Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

yatak odası için LG 32LH2010 mu VESTEL 32PF6115b mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yatak odama 32" bir LCD TV almak istiyorum, Digitürk bağlayacağım...sizce 950 TL (8 taksit) LG 32LH2010 mu alayim, yoksa 1.100 TL (6 taksit) beyaz Vestel 32 PF6115b mi alayım? vestel de USB'den film oynatma özelliği de var ve pianowhite kasa...yada sizin yatak odası için önerdiğiniz çok pahalı olmayan bir 32" LCD var mı? acil yardım rica ediyorum, şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: yamaccansın

merhaba;

Yatak odama 32" bir LCD TV almak istiyorum, Digitürk bağlayacağım...sizce 950 TL (8 taksit) LG 32LH2010 mu alayim, yoksa 1.100 TL (6 taksit) beyaz Vestel 32 PF6115b mi alayım? vestel de USB'den film oynatma özelliği de var ve pianowhite kasa...yada sizin yatak odası için önerdiğiniz çok pahalı olmayan bir 32" LCD var mı? acil yardım rica ediyorum, şimdiden teşekkürler...

Vestelde 3 ay iade garantisi var. Bence vesteli al bi dene. İstediğin gibi çıkmazsa iade edersin.
  • arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum, 950 TL'ye(8 taksit) LG 32LH2010 u alacağım gibi, vestel hakkında hiç iyi şeyler okumuyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG vs grundig
    4 ay önce açıldı
    LG 32MB25HM nasıl bir tv?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.