Şimdi Ara

Tıptan mühe yatay geçiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yok ya İTÜ endüstri kısmı ciddi degil, boun civil gecicem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boun cmpe tavsiye etmiyorum.Ders programı gereksiz kredi yüküyle dolu research imkanın pek olmaz.Birçok bölümden ders alırsın ama hiçbir şey öğrenmezsin bu okulda.İmkan olsa koça git derdim de burslu almazlar artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • say 717. halinle hacet cs gidersen diyecek hicbir sey yok sana. cevrende okumus etmis insan yok mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ahmet Tuzcu kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de ayt de 2 3 dikkatsizlikle kaçırmıştım odtü cengi ama senin durumun da baya şaşırtıcıymış, ne diyelim, hayırlısı olsun ben artık takmıyorum okul meselesini, ama o olmasa bile sunduğun 4 seçenek de kaliteli adresler, ben seçimimi hacettepe csden yaptım, şu anlık memnunum ama henüz 1. Sınıf olduğum için öneri yapmak istemiyorum pek, hakkımızda hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 12 Ekim 2023; 20:22:38 >
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

Anladım hocam bırakma sebebiniz nedir özel değilse merak ettim ? Mesleğin size göre olmadıgı kanısına mı vardınız yoksa meslegi seviyorsunuz ama tr şartlarından dolayı mı bırakıyorsunuz

• beymen müdavimi kullanıcısına yanıt

istanbul afgan cumhuriyetine gideceğime hacet cs ye giderim

odtü eem de kafamda hala

çevremde okumuş etmiş çok insan var tübitak başkanı dahil alayı tıp yazma dedi işte basiretim bağlanmış zararın neresinden dönersen kardır

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

Amin hocam benim hedefim akademik olduğu için her durumda ona göre bir tercih yapacağım

• Ben şeyi anlamadım boun bilgisayara puan yetiyorken odtüye nasıl yetmiyor ceng bilgisayar müh. değil mi

• başladın mı bırakılmıyor diye duyumlar aldım

• prOmer P kullanıcısına yanıt

Odtü 716 ile kapattı bu sene

boun 776

• Tıptan mühe yatay geçiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 12 Ekim 2023; 21:10:5 >
  • boğaziçi cs ve odtü ee seçeneği varken hacettepe cs ne ya kafayı mı yediniz?

bence arkadaş leo'nun yan çarı

• Ahmet Tuzcu kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam yl yapmış kişilere ulaşmak ve görüşmek iyi olur aslında, yüksek lisans için odtü daha iyi diye biliyorum akademik olarak avantajlı duruyor, tabi cs/ee den hangisi ağır basıyor o da önemli.
    Forumdaki ismi hacettepe cs diye kötüleyenlere bakmayın ama hocam geçen sene de aynı muhabbet vardı, bölüm hakkında bilgileri olmadan insanların aklını çeliyorlar.

• Ne alaka ? Diğerlerinin öyle aman aman bir üstünlüğü yok Hacettepeye karşı .

• Tıptan mühe yatay geçiş 

• Ben ee bitirdim, şu an AI ve Data analizi üzerine yüksek lisans yapıyorum. Açıkçası ben de bu alana merak duyduğum için buradan devam ettim ama elektrikten devam etmediğim için üzülüyorum. Avrupa'da çalışma hayalin varsa hardware engineer olmak çok avantajlı. Yazılım alanında çalışan çok fazla, donanım alanı ise göreceli olarak daha boş. Üstelik gün boyu ekrana bakmak da ne eğlenceli ne de sağlıklı. O yüzden benim tavsiyem ee yönündedir.

• Hacettepe seçmenin hiç mantığı yok bu sıralamayla ,eeye oksen zaten ODTÜ bence direkt ilk seçim olmalı

cs istiyorsan da boun ve itü daha iyidir, odtüye yatay geçiş denemek de mantıksız değil

Kötü okul değil hacettepe ama son zamanlardaki yükselişi bence 1-2kdan sonra yazılacak top tier okul kalmadığı için.

• Leo kimTıptan mühe yatay geçiş 

istanbul kesinlikle istemediğim için gidebileceğim en yüksek cs hacettepe

orda da hedefim ort kasıp odtüye geçmek olur ztn

ama büyük ihtimal odtü ee geçeceğim

• Yazılım temelli çalışmak istiyorsan ve eğitim almak istiyorsan direkt yazılıma git. EE düşünme.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.