yatay geciş nasıl yapılıyo arkadaslar....ben donem arasında yatay geciş için basvurucam....okudugum uniden transkript imi alıp gidcegim uniyemi verecegim...ama su var benim okudugum uniyle memleketim baya uzak ben donem arası memleketime gidecem final sınavları acıklanmamıs olcak o durdumda nasıl transkript i alacam
ben sordum gidcegim uninin ogrenci işlerini donem arasıda alıyoruz dedi..ok saol
quote:
Orijinalden alıntı: arda...
ben sordum gidcegim uninin ogrenci işlerini donem arasıda alıyoruz dedi..ok saol
Ben birinci sınıfım da o yüzden sordum. Birinci sınıflara olmuyormuş zaten. En az 2 dönem bitirmek gerekiyormuş.
bende 1.sınıfımmmm oluyorr
quote:
Orijinalden alıntı: arda...
Şuan okuduğun ve gitmek istediğin üniversite isimlerini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım Bazı üniler yarıyıl bazıları da sene sonu alıyor.Genel kanun bu iş olmaz dese de üniversiteler kendi koşullarını kendi belirliyor sanırım.Zaten sen sormuşsun demekki alıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme