Şimdi Ara

yataş wedding premium tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar istikbal terepi ile yataş wedding premium arasında kaldm bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.yataşın bu yatağı terletmez dedi bayi ama ne dersiniz

• Yıl olmuş 2014,Visko yatak bakın. Ben bed line aldım, çok çok memnunum. Forumda başlığı da var hatta, yatak uzmanı diye aratın çıkar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstü yumuşak yatak almayın. ben de sırt ağrısı yapıyo.
  • valla gittim ametis terapi plus aldım adam 10/15 gün deneyin beğenmezseniz değiştiriz dedi, yarın gelecek bakalım
  • Yatağa almadan gidin bir bayide yatın.

Melese evde çift kişilik yatak var Visco yazın yatmak cehennem.
  • Yok ametist taşı terapisi, yok bilmemne tüyü terapisi... tamamen traş, pazarlama taktiğinden başka birşey değil... Evlenirken istikbalin birçok modeline baktık, ametist terapi diye sattıkları yatak ile normal ortopedik modellerinin kesitleri arasında nerdeyse hiçbir fark yok. Katmanları aynı, kullanılan malzeme aynı, yaylar aynı... hatunları kafalamak için ideal bir laf Ametistttt... biz İşbirin polimer yaylı visko yatağını aldık, biraz yumuşak olduğu için alışması zaman alıyor. Ama dediğim gibi terapi merapi tamamen traş kardeşim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediseven

Yok ametist taşı terapisi, yok bilmemne tüyü terapisi... tamamen traş, pazarlama taktiğinden başka birşey değil... Evlenirken istikbalin birçok modeline baktık, ametist terapi diye sattıkları yatak ile normal ortopedik modellerinin kesitleri arasında nerdeyse hiçbir fark yok. Katmanları aynı, kullanılan malzeme aynı, yaylar aynı... hatunları kafalamak için ideal bir laf Ametistttt... biz İşbirin polimer yaylı visko yatağını aldık, biraz yumuşak olduğu için alışması zaman alıyor. Ama dediğim gibi terapi merapi tamamen traş kardeşim...

valla doğru diyomuşun kardeş gittim parayı bayıldım ametis terapi plus aldım 4/5 gündür uyku yüzü görmedim çoook fazla yumuşak geldi yarın gidip iade etmeyi deneyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.