Şimdi Ara

Yat Alıp Dünyayı Dolaşmak İstiyorum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
3
Favori
16.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu açılalı aradan neredeyse 10 yıl geçmiş. Arkadaşında planları 10 yıllıktı. NE yaptı acaba merak ettim???
  • benim yatım var şuan yatıyor
  • Buradaki yat alıp onun içinde yaşayacağım diyen arkadaşların hayallerini kırmak gibi olmasın ama yat alınca masrafları bitmiyor maalesef ki. Günlük metrekare başına 8-9 TL gibi sadece marina ücreti var bakımlarını ve marindaki ek işlemleri saymıyorum bile (tekne bağlama vesaire). 15 metrelik yelkenlinin yıllık marinada kalma ücreti 40 bin TL yi rahat geçer. O işler o kadar kolay değil maalesef.
  • SomeoneWicked kullanıcısına yanıt
    Marinaya çekmezsek ne olur? Denizin kenarına demirlesek ordan küçük botla geçsek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Botu da teknenizle götürmeniz gerekirken açılırken vesaire, 17 metrelik bir teknenin bir tane daha küçük bir botu taşıyabileceğini sanmıyorum. Kaldı ki kücük botun da altını vurma ihtimaliniz var kıyıya çıkarken. Ayrıca denizin en azından 5-6 metre açığına demirlemeniz gerekecek altını vurmamamak için teknenizi, kısın o açıkta tekneniz çok su alır , zarar görür.
  • Konu Sahibi yat yerine 5.5 metrelik balıkçı teknesi aldı içten takmalı 7 beygir motoru olan size selamı var geçen sahilde görmüştüm...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SomeoneWicked kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_

Konu açılalı aradan neredeyse 10 yıl geçmiş. Arkadaşında planları 10 yıllıktı. NE yaptı acaba merak ettim???
    4yil önce sormuştum daha süre dolmamisti. Şu an üzerinden tam 10 sene geçmiş. Hala meraktayim 🤪 naptın hacı? Yoksa hayatın sadece hırstan ibaret olmadığını kavrayıp vergisiz ruhsatsız 5m altı sandalla mı idare ettin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk_ -- 31 Ağustos 2020; 12:36:54 >
  • konuyu hortladım ama merak ettim aradan 12 sene geçmiş tekne alabildiniz mi çok merak ettim googlede tekne ilestedigim yere gidebilirmiyim diye soru ararken bu konuya geldim.. günümüzün ekonomik şartları belli inşallah hayalinizdeki tekneyi almışsınızdır iyi günler..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.