Şimdi Ara

Yatay Geçiş Sonucu Harç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben 2 sene önce merkezi puanla yatay geçiş sayesinde bölümümü ve üniversitemi değiştirdim. yeni üniversiteme kayıt olurken, eski okulumda 3.sınıfa geçmem sebebiyle, burada da 3.sınıf olarak kayıt oldum. Yönetmelik gereği bu şekilde oldu.
    Bu sene itibariyle web sitesinden baktığımda 5.senem, yani 5.sınıf gibi gözüküyorum.
    Sene uzatması sebebiyle(görünürde), benden harç isteniyor...
    bu haklı bir uygulama mıdır ?
    birazdan öğrenci işlerine gidip bilgi alacağım fakat pek yardımcı olacaklarını zannetmiyorum. Aynı süreçte forumdan bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Bende aynı uygulamayla geçen sene bahar döneminde geçiş yaptım. Şimdi 2. Sınıfa geçtim ve 1. Öğretim olmama rağmen harç borcu çıktı. Eski okulumda da sadece yarım dönem okumuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün ö.işleri ile görüştüm, uygulamanın doğru olduğunu söylediler. Sadece katkı payı ödemesi yapılıyor bu arada dönemlik harç değil.
    Yine de ben en uygun yere bir dilekçe yazmayı düşünüyorum belki bir geri dönüş alınabilir...
  • bu konuyla ilgili güncel bilgisi olan var mı? ben de bu sekilde hem universite hem bolum değiştirdim. harç hesabı yapılırken ilk kayit olduğum yerden hesaplanıyor bu yuzden borc çıkıyor. farklı bir bölüme geçince otomatik olarak uzamış oluyor o zaman okul otomatik uzuyor, harç ödenmemesi mümkün değil bu yuzden bana mantıklı gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortingenSitranze -- 1 Temmuz 2021; 14:50:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YATAY GEÇİŞ EK MADDE 1 MYP
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.