazıcam imkan bulunca da gidip okuyacam inşallah.

Zümrem sen baya iyiymişsin bizde matematik tutarmı diye anket yapıyoz :)
  • Hey gidi yaşlı kurtlar
  • Fen edebiyatta sıralamalar çok değişirmi
  • Osmangazi kesin gelir bence. Forumda 30 yaş üstü olacağını hiç düşünmemiştim.

Öğrenmenin yaşı yok
  • Açmayın dedeler

OGÜ garanti gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taarin -- 13 Temmuz 2013; 5:04:45 >
  • hürriyet eğitim Fem rehbeiik öğretmeni %50 diyo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.