Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ REHBERİ [SSS] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.849
Cevap
147
Favori
682.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reasonable

Biri şu soruma cevap verebilir mi defalarca sordum kimse birşey demiyor. Ben diyelim x üniversitesinde inşaat mühendisliği olarak başladım okumaya 1. sınıfın sonunda makine mühendisliğine geçtim. Daha sonra da 2. sınıfın sonunda y üniversitsei makine mühendisliğine geçiş yapabilir miyim yani böyle iki defa geçiş yapmam mümkün mü?

hayır 1 kere yatay geçiş yapılabilir o da aynı bölümlerde. bahsettiğin mühendisliklerin ilk 2 yıl dersleri her ne kadar aynı gözükse de müfredatları farklı olduğu için iki bölüm arası geçişin mümkün olduğunu pek sanmıyorum. diğer sorunun cevabı ise hayır sadece 1 yatay geçiş hakkın var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkerme900

varya yemin ederim lanet olsun böyle işe..gümşhaneden kocaeline geçişim kabul edildi..1 sene hazrlk oku ..hazrlkları tırtmış resmen...ders programlarına baktım sadece 4 tane dersi isimden dolayı alttn alcam 1.5 sne uzadı okull...kafayı yemek üzereyim arkadaşlar sizce değermi 1.5 sene okul uzatmak ?

bölümün ne?
  • MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ 2.ÖĞRETİM.......ARAKDAŞLAR GERÇEKTEN HERKEİSN FİKRİNE İHTİYACIM VAR...GÜMÜŞHANEDE DÜZENİM ÇOK İYİ 2 SENEDİR KIZ ARKADAŞIMDA ORDA...NE BİLİM GECELERİ GEÇMİCEM LAN DİYORUM..AMA GÜN AĞARDIĞI ZAMAN BİRİLERİ KAFAMA GİRİYO TAMAM GEÇİCEM DİYORUM...HERKES SEN SALAKMSIIN KOCAELİ ORASI SENİN BULUNDGN YERDEN BİN KAT DAHA İYİ DİYOLAR...92 DOĞUMLYUM BU ARADA ...ARKADAŞLAR YATAY GEÇİŞ DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR İÇİN SÖYLÜYORUM KABUL EDİLDİĞİNİZ ZAMAN KARAR VERMEK O KADAR ZORKİ ŞU KADAR SÖYLİYİM ALLAH DÜŞMANIMIN BAŞINA VERMESİN..RESMEN DÜŞÜNMEKTEN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM NE YAPICAĞM HAKKNDA EN UFAK FİKRİM YOK..BİLİYORUM ÜNİVERSİTE İSMİ ÖNEMLİ AMA ANADOLUDAKİ Bİ ÜNİVERSTYE GEÇİCEM SONUÇTA NE KADAR DEĞİŞTİRİR..DÜZENİMİ O KADR BOZMAYA VE OKULUMU O KADAR UZATMAYA DEĞERMİ KOCAELİ ? LÜTFEN YARDIM EDİN YA :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1306

Arkadaşlar ortalamam 3.93 Niğde Ünv. Elektrik-Elektronik mühendisliği bölümü 1. sınıf %30 ingilizce. Yatay geçiş konusunda önerilerinizi bekliyorum.
    Başvurularda okulların isimlerinin önemi varmı acaba bazı okullarda gerçekten not ortalamaları normalden de yüksek ama verilen eğitim ortada, benim okulumun eğitimi iyi ve iyi bir not alabilmek için gerçekten o notu hak etmen gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathCore. -- 12 Ağustos 2012; 23:24:34 >
  • Merhaba. Aşağıdaki Ulaş UYAR adlı şahıs benim :) kocaeli hukuka 3.77 ile yedeklere girdim..burayı çok istiyorum..acaba geçmiş deneyimlerinize bakarak girme şansımın ne olduğunu söylermisiniz ? teşekkürler ;)

KOCAELİ ÜNİVERSİTE HUKUK FAKÜLTESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI
    2.SINIF YATAY GEÇİŞ YURTİÇİ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUCU
    NO ADI SOYADI ÜNİVERSİTESİ 4'LÜK NOT SONUÇ
    1 Zeynep Gizem ALBAYRAK Çankaya Üniversitesi 4,OO ASİL
    2 Sezai SÖZEN Çankaya Üniversitesi 4,OO ASİL
    3 Senanur ARZUOĞLU Melikşah Üniversitesi 3,89 ASİL
    4 Akın AKASLAN İzmir Üniversitesi 3,88 ASİL
    YEDEKLER
    1 İsmail ŞEVİK Aydın Üniversitesi 3,84 YEDEK
    2 Ersin KARAKUŞ Maltepe Üniversitesi 3,79 YEDEK
    3 Ulaş UYAR İzmir Üniversitesi 3,77 YEDEK
    4 Dicle ERDOĞMUŞ Aydın Üniversitesi 3,72 YEDEK

• Oha ortalamalar çok yüksek ya İstanbul Üniversitesi daha açıklanmadı. Allah'ım inşallah girerim şu üniversiteye.. 2 Kişi alacaklar ortalamam 3,71 bakalım ne olacak Ama bölümüm Arkeoloji o yüzden umudum var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 12 Ağustos 2012; 23:43:16 >
  • ortalamalara bak ya demekki bu kadar zor çankayada okumak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaegir -- 13 Ağustos 2012; 14:59:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaegir

ortalamalara bak ya demekki bu kadar zor çankayada okumak

Valla her konuda ikimizi görüyorum bence bu bir kader İkimizde Egeye yada İstanbul Üniversitesine gidersek buluşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: masumiyetkarinesi

Merhaba. Aşağıdaki Ulaş UYAR adlı şahıs benim :) kocaeli hukuka 3.77 ile yedeklere girdim..burayı çok istiyorum..acaba geçmiş deneyimlerinize bakarak girme şansımın ne olduğunu söylermisiniz ? teşekkürler ;)

KOCAELİ ÜNİVERSİTE HUKUK FAKÜLTESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI
    2.SINIF YATAY GEÇİŞ YURTİÇİ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUCU
    NO ADI SOYADI ÜNİVERSİTESİ 4'LÜK NOT SONUÇ
    1 Zeynep Gizem ALBAYRAK Çankaya Üniversitesi 4,OO ASİL
    2 Sezai SÖZEN Çankaya Üniversitesi 4,OO ASİL
    3 Senanur ARZUOĞLU Melikşah Üniversitesi 3,89 ASİL
    4 Akın AKASLAN İzmir Üniversitesi 3,88 ASİL
    YEDEKLER
    1 İsmail ŞEVİK Aydın Üniversitesi 3,84 YEDEK
    2 Ersin KARAKUŞ Maltepe Üniversitesi 3,79 YEDEK
    3 Ulaş UYAR İzmir Üniversitesi 3,77 YEDEK
    4 Dicle ERDOĞMUŞ Aydın Üniversitesi 3,72 YEDEK

yorum lütfen ;))))

• cankaya universitesine yuh diyorum baska diyecek bi sey yok...
    ben atilimdayim bizim canimiza okuyorlar... sonrada millet boyle onumuze geciyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bulunduğum üniversiteden başka bir üniversiteye yatay geçiş yapsam geçtiğim üniversitede çap ya da kurum içi yatay geçiş hakkım olur mu yoksa bu haklarımı kaybeder miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eralpkuru

cankaya universitesine yuh diyorum baska diyecek bi sey yok...
    ben atilimdayim bizim canimiza okuyorlar... sonrada millet boyle onumuze geciyor...

aynen kardeşim yaw..bende izmir ünideyim..görüyorsun 3.77 ile kocaeli hukuka yedeklere giriyoruz..hayvanlar abartmışlar...kesin bol keseden verdiler ppuanları bunlara..yoksa bi ders bile BA olsun be kardeşm demi :) bu arada bu 4.00 yapan arkadaştan birisi dicle hukuka da başvurmuş..orada puanı 3 79 olarak hesaplamış..acaba hangisi doğru :)
  • Güz dönemine geçiş yapmak için birkaç üniversiteye başvuru yaptım. Sonuç ilan ve kesin kayıt tarihleri her üniversitenin uyuşmuyor, önce açıklanan bir yeri kazanıp kayıt kaptırdıktan sonra, geç açıklanan üniversiteyi kazandığımız vakit oraya geçiş yapabilir miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvador42

Güz dönemine geçiş yapmak için birkaç üniversiteye başvuru yaptım. Sonuç ilan ve kesin kayıt tarihleri her üniversitenin uyuşmuyor, önce açıklanan bir yeri kazanıp kayıt kaptırdıktan sonra, geç açıklanan üniversiteyi kazandığımız vakit oraya geçiş yapabilir miyiz ?

bu konuda benimde kesin bir bilgiye ihtiyacım var..eğer dediğin gibiyse süper olcak.çünkü kayıt tarihleri hiçbirin uymuyo.. mesela kocaeli kayıtları 15 ağstos, akdeniz hukukun kayıtları 14 eylül en iyisi yökü arayıp sormak
  • quote:

Orijinalden alıntı: masumiyetkarinesi

quote:

Orijinalden alıntı: salvador42

Güz dönemine geçiş yapmak için birkaç üniversiteye başvuru yaptım. Sonuç ilan ve kesin kayıt tarihleri her üniversitenin uyuşmuyor, önce açıklanan bir yeri kazanıp kayıt kaptırdıktan sonra, geç açıklanan üniversiteyi kazandığımız vakit oraya geçiş yapabilir miyiz ?

bu konuda benimde kesin bir bilgiye ihtiyacım var..eğer dediğin gibiyse süper olcak.çünkü kayıt tarihleri hiçbirin uymuyo.. mesela kocaeli kayıtları 15 ağstos, akdeniz hukukun kayıtları 14 eylül en iyisi yökü arayıp sormak

ben de kesin bilmiyorum ama mantıken birine kayıt yaptırınca diğerine kayıt yapılamaz... eğer öyle olursa süper olur ben de birden fazla okula başvurdum :D

• Bugün açıklanacaktı İstanbul Üniversitesinin yatay geçiş sonuçları ama ne zaman açıklanacak ?
  • egeden aradılar kabul edilmişim yarın alttan dersleri konuşmaya gitcez bakalım....
  • Beni aramadılar daha İnternetten nasıl öğrenebilirim sonuçları ?
    İnternetten sonuçlara baktım. Bizim bölümünkü açıklanmamış En altta ismi açıklanmayan fakültelerin sonuçları gelince yenilenecektir diyor.. Bölümlerin mi demek istediler acaba ? Edebiyat fakültesinden sadece 4 bölüm açıklanmış... Birşey anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 14 Ağustos 2012; 16:40:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaegir

egeden aradılar kabul edilmişim yarın alttan dersleri konuşmaya gitcez bakalım....

vaegir hangi bölüme basvuru yaptın
  • İstanbul Üniversitesi sonuçları açıklamadı bugün... Saat 6 ya geliyor sonraya kaldı büyük ihtimal. Şu olaydan nefret ediyorum ya.. 14 ü diyorsun açıkla işte... (Sadece Edebiyat Fakültesi açıklanmadı sanırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 14 Ağustos 2012; 23:47:24 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.