Şimdi Ara

******YATAY GEÇİŞ****** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: enreka_tr

duyuruları takip edin,
    istedikleri ek bir şey varsa onu temin edin
    ilk sene dersler kolay zaten genel olarak tüm bölümlerde
    ders koymadan ortamalanızı olabildigince yüksek tutun
    her halükarda başvurun,yedeklerden de girebilirsiniz ümitsizlige kapılmayın
    hepsi bu...

Teşekkürler,enreka_tr..

quote:

Orijinalden alıntı: brooklynn

oncelikle kocaelıde hazırlıgı gecemezsen 1 sene okuyacaksın
    sonra 1 sene de 1. sınıfta okuyacaksın
    ondan sonra gecıs yapabılırsın bunu bılmelısın
    kafadan ıkı yıl orada duracaksın
    cok uzun dersen sınava bır daha gırmenı tavsıye ederım
    bu arada kocaelıde okulda dersler ıngılızce olcakmıs ama kımler bu derslerı vercek bılemıyorum
    bolumunu soylersen belkı yardımcı olabılırım
    ben ıktısadı ıdarı bılımlerdeyım

Ö.M.'den yazıyorum.

• up up
    tercih döneminde olan kişiler için de(ben) çok yararlı bi konu bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Orijinalden alıntı: boneman

quote:

Orijinalden alıntı: melihersoz

benim öss puanım düşük 284 ama ortalamam 3.39 yıldız elektriğe geçme ihtimalim nedir 2. sınıf ?

Yıldız tekniğe bende başvurmuştum.Benim başvurduğum seneye kadar öss puanına da bakıyorlardı ama o sene kaldırmışlar sadece ortalamaya bakılıyor.
    Bu iş birazda başvuranların ortalamasına bakıyor.Geçen sene inşaat en son 3.67yle kapatmıstı :) Elektrik biraz daha yüksekti yanlış hatırlamıyorsam. Ama dediğim gibi yüksek ortalamarla başvuran olmazsa şansın baya bir yüksek bence başvur

1.sınıfta geçiliyor mu?

Hayır. Birinci sınıfı yani 2 dönem okumuş olman lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: boneman

quote:

Orijinalden alıntı: melihersoz

benim öss puanım düşük 284 ama ortalamam 3.39 yıldız elektriğe geçme ihtimalim nedir 2. sınıf ?

Yıldız tekniğe bende başvurmuştum.Benim başvurduğum seneye kadar öss puanına da bakıyorlardı ama o sene kaldırmışlar sadece ortalamaya bakılıyor.
    Bu iş birazda başvuranların ortalamasına bakıyor.Geçen sene inşaat en son 3.67yle kapatmıstı :) Elektrik biraz daha yüksekti yanlış hatırlamıyorsam. Ama dediğim gibi yüksek ortalamarla başvuran olmazsa şansın baya bir yüksek bence başvur

yildiz artik yine ortalama ve oss puanina bakiyor.bende yatay gecis dusnuyorum fakat su var transkriptleri aldim 5 yere basvurucam elimde 2 tane oklun verdigi var bunlarin fotokopisini noterde mi onaylaticaz?

• artık yıldız a başvuramazsın başvurular geçen hafta bitti
  • hazırlık muafiyetine asılın geçin arkadaşlar ne oyalanıyosunuz 1 sene ya
    tamam hiç ingilizcen yoksa neyse de adam az çok biliyo gene okuyo hayret ediyorum hiç aceleleri yok ya... :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Arkadaşlar benim için çok önemli birşey soracağım size.Cevaplarsanız sevinirim.Şimdi bu sene sınava girdim,bazı karışıklıklardan dolayı istediğim bölümün Dokuz Eylül'dekine değil de Kocaeli Üniv.'dekine gidebiliyorum.Bazı mühim sebeplerden dolayı İzmir'i kazanmam gerekiyordu,burada açıklayamayacağım sebepler.Bir sene daha da kalmamam lazım.İkisi de beş sene bir sene hazırlıkla birlikte.Dokuz Eylül'deki %100 ing,Kocaeli'dekinin de bazı dersleri Türkçe bazıları ing. imiş öğrendiğim kadarıyla.Acaba Kocaeli'den Dokuz Eylül'e geçiş yapabilir miyim?Yapabilirsem ne zaman yapabilirim?Anladığım kadarıyla not ort. ve sınav puanı devreye giriyormuş,eğer geçiş yapabileceksem okul notlarımı elimden geldiğince yüksek tutmaya çalışacağım.Başka nelere dikkat etmem gerekiyor,elimden geldiğince garantilemem lazım geçişi.Yani kendim yapabileceğim herşeyi sonuna kadar yapmak istiyorum.

Bölüm denizcilik işletmeleri galiba?Geçeceğin yerin 2 kontenjanı vardır büyük ihtimalle ortalaman yüksekse zten denizcilikte fazla fakülte yok geçersin.

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Arkadaşlar benim için çok önemli birşey soracağım size.Cevaplarsanız sevinirim.Şimdi bu sene sınava girdim,bazı karışıklıklardan dolayı istediğim bölümün Dokuz Eylül'dekine değil de Kocaeli Üniv.'dekine gidebiliyorum.Bazı mühim sebeplerden dolayı İzmir'i kazanmam gerekiyordu,burada açıklayamayacağım sebepler.Bir sene daha da kalmamam lazım.İkisi de beş sene bir sene hazırlıkla birlikte.Dokuz Eylül'deki %100 ing,Kocaeli'dekinin de bazı dersleri Türkçe bazıları ing. imiş öğrendiğim kadarıyla.Acaba Kocaeli'den Dokuz Eylül'e geçiş yapabilir miyim?Yapabilirsem ne zaman yapabilirim?Anladığım kadarıyla not ort. ve sınav puanı devreye giriyormuş,eğer geçiş yapabileceksem okul notlarımı elimden geldiğince yüksek tutmaya çalışacağım.Başka nelere dikkat etmem gerekiyor,elimden geldiğince garantilemem lazım geçişi.Yani kendim yapabileceğim herşeyi sonuna kadar yapmak istiyorum.

Bölüm denizcilik işletmeleri galiba?Geçeceğin yerin 2 kontenjanı vardır büyük ihtimalle ortalaman yüksekse zten denizcilikte fazla fakülte yok geçersin.

Doğru diyorsun Calpi84,bölümün kendi konusundan da sohbetlerimiz olmuştu hatırladığım kadarıyla.Rize'de var bir tek,Koü ve Deü'den başka.Dediğin gibi pek fazla yerde yok.brooklynn sağolsun biraz bilgi verdi Ö.m.'den.Hazırlık için kasacağım şu önümdeki ikibuçuk ay,bir sene Kocaeli'de kalıp ardından Deü'ye başvuru yaparım.Sene içinde notlarımı yüksek tutmaya çalışırım,ing.'mi yine elimden geldiğince desteklerim.

quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

hazırlık muafiyetine asılın geçin arkadaşlar ne oyalanıyosunuz 1 sene ya
    tamam hiç ingilizcen yoksa neyse de adam az çok biliyo gene okuyo hayret ediyorum hiç aceleleri yok ya... :S

Dediğin gibi yapacağım dostum,hiç oyalanma gibi bir niyetim yok.Hem aileme yük olmamış olurum fazladan bir sene.Sadece geçiş yapacağım bölümün %100 ing. olması biraz korkutuyor beni ya neyse iyi kötü kaktıra kaktıra devam ederim.İnşallah geçerim,sanırım seneye bu zamanlar belli olur,ne zaman açıklanıyor ki bu geçişler?

• okuluna göre degişir ama sezonun başlamasına en fazla 1 ay kala sonuçlanır, sen hem üni sayfasında hem fakülte sayfasında hem de ögrenci işlerinin duyurularını takip et
  • bazı üniversiteler sezon başlamadan önce bazıları sonra acıklıyor
    unıversıtesıne gore yanı
    mesela ege su an alıyor basvuruları onun gıbı dusunun
  • up
  • up
  • up
  • niye upladın bi soru mu var kaçırdıgımız?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.